İlk olarak MetehanS tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türk Takımlarının Avrupa Maçları
Daraltma
X
-
İlk olarak acan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu hafta maçları kazanırsak 11. sıraya yükseliyoruz. Artık şampiyon takım eleme oynamadan direkt katılabilecek. Bu sene 4 takımın avrupada olması puan toplama açısından büyük avantaj. Konya gibi takımlar erken elendiği için kazanılan puanlar 5'e bölünüyordu. Şimdi 4'e bölünecek. Adana Demir'den de çok ümitliyim.
yeni format da işler biraz değişti, cl ye direkt katılmak için ilk 10 da yer almak gerekiyor
bu sezon 3 takım gruplara kalırsa ilk 10 a girmemiz işten bile olmaz
4 takımın gruplara kalması durumunda tarihi bir puan toplarız gibi bu sezon,geçen sezonki 11800 puanı geçeriz,
elemelerde kazaya uğrama durumu çok oluyor malum,ve 3 takım konferans liginde olduğu için elendin mi kupa dışına çıkıyorsun, cl yada avrupa ligi elemelerinde elendi mi elenmiyorsun malum,biz geçen sene cl den elenip kapağı avrupa ligine atmıştık, konferans ligi elemlerinde böyle bir durum yok
tahminim ya 2 takımla yada 3 takımla gruplarda oluruz
gs zalgiris eleyip gruplara kalmayı garantiledi,ama hangi gruplara gideceği belirsiz tabi,cl avrupa ligi yada konferans liginden birine gideceği kesin,eğer zalgirise elenseydi gruplar garanti değilde gs için
4 takımın gruplara kalması mucize
3 takım kalırsa gene çok iyi puan toplarız
2 takım kalırsa muhtemelen 11. sıradaki yerimizi koruruz
1 takımla(gs) ,gruplarda olursak(ki düşük ihtimal bu) 13. sıraya gerileme durumu olabilir
12 ve 13 arasında küçük bir fark var, 12 .sıradaki ülkenin 3 takımı hemen hemen gruplardaki yeri garanti oluyor, 13 . ülkenin ise 2 takımı grupları garantiliyor elemeler başladığında
geçen sezon 3 takım garanti idi neredeyse, biz kopenhaga elenip avrupa ligine kaldık, sivas bir takıma elenip o da konferans ligine kaldı,lig 2. si fb de cl den elenip avrupa ligine kaldı,geçen sezon sadece başakşehir elenmeden gruplara kaldı,konya ise elenip devre dışı kaldı
onun için konferans ligi elemeleri oldukça sakat bizim için,elendi mi avrupaya hemen veda ediyorsunTEKKEBALL
Yorum
-
İlk olarak samatyaboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle90+3' de gelen golle kazandılar, nasıl rahat oluyor?
10 kişi kaldıktan sonra da güven vererek oynadılar."The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)
Yorum
-
Bizim Konferans Ligi'nde 3. Tur'da karşılaştığımız, eleyince Roma'yla eşleştiğimiz takım (Molde); Gs'nin Şampiyonlar Ligi play-off turunda muhtemel rakiplerinden biri. Kimse "Kura şansımız var" demesin. Katılım sıklığımız, topladığımız puan düşük. Fakat kesinlikle kuradan yana şanssızız.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak wakaeme tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületrabzonspor bir sevdadir...
Yorum
-
Yukarıda şanssızlıktan yakınmıştım. Ancak sadece Gs'nin avrupa'daki hakkını vereyim. Adamlar ligde 13. olduğu sezon, Avrupa'da son 16'da Barcelona'yla oynuyordu. Bizim camiada da ilginç bahaneler var:
"Sezonu erken açmak istemedik."
"Avrupa'dan elenmek iyi oldu, şimdi lige konsantre oluruz."
Şu ikincisini geçen sene sıkça yaşadık. ŞL'den elendik "İyi oldu abi", Avrupa Ligi'nden elendik "Müthiş oldu baba", Konferans Ligi'nden elendik "Bize lig lazım reis"... Ama o da ne? Ne lig ne kupa kalmış!
Sonra Faroe Adası takımı gibi ilk turda gidip Juventus, Roma çekiyoruz.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadece Gs kolay rakip çekmiş. ADS'nin işi baya zor. Beşiktaş ve Fener maçları da her sonuca açık maçlar olacak. 4 takımın da Avrupa'da devam etmesi lazım ama 2 tane fire vereceğiz gibi geliyor bana.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadece Gs kolay rakip çekmiş. ADS'nin işi baya zor. Beşiktaş ve Fener maçları da her sonuca açık maçlar olacak. 4 takımın da Avrupa'da devam etmesi lazım ama 2 tane fire vereceğiz gibi geliyor bana.
gs dışında playoff eşleşmeleri sıkıntılı, niye böyle oldu anlamadım, fb bjk seri başı değil mi aga, bu kura olayını anlamadım
olayın daha da enteresanı bu eşleşmeler cl değil avrupa ligi değil konferans ligi eşleşmeleri ve elemeleri, sivas ın geçen sezon grubunu biliyoruz,saçma sapan kötü takımlar vardı
twenty fb eşleşmesinden biri kiev bjk eşleşmesinden biri avrupada olmayacak,saçma sapan takımlar ise gruplarda olacak,bu eşleşme mantığını çözemedim aga uefa nınTEKKEBALL
Yorum
-
İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttps://kassiesa.net/uefa/AccessList2024.html
yeni format da işler biraz değişti, cl ye direkt katılmak için ilk 10 da yer almak gerekiyor
bu sezon 3 takım gruplara kalırsa ilk 10 a girmemiz işten bile olmaz
4 takımın gruplara kalması durumunda tarihi bir puan toplarız gibi bu sezon,geçen sezonki 11800 puanı geçeriz,
elemelerde kazaya uğrama durumu çok oluyor malum,ve 3 takım konferans liginde olduğu için elendin mi kupa dışına çıkıyorsun, cl yada avrupa ligi elemelerinde elendi mi elenmiyorsun malum,biz geçen sene cl den elenip kapağı avrupa ligine atmıştık, konferans ligi elemlerinde böyle bir durum yok
tahminim ya 2 takımla yada 3 takımla gruplarda oluruz
gs zalgiris eleyip gruplara kalmayı garantiledi,ama hangi gruplara gideceği belirsiz tabi,cl avrupa ligi yada konferans liginden birine gideceği kesin,eğer zalgirise elenseydi gruplar garanti değilde gs için
4 takımın gruplara kalması mucize
3 takım kalırsa gene çok iyi puan toplarız
2 takım kalırsa muhtemelen 11. sıradaki yerimizi koruruz
1 takımla(gs) ,gruplarda olursak(ki düşük ihtimal bu) 13. sıraya gerileme durumu olabilir
12 ve 13 arasında küçük bir fark var, 12 .sıradaki ülkenin 3 takımı hemen hemen gruplardaki yeri garanti oluyor, 13 . ülkenin ise 2 takımı grupları garantiliyor elemeler başladığında
geçen sezon 3 takım garanti idi neredeyse, biz kopenhaga elenip avrupa ligine kaldık, sivas bir takıma elenip o da konferans ligine kaldı,lig 2. si fb de cl den elenip avrupa ligine kaldı,geçen sezon sadece başakşehir elenmeden gruplara kaldı,konya ise elenip devre dışı kaldı
onun için konferans ligi elemeleri oldukça sakat bizim için,elendi mi avrupaya hemen veda ediyorsun
oldukça adaletsiz eşleşmeler oldu konferans liginde , şu anda bana göre 3 takımla gruplara kalmak mucize, ya 1 yada 2 takım olacak , o birde malum gs ,gruplara kalmayı garantiledi,elense bile
neden konfransta en fazla 3 te 1 yaparız, çünkü hem 2 ön eleme turu var,kazalar oluyor,bide playoff rakipleri beklenildiğinden daha kötü
aga anlamadım bu olayı,cl playoff turu gibi kura çekiliyor kıytırık konferans liginde,uefa nın kura mantığında hatalar olduğunu düşünüyorumTEKKEBALL
Yorum
-
İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaynen
gs dışında playoff eşleşmeleri sıkıntılı, niye böyle oldu anlamadım, fb bjk seri başı değil mi aga, bu kura olayını anlamadım
olayın daha da enteresanı bu eşleşmeler cl değil avrupa ligi değil konferans ligi eşleşmeleri ve elemeleri, sivas ın geçen sezon grubunu biliyoruz,saçma sapan kötü takımlar vardı
twenty fb eşleşmesinden biri kiev bjk eşleşmesinden biri avrupada olmayacak,saçma sapan takımlar ise gruplarda olacak,bu eşleşme mantığını çözemedim aga uefa nın
olay anlaşıldı
bjk seri başı değilmiş,bu arada kendi torbasına göre kötünün iyisini çekiş,gent ve lille den kurtulmuş
en şansız kura fb nin, fb seri başı, ve seri başı olmayan takımların arasında en güçlüsünü çekmiş,twenty
adanademir ise malum seri başı değil, ve aston villa dan kurtulmuş ama daha kolay olan slavia prag dnipro galibi ile eşleşebilirdi,misal,genk olimipiyakos zorlu bir eşleşme ama elenmeyecek takımlar değil
videoda eşleşmeler ve gruplar 2.55 dakikadaTEKKEBALL
Yorum
-
En zor eşleşme Adana'ya çıktı herhalde.
Yorum
-
Lubjana fena oynuyor. Orta ikili teknik teknik deyip durmuşlardı, yağ gibi akıyor gerçekten de.
edit: yazarken yedi. Sports Digitale'deki yorumcunun dediği gibi oldu. Lubjana pasla çıkıyor, Barış Alper'in yapacağı pres kapacağı topla skor bulabiliriz demişti.
Bu arada Barış Alper'in yarım sezondaki değişimi de örnek olmalı. Bu çocuğu 1. ligde çok izledim. Kazma ama it gibi koşardı. Terim faydalanamadı. Okan savunma arkası koşu kastırdı, bir iki maç iyi oynayınca fena faydalı oyuncuya dönüştü. Biz alsaydık çöp der ilk sezon alt lgie kiralar ts kariyerini bitirirdik.En son Ufuk tarafından düzenlendi; 08.08.2023, 22:13.( ゚д゚)
Yorum
Yorum