Sosa ve Perreira bu sezon olmasaydi, suan herhalde dusme potasindaydik.
Fizik olarak hazir olmayan ve defansif onlibero rolunde oynayan Sosa bile bugun Rodellaga'nin kafasina al da at pasi verdi.
Son dakikalarda buldugumuz atmasi kacirmaktan kolay pozisyonlarin hazirlayicisiydi.
Topla beraber kac kez dripling yapti ve seni karsi kaleye tasidi.
Sagda Kamil ve Yusuf ile belli basli dakikalarda da ve az da olsa ucgenler kurarak takimi rahatlatti.
Hazir olmayan Sosa yapti bunlari ?
Bu adamdan ne bekleniyor ben anlamadim artik.
Bugun elestirilecek tek yani ilk 60 dakika rolantide oynayip, yenik duruma dustukten sonra kontak acmasidir.
Ki bu da sakatliktan yeni cikmis bir lider oyuncu icin gayet dogal. Hocanin direktifi bile bu yonde olmus olabilir.
Bazilarinda cidden Sosa takintisi var bu forumda.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fizik olarak hazir olmayan ve defansif onlibero rolunde oynayan Sosa bile bugun Rodellaga'nin kafasina al da at pasi verdi.
Son dakikalarda buldugumuz atmasi kacirmaktan kolay pozisyonlarin hazirlayicisiydi.
Topla beraber kac kez dripling yapti ve seni karsi kaleye tasidi.
Sagda Kamil ve Yusuf ile belli basli dakikalarda da ve az da olsa ucgenler kurarak takimi rahatlatti.
Hazir olmayan Sosa yapti bunlari ?
Bu adamdan ne bekleniyor ben anlamadim artik.
Bugun elestirilecek tek yani ilk 60 dakika rolantide oynayip, yenik duruma dustukten sonra kontak acmasidir.
Ki bu da sakatliktan yeni cikmis bir lider oyuncu icin gayet dogal. Hocanin direktifi bile bu yonde olmus olabilir.
Bazilarinda cidden Sosa takintisi var bu forumda.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum