inşallah öyle olur...ama gidişat onu göstermiyor....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
''Trabzon Ligde Duman Attırır''
Daraltma
X
-
evet gidişat hangi ligin dumanını attırırız belli olmayacak şekilde Hafazan Allah 2. ligin dumanını attıracaz bu gidişleİlk olarak MuratDinc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleinşallah öyle olur...ama gidişat onu göstermiyor....Ahirette seni kurtaracak bir eserin olmadığı takdirde fani dünyada bıraktığın eserlerede kıymet verme.
Yorum
-
Ziyanin istifasini haber verene ?İlk olarak WERTHeR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim sınavlarım başladığında liglerde başlayacak. Gazete okumayacam Tv izlemeyecem
Siz beni gelişmelerden haberdar edersiniz
Nurinin istifasını haber verene ne isterse alacam
Yorum
-
Artık Trabzonspor formasından kimse korkmuyor ve o taşıdığı armanın Trabzonspor arması olduğunu hiçbir futbolcu bilmiyor ben futbolculardan çoğunun Trabzonspor tarihi hakkında bilgi sahibi olmadıklarını düşünüyorum.İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayır...ne jimnastikçi kaleciye ne Ferhat, Hasan Üçüncü, Musampa ve Musa Büyük'ten oluşan orta sahaya, ne gol kaçırma rekortmeni forvete ne de büyük taktisyen Ziya Doğan'a bel bağlamadım...
Benim bel bağladığım bütün o saydığın adamların üzerlerine giydikleri forma ve göğsünün üzerinde taşıdıkları arma'dır...
Trabzonspor'un adı yetecektir...Göreceksiniz
En son kudu_61 tarafından düzenlendi; 15.01.2007, 09:08.UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
bunca yıldır bu gündemi takip ederim. trabzonspor taraftarının ve trabzon şehrinin bu kadar sabrettiğine şahit olmadım.
yönetimin art niyetini göz önünde bulundurarak artık şehrin deprem katmanı gibi içinde beslediği enerjiyi maalesef tek seferde ve sert bi şekilde açığa çıkaracağını düşünüyorum.
bu patlamadan maalesef şehir de dahil herkes zarar görecek. o zaman herkes dumanın nerden çıkacağını görecektir.
özelllikle bu patlama bir maç sırasında olursa çok büyük cezalar alabileceğimizi düşünüyorum.
ama eğer bu yönetimi def edilmesine sebep olacaksa varsın olsun.
biz istanbulda ev sahipliği yaparız geçici olarak takımımıza.
Yorum
-
banada öyle geliyor, firtina öncesi sessizlik gibi. sonu hayir olur insallahİlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebunca yıldır bu gündemi takip ederim. trabzonspor taraftarının ve trabzon şehrinin bu kadar sabrettiğine şahit olmadım.
yönetimin art niyetini göz önünde bulundurarak artık şehrin deprem katmanı gibi içinde beslediği enerjiyi maalesef tek seferde ve sert bi şekilde açığa çıkaracağını düşünüyorum.
bu patlamadan maalesef şehir de dahil herkes zarar görecek. o zaman herkes dumanın nerden çıkacağını görecektir.
özelllikle bu patlama bir maç sırasında olursa çok büyük cezalar alabileceğimizi düşünüyorum.
ama eğer bu yönetimi def edilmesine sebep olacaksa varsın olsun.
biz istanbulda ev sahipliği yaparız geçici olarak takımımıza.
Yorum
-
Aslında geri gelmesi hiç de zor değil, toplayacaksın Trabzonda ne kadar Top oynayan varsa Seçeceksin içlerinden iyi olanları sonra yetiştir.Gör 70-80 ruhunu bizum uşaklar anasını bile ağlatır.Bide dışardan gelen oyuncular gönderilmeli.İlk olarak lazoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDeğerli kurucu üyemiz büyüğümüz sanırım 70-80 ruhu hala devam ediyo diye biliyo,ama o ruhun yerinde artık yeller esiyo,geri gelmeside çok zor gibi.Taraftar, Futbolcu, Yönetim, Elele Versin,
Şampiyonluk Kupaları Trabzona Gelsin...
Aşkımız Kimseye Değil, Sadece Trabzonspor'adır...
Yorum
-
Aynen katiliyorum.İlk olarak Ömer Gedikli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAslında geri gelmesi hiç de zor değil, toplayacaksın Trabzonda ne kadar Top oynayan varsa Seçeceksin içlerinden iyi olanları sonra yetiştir.Gör 70-80 ruhunu bizum uşaklar anasını bile ağlatır.Bide dışardan gelen oyuncular gönderilmeli.Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum