Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Akçaabat Sebatspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yeni topiç açmamakta fayda var,biliyorsunuz geçen haftalarda Eski Baskan Veli Sezgin vurulmustu ve bu vurulma olayiyla ilgili ilginç iddialar var eski Sebatli futbolcu da bu islerin içinde hemde umulmayacak bir isim..Ben sasirdim kaldim dogrusu..

Ayrica bu hafta A.Sebat Çanakkale deplasmanindan en az 1 puan ile döner..

Yorum

• Akcabatsebatsipor OOOOooooo akcabatsebatsipor OOOOooooo

gecen hafta orduya 1-0dan yenildik bu hafta tsyd'de finale yukseldik ayrciya Trabzonsporumuz Ali guzeldali kiraladi akcaabata...

Ali Güzeldal Sebatspor?a kiralik verildi
      Trabzonspor?un sezon basinda 3.Lig takimlarindan Bakirköyspor?dan transfer ettigi forvet oyuncusu Ali Güzeldal, Lig A ekiplerinden Akçaabat Sebatspor?a 1 yilligina kiralandi.

<DIV align=center></DIV>

Ali?nin Trabzonspor?la Mayis 2010?a kadar sözlesmesi bulunuyor.
      İnsan ol evlat!

Yorum

• 1. ALI GÜZELDAL 10/04/1986
        2. ÇAGDAS TOPAL 23/08/1985
        3. EMRE AYGÜN 01/06/1985
        4. EMRE HIZARCI 01/03/1985
        5. ENIS KAHRAMAN 23/09/1987
        6. ERGIN KELES 01/01/1987
        7. MUSTAFA BESIR 07/08/1983
        8. SELIM AKBULUT 06/08/1984
        9. UFUK BAYRAKTAR 01/01/1986

Hepside gelecek vaad eden çocuklar. Bu firsati degerlendirirler insallah. Kiralikken bile Trabzon a hizmet ediyorlar ki bu hem olar için hem yönetim için bir gurur olmali..
        Fanatizme izin vermeyin..

Yorum

• kesinlikle katiliyorum allah yollarini acik etsin zor bi maraton
          <center> <font size=\"2\">AK KOYUN MELEMESIN*MOR MENEKSE YEMESIN*SEVDIGINI ALMAYAN*BEN EVLENDIM DEMESIN</font> </center>

Yorum

• Zoooorrrr, Çoook Zoorrr
            [b]<font size=\"3\"><font color=BLUE>Hersey <u>Türk</u> Için; <u>Türk</u>\'e Göre, <u>Türk</u> Tarafindan!</font>

Yorum

• arkadaslar trabzon takimlari ne zorluklar atlatti (tabi abimin anlattiklarina göre yaziyorum) bencede akçaabatsebat spor omeshur akçaabat horonu futbolunu oynayacak ve süper lige çikma yolunu zorlayacaktir.Çikmasada zorlayacaktir.
              ANKARADAKI
              YANOGULLARI
              BIRDE ISTANBUL`DA VAR
              BIRDE DÜZCE`DE
              DAHA YOK MERAK ETMEYIN

Yorum

• Çanakkale Dardanel 0-3 A.Sebatspor

Golller:Enis Kahraman,Mustafa Besir,Ali Güzaldal.

Trabzonspor alt yapisi çalisiyor.Nazar degmesin.Bu sene Sebat Ve Kocaelini takip ediyorum.
                Amatör ruh,profosyonel düşünce
                İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• Bravo Sebat'a ya [img]smileys/smiley32.gif[/img]

Bravo futbolcu kardeslerimize. Bilhassa Enis'e özel bravo. Nede olsa arkadasimin kardesidir, torpil geçiyim biraz [img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

• Helal olsun ya.. Sebati trabzonlu gençleri oynatirken görmek çok güzel.. Neydi öyle ismetmis bilmemneymis.. Alt yapimizin gücünü de görsün alem..
                    BORDO MAVİ

Yorum

• Sebat dogru yolu buldu.Ben demistim yine mi bildim demek için daha erken[img]smileys/smiley17.gif[/img]
                      keyif adamı ..

Yorum

• İlk olarak kutoz tarafından gönderildi

Bravo Sebat'a ya [img]smileys/smiley32.gif[/img]

Bravo futbolcu kardeslerimize. Bilhassa Enis'e özel bravo. Nede olsa arkadasimin kardesidir, torpil geçiyim biraz [img]smileys/smiley2.gif[/img]

Kutoz,gol Enis olarak gözüküyordu,sonradan Ergin Keles diye belirtilmis.Hayirlisi olsun artik kim attiysa.Dedigim gibi Sebat Ve Kocaeli bu sene 2 .takimlarim olarak takib edilecek.Istanbuldaki maçlarina gidecegim büyük ihtimal bu iki takimin.
                        Amatör ruh,profosyonel düşünce
                        İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• Aha Sebat yenmis.

Enis Kahraman,Mustafa Besir,Ali Güzeldal[img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• Sebatin yenecegi belli idi,geçen hafta siz bakmayin Orduya yenilmelerine;bu genç kadro oynaya oynaya bir yerlere gelecektir..Helal olsun çocuklara! Osmanin da dedigi gibi dorgu yolu bulduk sonunda..

Yorum

• insallah çikacaklar.hele hele ergin keles te bi atmaya baslasin.bunu yaninda daha ufuk bayrakatr i var,ali güzeldal,emre aygün,selim yeminle takim süper.heside 20 li yaslarda.YÜRÜ BE SEBAT KIM TUTAR SENI?ASLANLARIM BENIM

Yorum

• daha once cikacagina pek sans vermemistim ama beni yaniltiyor sebat 2 haftadir cok guzel top oynuyor ve bu hafta onun sonucunu aldi da..oyuncularinin cogunun trabzon alt yapisinda birlikte oynamis olmasi buyuk kazanc mehmet kulaksizoglu gibi bir teknik adamda trabzon icin buyuk kazanc..

ayrica gecenlerde bir topicte trabzon lisesi takimi hakkinda yazi okumustum trabzonsporda oynasinlar takim biraz daha genclessin diye trabzon lisesinin sampiyonluk yasayan yilina rast geldigim icin kadroyu tamamiyle biliyorum su anda o oyuncularin hic biri trabzonsporda degil hepsi sebatta o yuzden dediginiz zor...
                                elbet bir gün ölecegiz..TRABZONLU dogduk TRABZONLU ölecegiz..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X