yapmamız gereken iki maç üstüste kazanmak...yani 5 maç yenilmesin bu takım, önünde kimse duramaz...istikrarlı saha içi sonuçlarına ihtiyacımız var...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
''Trabzon Ligde Duman Attırır''
Daraltma
X
-
Bu takımın önünde kimsenin duramayacağını neye dayanarak iddia ediyorsunuz cidden merak ediyorum... Jimnastikçi kalecimize mi güveniyorsunuz, Erdinç gibi bir adamın banko oynayacağı defansa mı, Ferhat, Hasan Üçüncü, Musampa ve Musa Büyük'ten oluşan orta sahaya mı yoksa gol kaçırma rekortmeni forvete mi acaba? Ya da büyük taktisyen Ziya Doğan'a mı bel bağladınız?.. Gerçekten ilginç bir yorum...İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyapmamız gereken iki maç üstüste kazanmak...yani 5 maç yenilmesin bu takım, önünde kimse duramaz...Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!
7 7 7 7 7 7 7 7 7....
Yorum
-
Hayır...ne jimnastikçi kaleciye ne Ferhat, Hasan Üçüncü, Musampa ve Musa Büyük'ten oluşan orta sahaya, ne gol kaçırma rekortmeni forvete ne de büyük taktisyen Ziya Doğan'a bel bağlamadım...İlk olarak Can basten tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu takımın önünde kimsenin duramayacağını neye dayanarak iddia ediyorsunuz cidden merak ediyorum... Jimnastikçi kalecimize mi güveniyorsunuz, Erdinç gibi bir adamın banko oynayacağı defansa mı, Ferhat, Hasan Üçüncü, Musampa ve Musa Büyük'ten oluşan orta sahaya mı yoksa gol kaçırma rekortmeni forvete mi acaba? Ya da büyük taktisyen Ziya Doğan'a mı bel bağladınız?.. Gerçekten ilginç bir yorum...
Benim bel bağladığım bütün o saydığın adamların üzerlerine giydikleri forma ve göğsünün üzerinde taşıdıkları arma'dır...
Trabzonspor'un adı yetecektir...Göreceksiniz
"Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...
Yorum
-
abi iyide bunun farkında kac kisi var takımda calısmayan is yapmayan adama bosa ovgu yagdıran bi teknik direktorun yaptıklarına mecbur kalıp sadece seyrediyoruz nuri ve arkadasları altımızdan girip ustumuze cıkıyo ne yaptıkları belli degil heralde birinin kendisini tesislerin kapısında vurmasını bekliyo gitmek icin fenerlimidir nedir anlamıyorumki bi insan istese bi takımı bu kadar rezil eder yeter artk!İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayır...ne jimnastikçi kaleciye ne Ferhat, Hasan Üçüncü, Musampa ve Musa Büyük'ten oluşan orta sahaya, ne gol kaçırma rekortmeni forvete ne de büyük taktisyen Ziya Doğan'a bel bağlamadım...
Benim bel bağladığım bütün o saydığın adamların üzerlerine giydikleri forma ve göğsünün üzerinde taşıdıkları arma'dır...
Trabzonspor'un adı yetecektir...Göreceksiniz
Yorum
-
Allah aşkına şu ligde kimden korkuyorsunuz anlamam şu ligde futbol oynayan takım manisadır ama oda ersun yanalla kontro ataklarla o da biter belki dediklerim koly görünüyo diyeceksinizde bu kadro değilmiydi geyseyi ve jimlastik takımlarını deviren önemli olan takımın bir olması yönetimin toplanması vede taraftararın takımın arkasında durmaya devam etmesi...İlk olarak Can basten tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu takımın önünde kimsenin duramayacağını neye dayanarak iddia ediyorsunuz cidden merak ediyorum... Jimnastikçi kalecimize mi güveniyorsunuz, Erdinç gibi bir adamın banko oynayacağı defansa mı, Ferhat, Hasan Üçüncü, Musampa ve Musa Büyük'ten oluşan orta sahaya mı yoksa gol kaçırma rekortmeni forvete mi acaba? Ya da büyük taktisyen Ziya Doğan'a mı bel bağladınız?.. Gerçekten ilginç bir yorum...
kısacası bnize lazım olan birlik ve beraberliktir başka bişe değil[ille d' 7]
Yorum
-
ıloveyousymek,
Bırak lütfen hamaset yapmayı. Bu takım 2002'de 14. olduğunda da formanın üzerinde amblem vardı, hatta formalarımız turuncu da değildi o zaman. Adı da yine Trabzonspor'du.
Emin ol ki Trabzonspor'la ilgili olarak seninle aynı duygusallığa, aynı hissiyat derinliğine ben de sahibim ancak şu an kulübe lazım olan en önemli şey gerçekçi ve mantıki davranış, bunlar değil.Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!
7 7 7 7 7 7 7 7 7....
Yorum
-
Bence camiaya moral lazım,inanç lazım, motivasyon lazım...Hamasetin yanından bile geçmez söylediklerim...inancın ürünüdür...Bizim "çıkın aslanlarım, parçalayın" diyecek bir adama ihtiyacımız var...2002 de 14. olan takımı 2004 te Papila zor durdurmuştu...İlk olarak Can basten tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleıloveyousymek,
Bırak lütfen hamaset yapmayı. Bu takım 2002'de 14. olduğunda da formanın üzerinde amblem vardı, hatta formalarımız turuncu da değildi o zaman. Adı da yine Trabzonspor'du.
Emin ol ki Trabzonspor'la ilgili olarak seninle aynı duygusallığa, aynı hissiyat derinliğine ben de sahibim ancak şu an kulübe lazım olan en önemli şey gerçekçi ve mantıki davranış, bunlar değil.
Gerçekçi ve mantıklı yaklaşmak demek takıma inanmak özelliğinden vazgeçmek değildir.Bu ligin eni iyi 4 takımı kim desek
Fener - Bejeke - Gs - Manisa der birçoğu şuanda...
Beşiktaşı ve Gs yi tarihi farkla yenebilecek futbol oynadık ve kazandık...Manisayla iki kez berabere kaldık...Fener e de çok iyi oynadığımız bir ikinci yarı sonunda 1-2 kaybettik.Biz bunları yaptıysak kusura bakma da diğerlerini haydi haydi yeneriz...Hamaset bunun neresinde...?"Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...
Yorum
-
İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence camiaya moral lazım,inanç lazım, motivasyon lazım...Hamasetin yanından bile geçmez söylediklerim...inancın ürünüdür...Bizim "çıkın aslanlarım, parçalayın" diyecek bir adama ihtiyacımız var...2002 de 14. olan takımı 2004 te Papila zor durdurmuştu...
Gerçekçi ve mantıklı yaklaşmak demek takıma inanmak özelliğinden vazgeçmek değildir.Bu ligin eni iyi 4 takımı kim desek
Fener - Bejeke - Gs - Manisa der birçoğu şuanda...
Beşiktaşı ve Gs yi tarihi farkla yenebilecek futbol oynadık ve kazandık...Manisayla iki kez berabere kaldık...Fener e de çok iyi oynadığımız bir ikinci yarı sonunda 1-2 kaybettik.Biz bunları yaptıysak kusura bakma da diğerlerini haydi haydi yeneriz...Hamaset bunun neresinde...?
Gs ve BJK henüz lige alışmamışken alınmış galibiyetlerdir. küçümsemek için söylemiyorum ama rakiplerin de en berbat dönemidir o dönem.
diyelim ki büyük maçlarda harika oynadık..
sadece büyük maçlarda motive olmak klasik küçük takım psikolojisidir.(diğer maçlarda çuvallamak da)
kendini göstermek için büyüklere karşı her zaman daha azimli oynar küçük takımlar.
Yorum
-
İlk olarak mehmet yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleduman attırmak 2 kısımdır.
1.araba öyle sür atli kalkar ki peşinden duman attırır
2.arabanın motoru bitmiştir yağ yakıyordur.peşten yine duman attırır.
bizim trabzonspor hangi araba acaba?
cevap veriyorum 2.seçenek.
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum