Türk Ligi kalite vs. hikayeden ibaret olduğunu tekrar anlamış olduk.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türk Takımlarının Avrupa Maçları
Daraltma
X
-
Adamlar 20 dk iki yaptı. Bizim takıma bakınca insanın midesi bulanıyor. 2. goldeki asist muazzam. Bir an Abdülkadir'i düşündüm. Topu dürtüp dönecekti daha. Hey gidi.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
Leipzig önde basıyor hiçbir şey yapamıyorlar. Bizim Newton da geride top yapmalarını izliyordu. Delirmemek elde değil. Eksiğin olsa da bir oyun pratiğin olur. Bizim takım sahada durmayı da bilmiyor, koşmayı da pas yapmayı da.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
Leipzig'i pek beğenmedim. 20 dakikada 2-0'ı yakaladıktan sonra herkes farkı arttırırlar beklentisine girdi ama onlar tamamen kontraya döndüler. Son paslarda da isabet sağlayamadıklarından net pozisyonlara giremediler. Gerçi Başakşehir de son bölümde bütün riskleri almasına rağmen onlar da pek şans bulamadı. Sörloth konusunda Nagelsmann nedense alternatif santrafor olarak ne bulduğunu anlamadığım Hwang'ı tercih ediyor...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Basaksehir Turk hakemlerini goturseydi rahat yenerdi leipzigi. Turkiye ligi 5 güçlü ligmis bah bu yorumcular acaba kimi kandiriyor yillarca. Ya maas olarak belki dogru olabilir ama Turkiye Avrupanin en zayif liglerinden biri hakemi satın al yeter. Basaksehirin yenildiğine 1 gram üzülmedim fark yemediğine üzüldüm tekYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
Başakşehir dağılacak gibi oldu ama sonra toparladılar. Bizi baz alarak izliyorum maçları. Herkes pres yapıyor. Öyle sadece 3 kişi top kovalamıyor, toplu hâlde yapıyorlar. Rakibi bozuyor. Fizik güçleri ve tempoları yüksek.
Sörloth'u oyuna sokmadılar. Poulsen'in yaptığı bağlantıları yapabileceğini sanmıyorum.
Yorum
-
Birbirinin kopyası iki atak ve sağ tarafı aksayan rakibi oyun dışına attılar.İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdamlar 20 dk iki yaptı. Bizim takıma bakınca insanın midesi bulanıyor. 2. goldeki asist muazzam. Bir an Abdülkadir'i düşündüm. Topu dürtüp dönecekti daha. Hey gidi.
İki sıfırdan sonra da ter idmanı yaptılar,topu verdiler Başakşehir'e ve koştular,iyi bir kondisyon çalışması oldu.Futbolu bu kadar matematikleştirmeleri oyunun geleceği için nasıl yorumlanır?- Memento mori
Yorum
-
Yorum
-
Bu hafta iyi oldu.basak ve sivas yenildi.basak zaten gruptan puan alırsa basarili sayılır.
Ama sivas malesef bu grupta puanlar alacak.
Ulke puanı açısından hollanda,ukrayna her türlü üstte.avusturya da üzerimizde olacaktır.
Arkadan gelen iskoçya bu sene bizi gececek(celtic ve g.rqngers uefa da puanlar toplar).
Danimarka altımizda kalacak.cunku tek takımları var middyland,o da grubunda zor puan alır.
Seneye 13.sırada olacağız.
Bu da demek oluyor ki sadece bu senenin şampiyonu direk katılacak.
Bundna sonraki senelr direkt katılım olmayacak,herkes on eleme oynayacak.
Türkiye ligi icin bence cok sevindirici bir haber.
Istanbul takımlarının biraz maması kesilmiş olur.
Umarım.dahada aşağı ineriz.
Yorum

Yorum