Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Akçaabat Sebatspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 6. Hafta | Sebat Gençlikspor 3-2 Orduspor

Bu maçla beraber liderliği aldık. İlk hafta son dakika golüyle gelen puan kaybı dışında kalan tüm maçlarımızı kazandık. Böyle devam ederiz inşallah.
    www.x.com/zykmda

Yorum

• Dün maçtaydım. Çok iyi oldu bu galibiyet. Gelecek haftalar içinde muazzam moral olacak.
      Ama aynı zamanda rakiplerin bize bakış açılarıda değişecek.
      Lidere karşı herkes ekstra motivasyonla oynayacak.
      Maç maç yolumuza devam edeceğiz.
      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
      Gerçek budur. ☆

Yorum

• 2 farkla yenmek gerekirdi, maçin çogunu izledim Akçaabat oyun olarak ezdi gibi ama son dklarda rakibe de net firsatlar verdi... ikili averaja kalirsa skinti onun için 2 farkli yenmek gerek dedim, çünkü ordaki maçi 2 farkli kaybederiz diye düsünüyorum
        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• 7. Hafta | Tokat Bld. 1-2 Sebat Gençlikspor

Deplasmandan kayıpsız dönüyoruz. Liderliğe devam.
          www.x.com/zykmda

Yorum

• 8. Hafta | Sebatspor 2-0 Düzcespor

2. sıradaki direkt rakibimizle oynadığımız maçı kazanmak önemliydi. Serimiz 7 maça çıktı.

Camiada geçen 2 seneden farklı bir anlayış var. Geçen yıllarda yakın rakiplerimizle oynayacağımız maçlardan önce kenetlenme adı altında ölüm kalım maçı havası oluyordu. Taraftar antrenmana gidiyordu falan. Bu sezon Ordu maçında da bu maçta da normal sıradan bir maç havası vardı hep. İkisini de kazandık şükür
            www.x.com/zykmda

Yorum

• Açıkçası ikilemde kaldım ve bu maça gittim. İlk yarı çok kötü bir oyun vardı. Hakem faul kararına çok aşırı itiraz eden rakip takım hocası daha ilk yarı atılmadı ise hakeme dua etsin. İkinci yarı başında %100 penaltı olan pozisyon ile öne geçtik. Rakip takım hocası benim de anlamadığım ikinci penaltı kararı sonrası aşırı tepki gösterdi yine. Hakem tarafından atıldı tabiki. Biraz ağır bir penaltı karariydi bence. Hatta rakip takım bir ara çekilme gibi bir harekette bulundu sonra vaz geçti sonrasında santrayi da tepki olarak bize attılar. Yani maçın atmosferini rakip takım hocası bozdu. Biz de krtik bir maç aldık. Haftaya Zonguldak ile yine zorlu bir maça çıkacağız. Şayet bu maçı kayıpsız geçer isek büyük bir eşik geçmiş oluruz.

Yorum

• İlk olarak TurnaSuyu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Açıkçası ikilemde kaldım ve bu maça gittim. İlk yarı çok kötü bir oyun vardı. Hakem faul kararına çok aşırı itiraz eden rakip takım hocası daha ilk yarı atılmadı ise hakeme dua etsin. İkinci yarı başında %100 penaltı olan pozisyon ile öne geçtik. Rakip takım hocası benim de anlamadığım ikinci penaltı kararı sonrası aşırı tepki gösterdi yine. Hakem tarafından atıldı tabiki. Biraz ağır bir penaltı karariydi bence. Hatta rakip takım bir ara çekilme gibi bir harekette bulundu sonra vaz geçti sonrasında santrayi da tepki olarak bize attılar. Yani maçın atmosferini rakip takım hocası bozdu. Biz de krtik bir maç aldık. Haftaya Zonguldak ile yine zorlu bir maça çıkacağız. Şayet bu maçı kayıpsız geçer isek büyük bir eşik geçmiş oluruz.
                bu essek takimlar var ya -ki Düzce'de de çok Trabzonlu vardir bildigim kadariyla- bu tavirlari gidip baska deplasmanlarda hakemlerin tribünden korktugu Dogu'daki maçlarda yapmazlar... öyle de essogluessektirler,,, kdmun müzcesi

Yorum

• 9. Hafta | Zonguldakspor 1-2 Sebat Gençlikspor

Zor bir deplasmandan ilk yarıyı geride bitirmemize rağmen galip gelmeyi başardık
                  Galibiyet serimiz 8 maç oldu.
                  www.x.com/zykmda

Yorum

• Ve Ordu derbisinde 52 Orduspor Fatsa'ya yenildi, puan farkı 6, Düzce de puan kaybetti, bu iş burdan artık dönmez dönmemeli

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                    WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                    Yükleniyor...
                    X