José Ernesto Sosa
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
Yedirdiği gol kalitesine yakışmasa da, üçlü orta sahanın önünde yer alınca ceza sahasına daha çok yaklaştı ve etkili şutlar çekti. Gücünü daha çok hücuma harcayında da bu sefer orta alandaki savaşçı özelliği kayboldu...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...Yorum
-
-
Yav adam güya bu maç 10 numara oynadı. Mikel ve Parmak'tan daha çok savaştı yine orta sahada. Yaptığı hatalar aşırı yorgunluktan dolayı sağlıklı düşünememesinden kaynaklanıyor.
Ama hoca görmüyor. Anlamıyorum ya şu adamın yanına Doğan'ı koymak ne kadar zor olabilir?2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR
Eski Kullanıcı Adı: Forever_YattaraYorum
-
Son frikiği haaaarika kullandın. Diğer saçma sapan hareketlerinden bahsetmiyorum.
Yine de sen diğerlerinden daha iyiydin..Yorum
-
Savunmanın önünden ayrılması takımın içine ediyor. Orada durup, topu düzgün çıkarması gerekiyor, takim öne yerleştikten sonra hücuma katılabilir. Koş hücuma hatalı pas ver sonra geri koş, sonra bir daha ileri falan böyle futbol yok.En son artvints tarafından düzenlendi; 15.09.2019, 23:23.Yorum
-
Sorumluluk alıyor ileride geride her yerde eh dolayısıyla çok hata yapıyor. Tüm takım eline bakıyor."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."Yorum
-
Mikel denilen vasıfsız oynayacaksa ki kesinlikle sozlesmesi feshedilmeli, 10 numara gibi oynasin bari zarar vermez.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.Yorum
-
Obi Mikel ile ayni anda sahada olmasi, hele hele merkezden Pirlo mevkisinden 10 numaraya cekilmesi tam bir futbol cahilligidir.
Sirf bunu o teknik ekipte kim varsa basta Unal Karaman olmak uzere yuzlerine soylemek icin tesislere gitmek istiyorum. Yeter artik ya her sezon her sezon hep ayni ahmakliklarla daha sezon basinda lige havlu attiriyorlar."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"Yorum
-
Obi Mikel ile ayni anda sahada olmasi, hele hele merkezden Pirlo mevkisinden 10 numaraya cekilmesi tam bir futbol cahilligidir.
Sirf bunu o teknik ekipte kim varsa basta Unal Karaman olmak uzere yuzlerine soylemek icin tesislere gitmek istiyorum. Yeter artik ya her sezon her sezon hep ayni ahmakliklarla daha sezon basinda lige havlu attiriyorlar.
Haci abi, sen gönülden bu renklere asiksin. Senin gördügünü nasil olurda bu isten yigin para kazanan adamlar görmüyor, vallahi merak ediyorum ???!
Yerel basindan cikip da 1 kisi bu soruyu soramiyor!*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum