José Ernesto Sosa

Daraltma

Unconfigured Ad

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • İ. SARAL
    • 24.01.2009
    • 19493
    • Memur
    • Ankara

İlk olarak artvints tarafından gönderildi
    ben 8 numara oynamasını savundum çünkü rakip arasında top aldığında yorgun gözüküyor pasları ve şutları olumsuz oluyordu. ama arkada bu kadar mücadele edeceğini düşünmemiştim. aslında zorlamadan oynasa çok daha rahat bitirir maçı ama çok iştahlı oynuyor.

bence bunun önemli sebeplerinde biri abdülkadir ve diğer gençler. o al verleri yapınca rahat oynuyor. dışarıdan kolay gözüküyor ama çoğu takım yapamıyor. bir kaç sene önceki trabzonspor taç bile kullanamıyordu, sürekli sıkışıp topu ileri vuruyordu. bu oyunun değeri çok büyük.
    İlk geldiği günden beri defansin önünde oynaması gerektiğini söylemiştim, yaniltmadi beni.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• emre6117
      • 31.08.2014
      • 9527
      • doktor
      • Bursa

İlk olarak bordoylamavi tarafından gönderildi
      muhteşem falan da onun hücuma çıkarken verdiği hatalı pastan yemedik mi golü. ben anlamıyorum bu adamın hataları hiç görülmüyor. başkası yapsa yerin dibine sokulmuştu şimdiye kadar
      Varsın o hataları yapsın. Bu seneki ligin bncr şampiyonu trabzonspordur. Göze en çok hoş gelen oyunu oymadık. Hem de bukadr sıkı tu varken bu kadr genç çocukla. Bunun mimarlarındandır sosa. Bu kadr sahiplenmeyi nasıl başarıldı bilmiyorum. Tam kaptanlık yaptı(hani zmanında ünal hocanın kaptanlıpı gibi) tüm gençler üzerinde müthiş bir saygınlığı var. 1 allahın kulu sen bu kadr maaş alıyorsun diyemez takım içinde. Adam terinin son damlasına kadr mücadele ediyor.

Yorum

• yazıkoldu
        • 14.11.2014
        • 1791
        • İstanbul

bu adamın yüzünden en az 5 maç kaybettik, kazandırdığı maç yok. bu sezon elden çıkarılması lazım.

Yorum

• fernandez
          • 06.02.2008
          • 409
          • Trabzon

İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi
          bu adamın yüzünden en az 5 maç kaybettik, kazandırdığı maç yok. bu sezon elden çıkarılması lazım.
          acil banlanman lazım trollükten.

Yorum

• Uğur Ö.
            • 21.11.2008
            • 15140
            • Elektronik Mühendisliği
            • Bursa

Bazen sanki sistemi kapatıyor, yediğimiz golde büyük bir pas hatası yapıyor, üstüne gidiyor pres dahi yapmıyor, yaklaşık 15-20 sn hiçbirşey yapmadan duruyor hemde bizim cezasahası önünde.

Bu anlar hariç takımın bir numarası.
            Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Gökhan Uzun

Rıza Hoca (!) yüzünden seni bir sezon yedek beklettik. Aah Rıza efendi ah. Size ne gerek Sosa, size ne gerek Trabzonspor...
              Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
              (Dozer) Cemil Usta
              Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• pReN@_61
                • 10.12.2004
                • 26027
                • İstanbul

Kabdan bugün golün var

(UEFA)

Yorum

• Ozan Yılmaz
                  Forum Yöneticisi
                  • 10.12.2013
                  • 14493
                  • CPA
                  • İstanbul

Kaptana geçmiş olsun, nazarlık.
                  Bize Her Yer TRABZON!

Yorum

• ÖmürKaradeniz61
                    • 14.09.2015
                    • 11208
                    • İnşaat mühendisi
                    • Trabzon

1 sene daha oynaman lazım, önümüzdeki sene üst-düzey performans gösterip bizi şampiyon yap isterlerse seni ölene kadar emekli maaşına bağlasınlar hiç önemli değil.

Yorum

• Yasin Altuntas
                      • 15.04.2008
                      • 7418
                      • Danisman
                      • Yurt Dışı

NBA‘deki Salary Cap sisteminde 2-3 oyuncuya max kontrat verirsin. Bizde de bu oyunculardan biri Sosa olmalidir. Hele ki seneyd yapilcak genc ve dinamk transferler ile olusacak takimi yönlendirmesi gereken biri.

Gercekten takimi oldugu gibi tutup, önünü, arkasini, yanini az biraz doldursak, cok güzel bir sezon gecirecegimizi düsünüyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk
                      "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Adem Akyüz'

Harika bir sezon için teşekkürler kaptan. Gelecek sezon görüşmek üzere
                        www.x.com/zykmda

Yorum

• trbzonsporlu
                          • 22.06.2008
                          • 4806
                          • İstanbul

harika bir sezon geçirdi. ligin tartışmasız mevkisinin en iyi oyuncusu.

malatya maçından sonra kendisine kaptanlık verildikten sonra ligde Sosanın forma giydiği maçlarda sadece ve sadece tek yenilgimiz var.

ve o yenilgide sakatlıktan sonraki ilk maçı olduğundan pek etkili olamadığı (bu da normaldir örneğin pereira sakatlıktan sonra 1 tane etkili maçı olmadı daha) alanya maçıdır ki bu maçta skor berabere iken rodellega penaltı kaçırmıştı penaltıyı gole çevirse muhemelen o maçıda kaybetmezdik.

elimizde resmen kaşıkçı elması var. değerini bilmeliyiz.

dün abdulkadirin golden sonra yedek kulübesine koşup ona sarılmasıda takımda nasıl bir yerde olduğunu gösteriyor açıkçası.

Yorum

• trbzonsporlu
                            • 22.06.2008
                            • 4806
                            • İstanbul

9 kasımdan beri dile kolay geliyor, kaptan sosa sahada olduğu maçlarda ligde sadece ve sadece o şanssız alanyaya yenilmişiz.

Ah be Atiba bir şehrin kaderiyle oynadın resmen

Yorum

• bordoylamavi
                              • 24.08.2006
                              • 5704
                              • Ankara

ik golde saniyelerce ceza sahasında kıpırdamadan izledi. tamam savunma oyuncusu değil ama ordaysan niye izliyorsun. tabi ki çıktıktan sonra ekskiliği çok hissedildi. ama alternatifi bir an önce bulunmalı yaşı ilerledi seneye daha da düşecektir performansı

Yorum

• emrahtuna
                                • 14.02.2017
                                • 1526
                                • mühendis
                                • İstanbul

ligin özellikle 2. yarısında müthiş bi özveriyle oynadı takımın maestrosu yakıştırmalarının hakkını verdi..ne kadar kaliteli olduğunu tartışmaya gerek yok sadece kendini oyununa vermesi gerekiyordu. verdi de netekim..5 gol 4 asist de gayet güzel istatistik inşallah seneye de aynı performansı alırız..

Yorum

Content Ads

Daraltma

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...