gs önde pres yapamadığı zaman şu kadroyla bile orta düzeyde oynayamıyor. Kopenhag çok rahat kazandı. Ki, gs zaten gruplara şansa kalmıştı. Cornelius... Özlemişim be. İyi alan kapladı iş yaptı yine de ama hepten ağırlaşmış. Kilo da almış. Çok sakatlandı orada.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türk Takımlarının Avrupa Maçları
Daraltma
X
-
Bu seviyede Mourinho kafasıyla oynayacaksın. Yok topla şu kadar oynadım yok şu kadar pozisyona girdim boş işler. 1 tane girip onu gol atacaksın gerekirse. Örnek bizim İnter maçı.İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekopenhag yata yata gruptan çıktı, sen önde basma şovu yapacaksın diye elendin. bayerne karşı müthiş 45 dk oynamıştık diye kendilerini avuturlar artık.
Yorum
-
yanlış kadro mühendisliğinin faturası bence bu skor
oturmuş (kerem aktürkoğlu) sol açık a şov için zaha aldılar
zaha gelince kereme yer açmak için forvet arkasına koydular
çok para harcadılar yanlış mühendislik yaptılar
oysa iyi bir 8 no ve 10 no alsalardı dehşet bir kadro olabilirdi, paranla rezil olmak buna denir
-----toreira--8no
ziyech---10no---kerem
---------icardi---------
keremin etkin olduğu kanat forvet rolü zaha nın gelmesi ile bitti, zaha ya bol maaş verildi,kaybet kaybet adeta, böyle olunca 10 no transferi yapılmadı, 8 no transferinde yanlış seçim (ndombele)
özetle şov yapacağım diye transfer (zaha) yapılmaz aga
şu maaş bütçesi ile acayip bir takım kurmak işten bile olmaz ,ama doğru mühendislik yapacaksın agaTEKKEBALL
Yorum
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaba Bayern’i ezdik baba, kimse bu kadar şut atamamıştı şut rekoru kırdık baba
100 milyon euro para harcadın Kopenhag’ı geçemedin. Halbuki akıllı oynasan gruptan sen çıkmıştın ama sen şov peşindeydin, “desinler” peşindeydin.
buna katılmıyorum aga
büyük takımlar genelde pres oyunu oynar, bence sistemde arıza yok,ama oyuncularda arıza var gs de
lucescu nun türkiye macerasını saymazsak avrupa kupalarında türk takımları bekleyerek oyunu soğutarak hedefe varamamıştır,misal yakın dönemde avcı nın avrupa macerası,
türk takımları genelde pres futbolu yada güzel oyun oynayarak hedefe varmıştır avrupada,şenol güneşli bjk misal
akıllı oynamak ? eğer city bayern falan değilsen akıllı değil presli oynayacaksın,çünkü pas yapmak yetenek ve kalite ister biraz
gs yanlış kadro mühendisliğinin faturasını ödedi bu akşam, kaynak israfı transferlerTEKKEBALL
Yorum
-
Büyük takım da kimden büyük takım. Şampiyonlar liginde Türk takımlarının büyüklüğünü kim takar? Pres dediğin Kopenhag gibi yapılır, 45 dakika deli dana gibi bastırıp da ikinci 45’te teslim bayrağını çekerek pres oynanmaz. 45 dakika önde basarsan sonraki 45’te de sana basarlar. Bizim Monaco maçı pres oyununa iyi bir örnektir. Presi illa 3. bölgede yapman gerekmez.En son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 13.12.2023, 01:28.
Yorum
-
mourinho nun sistemide devride bitti hocam, hemde baya bi oldu biteli, romada takılıyor şimdi ve popülaritesi kalmadıİlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu seviyede Mourinho kafasıyla oynayacaksın. Yok topla şu kadar oynadım yok şu kadar pozisyona girdim boş işler. 1 tane girip onu gol atacaksın gerekirse. Örnek bizim İnter maçı.
okan buruk un sistemsel olarak A planı bence mantıklı idi bu cl serüveninde,problem yanlış oyuncu transferlerinde idi
büyük takımlar ve büyük hocalar genelde A planı ile maçlara çıkar ve oynar,guardiola da böyledir klopp ta, guardiola bu maçta pas yapmayalım demez,yada klopp bu maçta pres yapmayalım demez,al işte bayern gs maçı, bayern pasla çıkmak istedi,prese karşı ve çok pozisyon verdiler,tuchel o maçta '' rakip pres yapıyor B planı ile çıkıyoruz ve uzun vuruyoruz '' demedi aga, büyük takım ve büyük hocalar böyledirTEKKEBALL
Yorum
-
bu yoruma katılıyorumİlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekontra oynayacaksın öne corne atıyorsun, bu hoca da garip
bu arada cornelius bitmiş, avcı nın antremanları(bol tatil bol izinli) sonrasında kendisini toparlayamamış,aşırı ağır oyuncu, zarar etmeden yollamamız iyi olmuş, kopenhagda süre alamıyor zaten
kopenhag hocası uzun toplarda top tutması için aldı muhtemelen oyuna,oysa gs orta sahası geçiliyordu,kopenhag ın uzun vurmasına gerek yoktuTEKKEBALL
Yorum
-
Kadro yapılanmasındaki yanlışların bunlara etkisi var tabi o kısmı doğru. Çalım atacağım diye lazım olmayan, takıma uymayan adamları aldılar. Biz de Maxi almıştık mesela. Önce bir bakman lazım ben ne oynuyorum, oyuncunun özellikleri ne, o bölgede o oyuncuya ihtiyaç var mı diye.
Ama şöyle bir farkımız da var onlar eldeki adamları tuttular, kadroyu dağıtmadan üste transfer yaptılar, biz ise iskeleti kaybettik. En önemli adamları hem de. O yüzden ligde hala yarıştalar.En son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 13.12.2023, 01:40.
Yorum
-
sürekli bizden sonra bitti falan yazıyorsun ama kariyerinde bizim kadarı geçtim, yarısı kadar attığı sezon yok. maksimum verimi alıp gönderdik işte.İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu yoruma katılıyorum
bu arada cornelius bitmiş, avcı nın antremanları(bol tatil bol izinli) sonrasında kendisini toparlayamamış,aşırı ağır oyuncu, zarar etmeden yollamamız iyi olmuş, kopenhagda süre alamıyor zaten
kopenhag hocası uzun toplarda top tutması için aldı muhtemelen oyuna,oysa gs orta sahası geçiliyordu,kopenhag ın uzun vurmasına gerek yoktu( ゚д゚)
Yorum
-
şut atma şampiyonu gsyi tebrik ediyorumİlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaba Bayern’i ezdik baba, kimse bu kadar şut atamamıştı şut rekoru kırdık baba
100 milyon euro para harcadın Kopenhag’ı geçemedin. Halbuki akıllı oynasan gruptan sen çıkmıştın ama sen şov peşindeydin, “desinler” peşindeydin.
inter'i yendiğimiz maçtan spikerin şaşkın ve gooll tepkisi ve tolganın kurtarışları dışında hiçbir şey hatırlamıyorum. kazandığımız maç böyle düşün, kaybettiğini kimse hatırlamaz.
ucuz genç kadro kurarsın oradan oyuncu satıp bir şey elde edersin yine ok ama dünya para harcayıp mertensi mi partalatacaksın sanki? boş işler. avrupa liginde de bu fantezi kovalanırsa erkenden havlu atarlar. sevilla avrupa ligine ambargo koyarken kimle ne oynadı bakmak lazım. buralarda sonuç odaklı oynamak gerek.( ゚д゚)
Yorum
-
Sonuç alamadıktan sonra önde basmanın bir getirisi yok. Bayern maçlarında son yarım saat dama dedin, bittin. United maçlarında kaleci hatalarıyla puanlar aldın. Kopenhag maçlarında hiçbir şey oynamadın. Pres yapmayıp kontrollü oynayarak puan alma ihtimali nerede? Mesele bu. Bunu düşünmedi gslilerin geneli. Çünkü Okan Buruk aslında kolaya kaçtı, o riski almak bir yerde kolaya kaçmak bana göre. "Bakın bastırdık atamadık, önde basıyoruz kazanıyoruzzzzz"... Eee, o transferleri önde deli dana gibi basmak için mi aldırdın? Ki çoğu önde basmaya uygun değil. Yaptıkları presi inkar etmiyorum, kesit olarak izlersen moda deyimle elit seviyede ancak sen onu oynayacak takım değilsin ki. Çok çok büyük kadronun, 3-4 yıl sistemini ezberlemiş takımın oyunu o. Grup maçlarında böyle riskli, tek boyutlu oyun oynanmaz.
Bu arada ligin 15. haftası bitti, Kerem 27. maçını oynadı. Avrupada oynayanların fizik güçleri düşmeye başladı, ligin başında diğer takımlarla aralarında uçurum vardı. Anadolu takımları çok düşük giriyor lige.En son kaçarava tarafından düzenlendi; 13.12.2023, 02:04.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum