Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

febe'ye verilen 3 maclik ceza

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

febe'ye verilen 3 maclik ceza

bizim ligimizde cidden ilginc olaylar ya$aniyor...?

bizim ne febeye nede geseye sempatimiz var, yesinler birbirlerini. gerci febe'ye verilen 3 maclik ceza büyük ihtimal 1 maca vs. iner ama neyse...

sizce febeye verilen 3 maclik ceza dogrumu ? yoksa febelilerin iddia ettigi gibi, bütü bunlar gese'yi $ampiyon yapma oyunlarimi daha dogrusu febeyi 100. yilinda yapmama giri$imlerimi ???

---

Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Süper Ligin 16. haftasında oynanan Fenerbahçe-Galatasaray maçında çıkan olaylardan dolayı Fenerbahçe Kulübüne 3 maç seyircisiz oynama cezası, Sarı-Kırmızılı takıma ise 60 bin YTL para cezası verdi.
    *
    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Hadi ya .Biz alıyoruz cezayı olar niye almasın kardeşim.Az bile verilmiş. Hepsi pislik bunların
    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

bu da zaman gecimine ugrar derler ve seyircisiz cezayi saha kapamaya cevirip baska sehirde oynayin derler

Yorum

Maçta yaşananları göz önüne getirdiğimizde ceza uygundur diyebiliriz ama tahkim kurulu yapılacak olası itiraz sonrası nasıl bir karar vereceği konusu hepimizin malumudur, ceza azalır.

Yorum

Dogrumu yanlismi , bilmem....
          Hakem yorumu gibi tüm cezalar ayni standart olmasi gerekir.
          Sezon basinda belirli cezalardan dolayi 3 puan silme talimati verilmisti.
          Ne oldu? Ceza ya yakin olan kulüpler Federasyona endiselerini dile getirdiler.
          Ceza talimati degisti..

Ben cezaya karsi degilim, 10 mac cezada versinler , eger Futbolu kurtarmak icin veriliyorsa bu ceza , ama sözlerin arkasinda kalsinlar...

3 mac , 2 veya bir maca iner ve herkes bosuna konusmus olur.

Sonradanda, onlar sunu yapti , bizde bunu yapalim der..

Bu isin sonu gelmez...

Türkiye Futbolu iyi yolda degil ve bunun en büyük mimarlarida TFF...

Yorum

onlarin yaptigina bakin bide bize verilen ceza ya bakin... Hakli bir ceza dir... (malesef iner)
            Saldırın Seferoğulları
            Bordo Mavi . Net

Yorum

tahkim kurulu cezayı 1 maça indiri oda kupadakı ınegöl maçına rast gelir bi maçıda ceza olsun diye izmirde oynatırlar
              sorma neden...
              hamiiiiiii mandıralıııııııı...

Yorum

İtiraz edileceği kesin. Cezanın kalması için 3 maç verildi.
                İtiraz gelince 1 maça iner.
                “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                Malik bin Dinar

Yorum

Onlara yag yakmak icin 3 Mac diye gösterdiler hepimizin bildigi gibi 1 Maca iner ceza.
                  Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• Akşam TV8 veya Kanaltürk'e alınan bu üç maçlık cezı ile ilgili olarak febeşden bir yönetici telefon bağlantısına katıldı.

Adam kendi cezaları için bile bize çattı. Yok efendim gs-Trabzonspor'a maçında aynı olaylar olmuş neden Trabzonspor'a bir maç ceza verildi bize niye üç maç verildi. O maçda da geretse bazı maddeler atılmış, yok efendim üç maç alması için adamın kafasımı yarılacaktı. Sahaya insanlar girmiş vs...

Adaletten tırı vırıdan şeylerden bahsetti. Ulan beter olun inşallah. Kendi pisliklerini ört pas etmek için sağa sola çatmaya başlıyorlar. Her konuda aynılar ya neyse...
                    "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

Bunlar varya .Yaa bunları süreceksin memleketten.Valla havasını bozuyo TÜRKİYE nin
                      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

İlk olarak tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bunlar varya .Yaa bunları süreceksin memleketten.Valla havasını bozuyo TÜRKİYE nin
                        Elif abla aynen oyle.

Turkiyenin sorunu irtica, terror merror falan degil dir bunlardir! Bunlarin hepsini somaliye sursek bak ab ye de gireriz ab de oluruz.....

Ey gidi ey... :ata: olsaydi nerde....
                        Saldırın Seferoğulları
                        Bordo Mavi . Net

Yorum

Bence ceza ağır.
                          keyif adamı ..

Yorum

ülkede güzel şeyler de oluyor yahu
                            Her daim TRABZONSPOR!
                            Türkiye Kyoto'yu imzaladı
                            "7"

Yorum

Ülkede güzel şeyler oluyoda. Ama kesin bu ceza iner 1 maça. Sadece göz boyama ve gündemi kapatma.yapılanlar ortada neyin savunmasını yapacaklar bilmiyorum.
                              İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

Çalışıyor...
                              X