Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Akçaabat Sebatspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    sebatın bu duruma gelmesinin tek sebebi selami yardım ı küstürüp kulüpten uzaklaştıran kişileridir.böyle devam ederse sebat seneye 3.ligede düşer.Geçmişte olduğu gibi yine bir selami yardım çıkıpra kulübü sahiplenmezse efsane göztepe örneği gibi amatörde son bulur
    bir akcaabatli olarak soyledigin her kelimeye katiliyorum.bir ara borc yuzunden klup binasinin kaloriferleri yanmiyordu.sebatsporu kendileri icin vitrin gibi kullananlarin yuzunden 2ligadan kaybettik.keske yonetimdeki revizyon daha once olsaydi
    HEPIMIZ MEHMETCIGIZ BIR ERMENI OLDU ONBINLER YURUDU HERYIL ONBINLERCE SEHIT VERIYORUZ HANGINIZ YURUDUNUZ!!!

Yorum

• İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ...hem maddi acisindan cok yetersizler adamlar bosuna Abrahamovic'den para yardimi istemediler.
      Boşuna istemediler tabi ama mesajı alamadı bazıları...
      Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

• İlk olarak Trabzonli_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ya sebat trabzondan destek alsaydi düsmezdi...gidip ona buna oyuncu kiraliyacagina sebata kiralasaydi simdi sebat 1. lige bile cikardi..
        geçen sene emre aygün ve ergin keleş sebat a verilmişti.sebat devre arası ikisinide serbest bırakmıştı.
        Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
        Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Ferdinand tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kesinlikle olay bu. Selami Yardım, o zamanki 3.lige düşerken imdadına koşup türlü fedakarlıklarla bu takımı Süper Lige kadar çıkmasını sağladı. Yanlış hatırlamıyorsam 5 milyon YTLsini de kulüp için hibe etti. Sonra alttaki bazı yöneticiler vs sürekli ayağını kaydırmaya çalıştılar, adam bu nedenle sağlık sorunları yaşadı ve en sonunda bıraktı. Sonra da olan oldu. Önce 1.ligden düştü, geçen sene zorla kaldı bu sene de 2B'ye.. Tekrar dönmen dileğiyle Sebat
          işin kötüsü selami yardım gibi insanlar bir kere çıkar.sebat göztepe gibi olmaz inşallah
          Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
          Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• 2 sene süper ligte oynamış bi takım nasıl bu hale düştü anlamış değilim .
            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• ankaranın 3, kayserinin 2 takımı ligde temsil edilirken akçaabatın 2.lig B katagorisine düşmesi gerçekten üzücü. umarım gelecek sezondan itibaren tekrar süper lig yolunda emin adımlar atarlar
              Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• gidenlerin ayağına sağlık keşke sebatımız bir galibiyet hediye edebilseydi

Yorum

• geçmiş olsun inşallah kısa sürede tkrar çıkarız

Yorum

• Akçabatın düşmesine çok üzüldüm.İnsallah seneye tekrardan ikinci lige çıkar..
                    BMN|KOCAELİ

Yorum

• yazık oldu,seriyi bozar da 3.lige düşmez inşallah..

Yorum

• çok üzüldüm sebatın düşüşüne yazık oldu .birinci lige çıktıkları zamnki kadrolaını koruyamadılar ne takımdı ama yanlışlıkar ardarda geldi şimdi oturup ağlamaları lazım.
                        BMN l TRABZON

Yorum

• çok yazık oldu ya ama geçen sene sinyal vermişti ders alınmamış hiç
                          SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                          CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• ya çok üzüldüm a.sebatın düşemsinin yegane nedeni ampulcu nuridir ali güzeldal cem hiçbirini vermedi sebata ayıp eti kardeşlikte böyle şeyler olmaz halbuki sebat bu yıl o ligde kalsaydı seneye iyi bi kadro kurup trabzonsporada futbolcu sağlayabilirdi yazık oldu tek sebep nuri başkadır yazıklar olsun

Yorum

• Koskoca Trabzonspor yanı başındaki A.Sebata sahip çıkamıyor.Al arkadaşım pilot takım gibide olsa destek çık, ver kadro fazlalarını,maddi olarakda destek ol ne varki.Sebat yöneticisi çıkıyor Abromoviç bize sahip çık vari laflar ediyor.İşte bu Trabzonsporun ve tabiki yönetiminin acizliğidir.Senin ne işin var Kayseriyle,Sakaryaya önce kendi kapının önünü süpür.Çok sininirli ve üzgünüm yazık oldu hemde çoook

Yorum

• Üzgünümki Sebat bu oyunuyla B kategorisindede zor günler yaşayacaktır. Böyle bir maçta motivasyonun üst seviyelerde gezinmesi gerekirken , Sebat şimdiden lig B yi düşünür gibi çıktı sahaya. 90 dakika boyunca , tamam bu gol işte diyecegimiz bir pozisyon yok.

Telekomda ayni , sanırım onlarda Sebati lig B de yanliz birakmayacaklardir. Bügün Mardinin kazanmasından sonra onlarinda işleri bayaği zorlaşti. Böyle bir futbol 2 takımada açıkcası yakişmadi.

Taraftar gole kadar çok iyiydi. Sadece gole kadar...
                                Taraftarlık ; Geçim kaynağı değil , Yaşam kaynağıdır ...
                                Fırtınasız denizde , herkes Kaptan ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X