Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aziz Yıldırım'a Tarihi Ceza!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Öztekin Bayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bak ciddi ciddi ortam germeye calisiyorsun.Ben iki tarafida mutlu etmek icin soyledim kardes.
    hayır neden gereyim ortamı.

görüşümü söyledim.ayrıca şuan ki durumumuzda aziz yıldırma da vakit ayırıp tartışmaya ne gerek var dedim.

bir kaç gülücük koyayımda yumuşasın maden ortam.gerdiysem yumuşatırımda.

Yorum

İlk olarak Gürkan KALMUK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      hayır neden gereyim ortamı.

görüşümü söyledim.ayrıca şuan ki durumumuzda aziz yıldırma da vakit ayırıp tartışmaya ne gerek var dedim.

bir kaç gülücük koyayımda yumuşasın maden ortam.gerdiysem yumuşatırımda.
      iste boyle.bizim bunlari tartisacak vaktimizde yok.Kardesimiz acmis baslik.Azize ile fenevbahce ile eglenmek isteyen girer yazar.

Yorum

ya kardeş şu insan için ne tartışıyorsunuz o insanı tartışmaya almayalım lütfen

Yorum

yanlış anlamayın aziz yıldırımı diyorum

Yorum

Aziz Yıldırım Türk Futboluna bulaşmış bir kara lekedir. Türk futbolu ne cektiyse bu Aziz Yıldırım, Ali Şen, İhsan Kalkavan, Ömer Çavuşoğlu, Ergun Gürsoy gibi yaratıklardan cekti.

Bişey olacağını sanmıyorum. Tahkimden döner
            ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
            "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

haluk ulusoy giderayak azizeye kafayı fena taktı bence.. umarım cezalar dönmez tahkimden
              Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.

Yorum

azizeye hak mahrumiyeti cezası ''göz boyama''dan başka bişey değildir..olayın üstüne gitsinler!!azizeye ceza verecekler de ne olacak...

başlık da ne büyük sorun oldu...onu bırakın tartışmayalım bunu bırakın umursamayalım hatta şunu hiç hesaba katmayın vs vs vs...o zaman çeşitli ana başlıkları da kapayalımolur mu?? olmaaaazz...

hee dersinizki ben bu adamı konuşmak istemiyorum...eyvallah..o sizin bileceğiniz iştir..ama derseniz ki ''sen de konuşşmayacaksın'' o olmaz işte

Yorum

O laflardan sonra teşekkür plaketi alacak değildi ya.Ceza almamasaydı o zaman bu durumun konuşulması gerekirdi.Basının taraflı tutumunu ortaya koyacak bir nitelikte olan bir ceza.Ör:
                  Kanal değiştirerek tv izleme canavar olarak kanald anahaber! bültenini açtığımda duyduğum cümle:"gündem maddelerinden önce,bu günün değil son zamanların en önemli olayı febe başkanının "sonrası yok kanalı çevirdim.febe başkanının ceza alması hiç umrumda olmamakla beraber tarafsız basının! haberi bu şekilde vermesi canımı sıktı.Zaten onlardanda bu beklenirdi.
                  “Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
                  Sizler var ya .....

Yorum

azizeye az bile...!
                    azizenin ve ezikbahçenin ne oldugu ortaya ÇIKTI!!!

(UEFA)

Yorum

az bile......
                      *
                      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

İyi olmuş.Garibim ikinci yarı TRABZONSPOR'a yenilişine canlı şahit olmayacak ...az acı çeker işte . Bunu düşünsün teselli bulsun
                        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

Müstehaktır. Az bile!!!

Azoş
                          "dere coştu bir kere"

Yorum

Şeref tribününe bile girebilir. Geçen sene cezalı olduğu halde Cavcav şeref tribününe girmişti. Ve hiç bir şey olmamıştı. Çünkü şeref tribünü federasyona bağlı değil.

Ceza neyi bağlıyor ; fenerbahçenin federasyon ile yaptıiği yazişmalarda yetkili olarak Aziz Yıldırım imzası taşımamasını kapsıyor . İşte verilen bütün ceza bu sadece... İyide adam zaten federasyonu tanimiyorki niye federasyona yazi yazsin. Başbakanı varken ....
                            Taraftarlık ; Geçim kaynağı değil , Yaşam kaynağıdır ...
                            Fırtınasız denizde , herkes Kaptan ...

Yorum

İlk olarak cicero9 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Müstehaktır. Az bile!!!

Azoş
                              Azoş Yıldıvım
                              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                              Gerçek budur. ☆

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X