José Ernesto Sosa
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR -
Yorum
-
-
Maçtaki tek iyi hareketi oyuncu değişikliği olsun diye kendini yere bırakmasıydı onuda Ünal hoca yanlış anladı oyundan çıkardı.
Sakatlık dönüşü hiç iyi olmadı.sadece aşk bizimkisiYorum
-
Yorum
-
Emek ayrı iyi oyun ayrı. Mücadele etmesi takıma kaptanlık yapması hoşuma gidiyor ama şuan sosa'nın oynadığı oyunu başkası oynasa yerden yere vurulurdu.
Sakatlık öncesi harikaydı ama şimdi iyi değil.sadece aşk bizimkisiYorum
-
2 maçtır toparlamaya başladı. Maestro çok büyük bir futbolcu. İstatistiklere bakın hep Sosa var bu maçta.
Nwakaeme ye soruyor Barış Yurduseven; Gollere devam mı? Cevap: Sosa gibi orta saha oyuncunuz varsa atarsınız.....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
sakatlik dönüşü hiç iyi olmadı dedigin adam dönmeseydi muhtemelen şuanda rize ile aynı puanda ya da onların 1-2 puan önlerinde olurduk.
macın en cok topla buluşup, en çok pas yapan, en çok top kapan, huseyinden sonra en çok defansif aksiyon yapan oyuncusuna tek iyi hareketi kendini yere bırakması yorumunu yapmanda ayrı bir talihsizlik olmuş.
sosanın sakatlanmadan onceki formunda olmadigı doğrudur ama bu haliyle bile inanilmaz faydalari oluyor takımına. novak bile 3 hafta sahadan uzak kalmasina ragmen eski novakı mumla aratıyor sakatlık böyle birşey sosa 2 ay takımından uzak kaldıYorum
-
Sakatlıktan dönüşte 2-3 maç gezindi sahada, ünal hoca da oynatmak istemezdi ama yokluk işte. Yeni yeni kendine geliyor son 8 maç bize eski sosayı izlettirirse bjk yı geçeriztrabzonspor bir sevdadir...Yorum
-
-
-
sahada gezinen ! bu oyuncumuz nasıl olduysa yine maçın en çok topla buluşanı, açık ara en çok pas yapanı (83 isabetli pas, ikinci olan 51 pas yapmış), en çok defansif aksiyon yapan adami olmuş.
Allah Allah tesadüfe bak kaç haftadır hep şansa böyle. oysa o yokken takım nasılda galibiyet serisi aliyordu dimi!
iddia ediyorum bu adam sakatlanmasaydı en az 7-8 puan fazlamız vardı ve basakşehir maçımızın sonucuna gorede bugun maç fazlasıyla lider bile olabilirdikYorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum