az önce telegolde papi çula dan bahsediyodular.
Cem Papila Hakemliği Bırakıyor
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
allah belasını versin zaten bu herifin Bu kadar Trabzonlulnun bedduasından sonra allah katındada yeri yok.toprak kabul etmeyecek.mezarına kireç dökseler bariTraktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin KokusuYorum
-
Trabzonla uğraşanlar önüne taş koymaya çalışanların hazin sonlarından bi tanesi daha.
neredeler şimdi?
1-vanspor
2-mali yılmaz
3-abdullah ercan
4-papiçulaÖzkan SÜMERYorum
-
gule gule ,aldılar elinden kokartı ,zaten sana layık degildi iyi olmuş,artık mahallende mac yonetirsin sen
@zafercalikoglu
@trabzonsporYorum
-
benim çok umrumda değil açıkçası.cem papila hasan mehmet hiç önemli değil. biz Trabzon olarak hiçbir zaman hakemle işimiz olmaz. çıkar delikanlı gibi oynarız. penaltımızı vermezse de golümüzü vermezse de çıkar bir gol daha atarız. hakemlerle oynamak güçsüzlerin işidir bunu da en iyi bjk gs fb yapıyorYorum
-
Yorum
-
Sitede ceza olmasa buraya güzel şeyler! yazardım.Ne yaparsa yapsın bizden uzak dursun.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Yorum
-
-
Hayııııır kara adam, bırakamazsın hakemliği.Bir Trabzonspor taraftarı olarak, senin o cesur düdüğünü 15. haftada Avni Aker'de Fenerbahçe ile oynayacağımız maçta çaldığını görmek isterim.Bir tarafa adaletsiz bir şekilde haketmedikleri sevinci yaşatırken diğer tarafın yıllardır ulaşamadığı ve hakettiği bir şeye engel olan adam olarak, bu yaptığın yürekli hareketin tekrarını Trabzon'da yapmanı isterim.Eyy şerefini bile satmaktan imtina etmeyecek kara vicdanlı adam o maçta yaptığın kalleşlikler hiç bir zaman unutulmayacak, unutturulmayacak...
Bundan sonraki yaşamında; hiç beklemediğin bir anda, hiç beklemediğin birinden tamiri mümkün olmayan bir yıkım yemen temennisi ile...Son olarak teklifimde çok ciddiyim; ''Papi gel jübileni 15. hafta Avni Aker'de yap
''
Yorum
-
Ben de Ts_Fan a katılıyorum. Öyle Kolay değil şampiyonluğumuzu çalıp ta FenELbahçeye verip kaçmak. Erkek adamsan 15. hafta Avni Aker de hakemliği bırak.:mad:Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum