bu adama bok atıyorsunuz ulan bu adam bu teknik heyete rağmen verimli oldu bize olmasa ayvayı yemiştik
José Ernesto Sosa
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
Yorum
-
Dün kötüde olsa istekliydi.. 2 Frikikde güzel yere gitti aslında.
Sosa çok kaliteli biri...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...
Onur Recep Kıvrak !
Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca SahayaYorum
-
Çok iyi, iyi niyetinden de en ufak bir şüphem yok bu takımın olmazsa olmazı ama şu ani konsantrasyon kaybı sebebiyle yaptığı çok basit pas hatalarını bırakması lazım özellikle bu sene bunu çok daha fazla yapıyor. Gereksiz yere 40 metreye pas atmaya çalışıyor bazen, veya yanındaki adama pasını aktaramıyor bunu da dediğim gibi ani konsantrasyon kaybına bağlıyorum.Yorum
-
-
Çok çok kötü.
Ayağına aldığı 8 9 topun neredeyse hepsini rakibe yada dışarı attı.
Onu geçtim bir pozisyonda rakip hızlıca taç atıp pozisyona gircek Sosanın önünde adam koşuyor yürümedi bile.
Anlık yalancı presler yapıyor malesef.
Bizim taraftarda 34 yaşında adam koşuyor kendini parçalıyor diye övünüyo.
Açın maçlarını izleyin neredeyse yanından geçen hiçbir adamı kovalamıyor.
Sene sonu gönderilmeli geçen seneki performansından çok uzakta.Yorum
-

Sosa‘nin esi mutsuz ve Trabzon‘dan ayrilmak istiyor yaaaaa...
Sent from my iPhone using Tapatalk"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
Noldu sana be kaptan, 2-3 mactir yoksun ortada.
Paslarin isabetsiz, bu yastan sonra sana orta yapma zaten hep adamlara gidiyor top diyerek hadsizlik yapmak istemiyorum, ama...!*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~Yorum
-
Adam önde oynamıyor değil oynayamıyor Fiziki yeterliliği el vermiyor ısrarla deniyoruz.Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum