arkadaşlar açıkcası trabzonspor için üst üste 2 iyi haber aldım kendimce ..... birincisi kesinlikle hüseyin in zenite satılması durumu bu müthiş zaten ... ikincisi ise şampiyonlugumuzu çalan cem papila adlı ne idügü belirsiz ahlaksız terbiyesiz insanlık dışı adamın hakemliği bırakması ... sanırım bu sezon bu sefer bu işi görecegiz .. devre arasını da iyi atlatırsak hem kamp olarak hem transfer olarak ...
Cem Papila Hakemliği Bırakıyor
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
Hüseyin'in haberi kesin mi ki arkadaşlar? Resmi bir açıklaması ver mı b u kadar net konuşabiliyoruz?
Ayrıca papila adisi zamanında bizi yakmış zaten .Şimdi bıraksa nolur bırakmasa nolur hakemliği."-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!Yorum
-
cem papila haberi nerde?kaynak nedir????
bu arada bu haberle hüseyinin ne alakası var,bir başlıkta iki alakasız unsur aynı anda.
cem papila geç bile kaldı.şeref yoksunu satılmış köpek....En son İslam Sezer tarafından düzenlendi; 01.10.2006, 15:19.Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!
Yorum
-
beyler zenitin hüseyin in mevkisinde oynayan en az 3-4 kaliteli adamı varmış. ve daha yeni adam almışlar o mevki için, kore milli takımında oynayan.adamlar sol tarafa adam arıyormuş,bu da hüseyin olamaz heralde
ama adamların gerçekte ne düşündüğünü bilemeyiz tabi.
Yorum
-
evet bende gazetede okudum.. böyle insanlar Allahından bulur!''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !Yorum
-
şerefsiz defolup gitsin. kurtulduk bir itten ama biri gider diğeri gelir bu iş böyle. başka bir tetikçi verirler yine bizi yakar.ŞAMPİYON OLMAN ÖNEMLİ DEĞİL. ÖNEMLİ OLAN SENİN BU HAKSIZ ARENADA VERDİĞİN ONURLU MÜCADELENDİR.Yorum
-
Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

hakemleride yenecek bir kadro kurup güzel oyun oynamalıyız ki şampiyon olalım .
Yorum