Sana bir tane kupa hediye edemezse bu takım yazıklar olsun.
José Ernesto Sosa
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
Mükemmel,diyecek başka söz bulamıyorum.Yorum
-
-
Jose Sosa bu saatten sonra Trabzonspor'un ta kendisidir. Bu takımın Kapitanı! Her şeyi.TRABZON SPORYorum
-
Övgü kelimesi bulamıyorum sana#50 Jackson Avelino Coelho#7Miroslaw Szymkowiak#61 İbrahima YattaraYorum
-
her maç sonunda övgüler istatistikler yazmaktan yoruldum bu maç yazmayacam.
başakşehir maçında performansının zirvesini bekliyorum senden.Yorum
-
Her maç bu özveriyle oynarsa korkuyorum ki bacağı eline alacak, bu adamı rahatlatmamız lazım, böyle gitmez.Yorum
-
Bu iş böyle gitmez. Sosa da nihayetinde bir insan. Takımda neredeyse efektif tek savunma yapan adam. Diğer adamlar utanmıyor mu bu durumdan acaba. Ayrıca atakta da en efektif oyuncumuz. Top sosanın ayağına değmedn neredeyse hiçbir atak olgunlaşmıyor. Çok ama çok fazla yükleniyoruz sosaya. Artık kalan avrupa maçlarında oynatılmasın.Yorum
-
Bu yaşlarda bu kadar zorlayan adamın sonu her zaman sakatlıktır. Bu sezon daha çok maç var. Akıllı olması lazım. Taraftar için böyle bir özveri izlemek büyük keyif ama kendini sakınmazsa bu işin sonu kötü. Belli bir sakatlık pozisyonu olmasına da gerek yok, bir yerden sonra kasıklar veya dizler iflas ediyor.Yorum
-
-
Ünal Karaman'a gerek yok. Teknik direktör Sosa olsun bence. Adam hem savunuyor hem hücuma çıkartıyor.Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
Sebahattin ÇakıroğluYorum
-
Ünal Karaman'a gerek yokmuş oysa Sosa ne kadar kaliteli futbolcu da olsa Trabzonspor'daki kariyeri Ünal öncesi ve sonrası diye keskin şekilde ikiye ayrılır.
Maaşı tartışılan Sosa'dan 3.5 milyonun her kuruşunu hakeden Sosa'ya. Teşekkürler Ünal hocam.Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum