İlk olarak Misina tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Akçaabat Sebatspor
Daraltma
X
- 
bir akcaabatli olarak soyledigin her kelimeye katiliyorum.bir ara borc yuzunden klup binasinin kaloriferleri yanmiyordu.sebatsporu kendileri icin vitrin gibi kullananlarin yuzunden 2ligadan kaybettik.keske yonetimdeki revizyon daha once olsaydiHEPIMIZ MEHMETCIGIZ BIR ERMENI OLDU ONBINLER YURUDU HERYIL ONBINLERCE SEHIT VERIYORUZ HANGINIZ YURUDUNUZ!!!
 - 
Boşuna istemediler tabi ama mesajı alamadı bazıları...İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle...hem maddi acisindan cok yetersizler adamlar bosuna Abrahamovic'den para yardimi istemediler.Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!
7 7 7 7 7 7 7 7 7....
Yorum
 - 
geçen sene emre aygün ve ergin keleş sebat a verilmişti.sebat devre arası ikisinide serbest bırakmıştı.İlk olarak Trabzonli_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya sebat trabzondan destek alsaydi düsmezdi...gidip ona buna oyuncu kiraliyacagina sebata kiralasaydi simdi sebat 1. lige bile cikardi..Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
 - 
işin kötüsü selami yardım gibi insanlar bir kere çıkar.sebat göztepe gibi olmaz inşallahİlk olarak Ferdinand tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKesinlikle olay bu. Selami Yardım, o zamanki 3.lige düşerken imdadına koşup türlü fedakarlıklarla bu takımı Süper Lige kadar çıkmasını sağladı. Yanlış hatırlamıyorsam 5 milyon YTLsini de kulüp için hibe etti. Sonra alttaki bazı yöneticiler vs sürekli ayağını kaydırmaya çalıştılar, adam bu nedenle sağlık sorunları yaşadı ve en sonunda bıraktı. Sonra da olan oldu. Önce 1.ligden düştü, geçen sene zorla kaldı bu sene de 2B'ye.. Tekrar dönmen dileğiyle Sebat
Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
 - 
ankaranın 3, kayserinin 2 takımı ligde temsil edilirken akçaabatın 2.lig B katagorisine düşmesi gerçekten üzücü. umarım gelecek sezondan itibaren tekrar süper lig yolunda emin adımlar atarlarBen Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!
Yorum
 - 
ya çok üzüldüm a.sebatın düşemsinin yegane nedeni ampulcu nuridir ali güzeldal cem hiçbirini vermedi sebata ayıp eti kardeşlikte böyle şeyler olmaz halbuki sebat bu yıl o ligde kalsaydı seneye iyi bi kadro kurup trabzonsporada futbolcu sağlayabilirdi yazık oldu tek sebep nuri başkadır yazıklar olsun
Yorum
 - 
Koskoca Trabzonspor yanı başındaki A.Sebata sahip çıkamıyor.Al arkadaşım pilot takım gibide olsa destek çık, ver kadro fazlalarını,maddi olarakda destek ol ne varki.Sebat yöneticisi çıkıyor Abromoviç bize sahip çık vari laflar ediyor.İşte bu Trabzonsporun ve tabiki yönetiminin acizliğidir.Senin ne işin var Kayseriyle,Sakaryaya önce kendi kapının önünü süpür.Çok sininirli ve üzgünüm yazık oldu hemde çoook
Yorum
 - 
Üzgünümki Sebat bu oyunuyla B kategorisindede zor günler yaşayacaktır. Böyle bir maçta motivasyonun üst seviyelerde gezinmesi gerekirken , Sebat şimdiden lig B yi düşünür gibi çıktı sahaya. 90 dakika boyunca , tamam bu gol işte diyecegimiz bir pozisyon yok.
Telekomda ayni , sanırım onlarda Sebati lig B de yanliz birakmayacaklardir. Bügün Mardinin kazanmasından sonra onlarinda işleri bayaği zorlaşti. Böyle bir futbol 2 takımada açıkcası yakişmadi.
Taraftar gole kadar çok iyiydi. Sadece gole kadar...Taraftarlık ; Geçim kaynağı değil , Yaşam kaynağıdır ...
Fırtınasız denizde , herkes Kaptan ...
Yorum

En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum