Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Beşiktaş ikinci yarı yaslanmasa turu alıp gelmişti şimdi ise elendiler

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Rodellega nın şutundan sonra Fabrinin piskolojisi hala düzelmemiş

Yorum

• Sadece Lyon-Roma maçlarını izleyen biri bu maçın ilk yarıdaki skorla bitmeyeceğini bilir.

Yorum

• Talisca sahada mı yoktu??
          adam kaybettiği topların hepsinde geri koştu
          ilk yarı Gökhan'a araya bıraktı
          Babel'e ters top attı vs bütün atakları o başlattı golün asisti dışında

ha top tutamadı dersen Lyon deplasmanında
          1-0 öndesin, takım halinde gömülmüşken
          deli gibi pres yiyorsan bırakın o da olsun

Yorum

• Fabri ve Tolga aynı kalite kaleciler farkları yok..
            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Onur diye kalecimiz var şükredelim. Onur şu hatayı maça tek ayakla çıksa yapmaz.

Yorum

• Bugün Beşiktaş'ta Talisca yerine Sosa olsaydı maçı kaybetmezdi.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• 8 numara çok iyi oynadı. Helal olsun adama, herşeyi yaptı. Aldı dağıttı, aldı dağıttı. Top tuttu, rastgele dikmedi. Pas opsiyonu olmadığında attı geçti.

5 numaraya da herkes bomba dedi ama ben baya beğendim. Bizede bir tane atlet, uçana kaçana vuran, 10 metre geriden gelip öne geçen, yisyiri stoper lazım. Durica ile iyi bir ikili olabilir.

Rövanşta Marcelo yok. Savunmanın arkasına bol bol top atacaklar.

Lyon'un önündeki tek engel bence genç bir takımlar. Seyirci baskısından etkilenebilirler. Bugünkü taraftarı bahane edip ceza falan verirler umarım.

Hakemde müthişti. Son zamanlarda gördüğüm en iyi yönetimdi.
                  ( ゚д゚)

Yorum

• Ya bizim türk takımların geri pas vermelerine hasta oluyorum. Gol yemeden önce okadar geri pasta hata yaptılar inatla geri pas vermeye devam edip salakça gol yediler. Ben hoca olsam o geri pas verenlere iyi ceza veririm
                    Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• atiba suçu üzerine aldı, tembel bir pas attım fabri'ye dedi, çok iyi adam.

Yorum

• Maçın en kötüsü Talisca, bütün topları ezdi. Benfica'nın neden gönderdiği belli. Duran top harici bi iş yapmıyor.

Yorum

• O değil de uzun zamandır böyle otoriter ve ne yaptığını bilerek maç yöneten bir hakeme rastlamamıştım.
                          "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• Talisca skora etki edemediğinde çok sönük görünüyor ,bizim maçta da takımının en kötüsüydü. Ama bir frikik kahraman yapar. ( Bkz. Mehmet Ekici aus Deutschland )
                            En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 14.04.2017, 07:23.
                            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Ter Stegen terk Fabri. Adamı Buffon yapmıştı efendi bjk'nin efendi taraftarları. Şimdi yedi ceddine sövüyorlar. Bjk'li duruşu tam olarak bu.
                              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Hakkımızı her fırsatta gasbedeb İstanbul takımları içimde milli heyecan bırakmadılar vallahi....

Ne sevinebiliyorum ne üzülebiliyorum.....

Türk Takımı diyoruz ama Türk gibi davranıyorlarmı ?
                                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim