Helal olsun.
José Ernesto Sosa
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
15 gün sağ tarafından soluna bile dönme kaptan. Tekke'den sonra takım kaptanı gördü kulüp."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."Yorum
-
Ünal Hocayla kimyası fena tuttu bence sahada ki başarısını ve özverisini buna bağlıyorum.Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!Yorum
-
Pres yapışına kurban be
...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...
Onur Recep Kıvrak !
Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca SahayaYorum
-
-
Dün a sporda sığırın biri emreyi bol bol yaladıktan sonra sosa hakkında bu kadar detaylı söylenecek şey yok öyle münihte oynamış falan dedi şoka girdim. Böyle insanlar nasıl oluyor da bu işten para kazanıyor aklım almıyor. He bir de sosa oyunu yavaşlatıyormuş hey allahım nelerle sınıyorsun biziOMAE WA MOU SHINDEIRU...Yorum
-
Onur gibi kaptanlığı layıkıyla yapıyorsun.. Aidiyet duygusu baya baya oluşmuş adamda. Umarım en az 2 sene daha oynar.. Sonra da kulüpte kalır teknik heyette.. Ama sanmıyorum.Yorum
-
Yorum
-
Valla oyunu, maasi, defansif katkisi falan filan bir yana. Elin arjantinlisi takimi öyle bir benimsedi ki, sahada „kaptanim“ diyebilecegim birini görüyorum gercekten !!! Tepeden tirnaga karizma.
Sent from my iPhone using Tapatalk"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
Erdal abinin programda söylediği şey aslında ne kadar büyük bir kalite olduğunu koyuyor ortaya. Adam sekizinci dakikada sarı kart yedi ne itirazdan kaçındı ne baskı yapmaktan. Müthiş profesyonel bir oyuncu. Tam anlamıyla futbolcu dediğin böyle aklıyla hareket edebilen iletişim kabiliyeti yüksek biri olacak. Alt yapıdaki çocuklar kendisiyle ne derece yakınlar çok meral ediyorum. Şu adam çok büyük fırsat keşke bir şeyler kapabilseler ondanOMAE WA MOU SHINDEIRU...Yorum
-
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum