Bu adamlar kendi liglerinde ligden düşmemek için oynuyorlar durumları bu sene iyi değil ama gel gör şu takımı Türkiye ligine koy net Şampiyonluğa oynar hatta olur bile bence.
Türk Takımlarının Avrupa Maçları
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
Yerden havadan savunma arkasına atılan bütün toplar geçiyor.
Bizim Augusto hıyarının bi tane koşusu var mı geçen maç? Hızlı, ivmelenmesi var diye kendimizi kandırıyoruz bi de. Sene sonuna kadar anadolu takımlarına gol kasmaya devam etsin de alıcı bulalım.
Yorum
-
-
Şikeci topçular dayak yiyor resmen sahada. Daha hiçbir ikili mücadeleyi kazanamadılar. Sanki u-16 ile a takımın hazırlık maçı gibiYorum
-
Nottingham'dan bağımsız fenerin seviyesi bu zaten. Ligde hakem ittirmesiyle rahat 7-8 puan fazlası vardır onları çıkar ikincilik mücadelesi veriyorduk işte.Yorum
-
N.Forest belki de tarihinin en kolay maçını lig ikincimize karşı oynuyor, varın seviyeyi siz düşünün. Gs arada bir şeyler yapıyor yine. Ama Fb, Bjk, Ts'nin falan milyon milyon avroluk transfer yapmaları tamamen ülke ekonomisine zarar. Kante sahada geziyor mesela. O kadar para aldın, Eyüpspor'a karşı mı oynayacaksın, ne bekliyorsun oynasana lan gevşek seni.Yorum
-
Herkes birbirine yakın yerleşiyor. Topun olduğu yerde en az üç kişiler. Göbeği kalabalık tutup kanada oynamaya zorladılar. Semedo kaç pozisyonda topla çıkamadı. Alınca da direkt oynuyorlar. Bizim hocalarımızın bu oyunu oynatamama bahanesi hazır:
"Pahalı oyuncum yok."
Bizimkiler Avrupalının santrasını ve bir de kale vuruşunda kalecinin yanına stoper dikmeyi taklit edebilir ancak. Seviye meselesi...Yorum
-
N.Forest belki de tarihinin en kolay maçını lig ikincimize karşı oynuyor, varın seviyeyi siz düşünün. Gs arada bir şeyler yapıyor yine. Ama Fb, Bjk, Ts'nin falan milyon milyon avroluk transfer yapmaları tamamen ülke ekonomisine zarar. Kante sahada geziyor mesela. O kadar para aldın, Eyüpspor'a karşı mı oynayacaksın, ne bekliyorsun oynasana lan gevşek seni.
1 ay sonra 35'i dolduruyor, adamın pili bitti.
Yorum
-
Şikecilerle oynadığımız maçın öncesinde kadro maliyetine aldanarak bunları gözümüzde büyütmememiz gerektiğini yazmıştım. Futboldan anladığım için değil, ki anlamıyorum, futbolcularının fizik profillerinin kötü olduğu bariz olduğundan. Fizikli Premiere lig takımı gelmiş silindir gibi ezmiş bunları anladığım kadarıyla. Maçı izlemedim. Biz de genç futbolcularımızla bunlara sahayı dar edebilirdik ama pahalı kadro kurdular diye mağlubiyeti sahaya çıkmadan önce kabullendik.
İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildiHerkes maliyetine bakarak şikecilerin kadrosunu gözünde büyütüyor ama ben kağıt üzerinde bakınca pek bir numaralarını göremiyorum. Arap liginden aldıkları 32 ve 34 yaşındaki adamlara toplamda 100 milyon € civarı para gömdüler. Herkes bilir ki Arap liginden topçu alınmaz. Bunlar hem aldılar hem de 100 milyon € para harcadılar.
Kalede bitik Ederson, defanslarında çapraz koparmış Oosterwolde oynuyor. 28 milyon bayıldıkları Guendouzi için düz futbolcu diyorlar. Asensio Avrupa'da beklenen patlamayı bir türlü yapamayıp buralara düşmüş bir adam. Hakemler tarafından kollanan bir 10 numaranın bu ligde bu istatistikleri yapması sürpriz değil. Güya muhteşem yıldız ama Avrupa Ligi'nde golü veya asisti yok. Skriniar da aynı şekilde hakemler tarafından kollanan bir savunmacı. Yedeği bitik Çağlar. Kerem gs'den gidince taraftarların bayram yaptığı bir tip. Musaba, Nene, Semedo falan belki iyidir onları bilmiyorum ama pek tanınmış isimler değil. O paraları asla etmeyecek düşüşteki futbolcularla hakemler sayesinde yurt içinde hava basıyorlar. Hakemler tarafından kollanmadıkları Avrupa Ligi'nde 19. olmuşlar. Gözümüzde büyütmeden maça çıkarsak yenebileceğimiz bir takım.Yorum
-
Kardeşim bir video gönderdi. Yerli bir spor muhabiri, N. Forest taraftarlarına maçtan önce "Fener'den korkuyor musunuz?" diye soruyor. Adamlar "Hayır, kazanacağız" diye cevaplıyor. Muhabir "Ama Kante, Asensio?" diye kontra yapmaya çalışırken aldığı cevap ibretlik:
"Korkulacak oyuncu olsaydı, hâlâ Premier Lig'de oynardı."
Transfermarktçı yeni nesil taraftarlarımıza ve teknik adamlarımıza örnek olur inşallah.
Video: https://youtube.com/shorts/MDTCj09jO...L_TApElOfI8jpNEn son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 21.02.2026, 09:12.Yorum
-
Biraz gülmek istiyorsanız şikecilerin Transfermarkt sayfasını açıp piyasa değerine göre sıralayın. Oğuz Aydın 10 milyon €, Archie Brown 10 milyon €... Çerez parası dağıtır gibi 10'ar 10'ar dağıtmışlarKardeşim bir video gönderdi. Yerli bir spor muhabiri, N. Forrest taraftarlarına maçtan önce "Fener'den korkuyor musunuz?" diye soruyor. Adamlar "Hayır, kazanacağız" diye cevaplıyor. Muhabir "Ama Kante, Asensio?" diye kontra yapmaya çalışırken aldığı cevap ibretlik:
"Korkulacak oyuncu olsaydı, hâlâ Premier Lig'de oynardı."
Transfermarktçı yeni nesil taraftarlarımıza ve teknik adamlarımıza örnek olur inşallah.
Anadolu takımlarını penaltı+kırmızı kart jokerlerini kullanmadan yenemeyen takım bu. Bizi sahamızda yenmek için hakeme bile ihtiyaç duymadılar. Bu kabullenmişliği hazmedemiyor olmamız lazım normalde, ama hazmettik.
Yorum
-
juventusta bu seviyede oynayamayacak çok adam var. kelly iki maçta da leş attı, iki maç 3 golde direkt etkisi var. bu maç alakasız yerde kırmızı görüp atıldı. bizde oynayamaz mesela o seviye bir adam. iyi çakmışlar juveye de pasaport sayesinde yine premier lige döner bir şekilde.( ゚д゚)Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum