sözleşmesini niye uzatmıyor, bu yaşta bu taraftar bu takım kendisine bu kadar değer veriyor. biraz da kendisinin fedakarlık yapması gerekir.
José Ernesto Sosa
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
Emre'yi nasıl çıldırttı ama, gerizekalı kuralın değiştiğinden haberi yok. Oyun durduğunda top kimdeyse hakem ona verir topu öyle oyun başlar, emre yine hırsızlık peşindeydi ama sosa dik durdu vermedi topu, bostan korkuluğu Fırat da hiç karışmadı.Yorum
-
İyi veya kötü oynadığını tartışmıyorum ama dün sahada resmen bu takımın kaptanı benim hakkını yedirmem size ezdirmem havasındaydı acayip mutlu oldum .Yorum
-
Yorum
-
-
Fatih Tekke sonrası sahada ilk defa gerçek kaptan gördüm akşam.
O hakemle konuşması , Emre ile tartışırken o elini ayağını indir bakışı falan müthiş karizmatik hareketler.
Allah nazardan saklasın inşallah sağlıklı bir şekilde 2 sezon daha oynar..Yorum
-
-
parmak ın türkmen in ayaklarının titrediği yerde onlara büyük cesaret verdi.
sosa bir duruş bir karakterdir artıkHER CANLI ÖLÜMÜ TADACAKTIRYorum
-
Takımı dik tuttu sahada, kaptanlık yakıştı.
Basmadık yer bırakmıyor.
Bir şey soracağım;
Bu herif ayı gibi koşup basarken diğerleri niçin seyrediyor ?Yorum
-
...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...
Onur Recep Kıvrak !
Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca SahayaYorum
-
Adama rakipler bile büyük saygı duyuyor , uzun zamandır gördüğüm en kaliteli yabancı oyuncumuz bence.Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!Yorum
-
Yorum
-
3.25 m € alıyor 2 m €'dan 2+1 yıllık sözleşmeyi kabul eder bence kaptan. Bence en az 2 yıl daha bu seviyede oynar onun için 2+1 dedim..#11Yattara | 97 TellioğluYorum
-
Bu adamin tek derdi karisi. Rahat birakmiyor Sosa'yi. Tuhaf tuhaf story'ler paylasiyor.
Olmuyorsa ur tekme'yi kaptan. Sürmene'den buluruz sana kafa dengi birini
*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum