Keşke sivas ile eskişehir el ele beraber düşse.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Kimler Küme Düşer? Kimler Süper Lige Yükselir ?
Daraltma
X
-
malesef kayseri de düşecek. ..İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemersin kurtaracak yazın kenara,
eskişehir ,sivas düşecekNe Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
Eskişehir, Mersin ve Sivas gider zaten yolu kolayladılar.
Aşağıdan Adana Demir mutlaka gelmeli artık bu sezon olmadı Adana gelsin en kötü.
Karabükspor tekrardan çıkacaktır.
Son düzlükte Elazığspor'dan bir atak bekliyorum.''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yorum
-
İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMersin, Sivas, Eskişehir 3'lüsü düşer. Kayseri ve Gençlerbirliği'nin düşeceğini sanmıyorum, sürpriz olursa Antalya tarafından olur.
Mustafa Yumlu.
Yorum
-
Kazanımımız bu olduİlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKayseri kurtarıp Eskişehir ve Sivas düşerse bu seneki kazanımımız bu olur ancak
BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
geçen yıl nasıl içten dilemişsem tutmuşİlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKeşke sivas ile eskişehir el ele beraber düşse.
Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
O zaman konunun adını değiştirelim.İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegeçen yıl nasıl içten dilemişsem tutmuş
Bu sezon için var mı içten dileğin
Adanaspor gidici net de, diğer ikili baya zorlayacak bu sezon sanki.BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
bu yılki hakkımı "biz düşmeyelim de gerisi pek önemli değil"den yana kullanmak istiyorumİlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO zaman konunun adını değiştirelim.
Bu sezon için var mı içten dileğin
Adanaspor gidici net de, diğer ikili baya zorlayacak bu sezon sanki.
ikinci bir hakkım varsa da "kayseri de düşmesin"den yana kullanayım
Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum