Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

61 numaralı forma suistimal ediliyor!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    3)böylece bu yerlinin yerlisi olayının ne kadar safsata oldugunu boş bir konu oldugunu tespit etmiş oluyoruz ...dünyanın hiç bir memleketinde özellikle futbol konusunda bizim kadar yerlinin yerlisi hastalıgı saplantısı oldugunu sanmıyorum ...şimdi özellikle bir arkadaş ispanya örnegi verebilir ... orada verilen mesaj SİYASİ DİR . maksadı başkadır ...

konuyu ne zaman yerlinin yerlisine getireceksin diye merak ediyordum kiiii sen gelmişsin bile..

şu alakasız konuya böyle bir şey yazdıktan sonra ortada yerlinin yerlisi saplantısından çok senin ''yerlinin yerlisi korkusu saplantısına'' sahip olduğu kanısındayım..

imza:forzayerlininyerlisininyerlisicilerbirliğibaşkanı

konuya dönecek olursak;bu konu 61i giyen kişiden kişiye değişir..benim kuzenim de geçen yıl süper ligde 61 numara giyiyordu ama hiç öyle istanbul takımlarına gitmek gibi bir niyeti yoktu..çok derinlemesine tartışılacak bir konu değil bence,her trabzonnlunun trabzonsporlu olması gibi bir düşünce de biraz abartı olur.kaldı ki her trabzonsporlunun trabznspora faydası olacak diye bir kural da yok..
    En son kuzey_lee tarafından düzenlendi; 29.11.2006, 10:07.

Yorum

İlk olarak kuzey_lee tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      konuya dönecek olursak;bu konu 61i giyen kişiden kişiye değişir..benim kuzenim de geçen yıl süper ligde 61 numara giyiyordu ama hiç öyle istanbul takımlarına gitmek gibi bir niyeti yoktu..çok derinlemesine tartışılacak bir konu değil bence,her trabzonnlunun trabzonsporlu olması gibi bir düşünce de biraz abartı olur.kaldı ki her trabzonsporlunun trabznspora faydası olacak diye bir kural da yok..
      Aynen katılıyorum. Takımımızı ve memleketimizi severken sevdiklerimize zarar vermeyelim. Kimsenin Trabzon'a bir zararı olmadıkça kalkıp şunu bunu suistimal ediyor diyememeliyiz.

Türkiye'de yetişen beyinler Amerika'ya Avrupa'ya gidiyor, onlara hain mi diyoruz? Düşünsek, böyle bir şey demeye hakkımız olabilir mi?
      Trabzon'da yetişen topçu da her yerde, üç İstanbul takımında dahi oynayabilmeli. Zaten bu adam kötü niyetli, fesat bir adam değilse eninde sonunda Trabzon'a faydası olacaktır.
      "dere coştu bir kere"

Yorum

Trabzonspor baskanligi yapmis ve hatta su siralar az da olsa yine baskan olmasi icin tartisilan bir kisinin fenerbahce formasiyla poz vermesinden daha iyidir 61 numarali oyuncunun yaptigi aciklama.

Yorum

katılmıyorum kişiler trabzonspora sevgisi icin 61 numarayı secmiş olabilirler ama onlarda para kazanma derdinde

siz trabzonlu bi firmada calısırken istanbul sahipli bi firmaya gecermisiniz iiyi para verirse gecersiniz tabiki

o adamların mesleği öyle diyecek tabi

Yorum

İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Çok afedersiniz az sonra söyleyeceklerim için. Hakaret için söylemiyorum, bir tespit bu:

Bir adam 61 numaralı formayı giymek istiyorsa, bir mesaj vermek için giyiyor. Nedir bu mesaj: Ben Trabzonluyum. Başka:

- Benim kıymetimi bilemediniz.
            - Beni niye Trabzonspor'a almadınız?
            - Beni görün ve alın.

Ama bazı "gerizekalılar" (işte bunun için özür diliyorum) bu mesajı verirken, kendilerince beklentilerinin üstünde bir teklif alınca, yani İstanbul'a gitme şansı doğunca, işte o zaman 61 oluyor 34.

Bu işten para kazanmak için aklı sıra "cinlik" yapmaya çalışan "gerizekalılar"ın düştüğü bir abes durum bu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
            WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
            Yükleniyor...
            X