Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Emre'ye Yapılan Suçlamalar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Açıkcası emre de o kapasite var.Ama söylediklerinden anladığım kadarıyla bu sefer birşey yapmadı.

Yorum

arkadaşlar kötü haber emre suçlu bulunmuş ayrıntılar birazdan...

Yorum

eğer böyle bişey olursa ingilteredeki kariyerini gözden geçireceğini sölüyordu....

Yorum

Ateş olmayan yerden duman çıkmaz diyeceğim ama günahını almak istemem.Emre yapmaz diyordum ben de başta ama eğer suçlu bulunduysa yapmıştır ve her türlü cezayı da haketmektedir bence.Yine de doğru olmadığına inanmak istiyorum...
          En son Gamze tarafından düzenlendi; 12.01.2007, 20:50. Sebep: atasözünde kelime değişikliği olmaz :) yanlış yazmışım :)

Yorum

EMRE'YE ŞOK HABER !..

Newcastle United forması giyen milli futbolcu Emre Belözoğlu, Everton maçında "ırkçı ve aşağılayıcı" sözler söylediği iddiası ile ilgili açılan soruşturmada suçlu bulundu.. İngiltere Futbol Federasyonu, Emre'ye itirazını ve savunmasını yapması için 29 Ocak'a kadar süre verdi..

İngiliz Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, Emre Belözoğlu'nun ''ırkçı, onur kırıcı ve küfre varan kelimeler'' kullanmaktan suçlu bulunduğu açıklandı.

Emre Belözoğlu'nun 30 Aralık'ta yapılan Everton maçında, rakip takım futbolcularına, ırkçı sözler sarfettiği ileri sürülmüştü.

Everton-Newcastle karşılaşmasının hakemi Dermot Gallagher, maç sırasında Emre Belözoğlu'ndan ırkçı sözler duymadığını söylemişti.

İngiliz federasyonu, Emre Belözoğlu'nun 29 Ocak tarihine kadar, karara itiraz edebileceğini duyurdu.

Emre Belözoğlu, daha önce yaptığı açıklamarda bu suçlamaları reddederken, bu olaydan dolayı ceza alması halinde İngiltere'deki futbol kariyerini gözden geçireceğini söylemişti.
            -1461 TRABZON-

Yorum

Ben inanıyorum emra nin ırkçılık yanlısı sözler sarfettiğine açıkçası..yapar bu adam..

Yorum

böle bi karar çıkarsa direk ingiltere biter demişti benim için ozman teklif te bulunsak emre ye ingiltere onun için bitmiş gözüküyor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                Yükleniyor...
                X