José Ernesto Sosa
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
-
sosa sakatlanana kadar kim sakatlanirsa sakatlansın bu takım zirveden uzaklaşmaz ama bu adam sakatlandigı an tıpkı gecen yıl oldugu gibi fişi çekeriz. sadecec futbol olarak degil karakter olarak özgüven olarak cok büyük faydası oluyor takımaYorum
-
Bu arada ilk 50 sayfaya geri döndüm hatırlamak için. Bir de derler ki trabzon halkı futboldan anlıyor. Bmn forumu da dahil olmak üzere trabzonda malesef futboldan anlayan sayısı çok az. Sadece skor odaklı konuşuypruz. Sosa gibi adamı beğenmeyip daha ilk aylarından itibaren göndermeye uğraşan sayısı hiçdr az değil. Aslında sosa ilk geldiği günden itibaten kalitesini göstermişti. Ancak bırak be onur gibi futbolcular ağababalık yaptığı için sosa o sazı eline almıyordu. Ne zmn burak ve onur çıktı kadrodan. Sosaya artık bu takım sana emanet denildi işte o zman şuanki çok yüksek özveriye ulaştı. (bu seviye f. Tekkenin oynadığı zamandaki seviye ile aynı. Kaptanı olduğu takımı için varını yoğunu herşeyini verdi. ) bu sene nasıl sonıçlanırsa sonuçlansın. Traftar yönetim sosanı bu duruşunu ödüllndirmeli. Bu sahiplenme boşa gitmemeli.Yorum
-
Yorum
-
hafta içi yediğimiz golde sadece nwakaeme'ye yüklendik ama sosa pası atan oyuncuya basmamış, çok rahat döndürmüş, uzak kalmış. sonra uğurcan iyi kapatamamış. çok basit bir gol yedik oyundan düştük. maç boyunca da koştur koştur oynadık, biraz daha dengeli oynanmalı bu tip maçlar. takım olarak rakip yarı sahaya yerleşip belli süre çıkarmayacaksın. bunun başrolünde sosa var ama o da genellikle tempoyu yükseltiyor, oyunu dinlendirmiyor.Yorum
-
Geçen sene hem Yusuf hem onazi varken çok rahattı sosa abimiz. Adam bir sene yaşlandı deli gibi koşan o iki adam da yok üstelik. Sosayı muhakkak rahatlatmamız gerekiyor.OMAE WA MOU SHINDEIRU...Yorum
-
Bugün orta alan bu adamda.Yorum
-
Sezonun en durgun performansını sergiledi. Keşke kart görseydi de biraz dinlenseydi...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...Yorum
-
Enerjin yetmez yorulmuşsundur anlarım ama onlarca hata yaptın.Yakışmadı.Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum