Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ofspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gol geldi laaan goooolll 90'da gelen goooollll 0-1 heeee heeeeeyyyyyy
    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Daha da gülecez, Denizli belediyeyi yenip 20puan yabacaazz

Olcay baskan borç silmede usta, Trabzonspor'un baskani yapalim onu

Yorum

Daha da gülecez, Denizli belediyeyi yenip 20puan yabacaazz

Olcay baskan borç silmede usta, Trabzonspor'un baskani yapalim onu
        İnşallah
        Olcay başkan Trabzonspor'a yakışır.

Yorum

İnşallah
          Olcay başkan Trabzonspor'a yakışır.
          Ama sen oni pek sevmeydun

Yorum

Ama sen oni pek sevmeydun
            Sevmiyorum demedim,icraatlarının bazılarına katılmıyorum dedim.hatta bunu zaman zaman kendisine sosyal ortamda bizzat söyledim hâlâda söylüyorum

Yorum

Sevmiyorum demedim,icraatlarının bazılarına katılmıyorum dedim.hatta bunu zaman zaman kendisine sosyal ortamda bizzat söyledim hâlâda söylüyorum
              Takimi ptt 1.lige çikarana kadar baskan olarak kalmali bence... ama taraftarin ilgisizliginden yakiniyor, bu konuda iyi degiliz

Yorum

Takimi ptt 1.lige çikarana kadar baskan olarak kalmali bence... ama taraftarin ilgisizliginden yakiniyor, bu konuda iyi degiliz
                PTT ligi Of için çok zor.oraya çıkmak ve kalıcı olmak için çok iyi kadro kurmak gerekli.
                Taraftarın ilgisizligine bende anlam veremiyorum.3.ligden 2.lige çıktığımız 2007 senesi ve öncesinde çoğu maçta 1000 ve daha fazla seyirci stada geliyordu,nolduysa 2.lige çıktığımızdan beri 500 kişiyi bir araya getiremiyoruz,hatta çoğu maçı 200 civarı seyirciyle oynuyoruz.Of'ta olduğum sürece her sene en az 4-5 maçına gidiyorum,eskiden çok genç gelirdi maça şimdi gözlemlediğim kadarıyla baya azaldı.yeni stad için Eskipazar tarafı düşünülüyormuş,herhalde kimse maça gitmesin diye uğraşıyorlar.

Yorum

PTT ligi Of için çok zor.oraya çıkmak ve kalıcı olmak için çok iyi kadro kurmak gerekli.
                  Taraftarın ilgisizligine bende anlam veremiyorum.3.ligden 2.lige çıktığımız 2007 senesi ve öncesinde çoğu maçta 1000 ve daha fazla seyirci stada geliyordu,nolduysa 2.lige çıktığımızdan beri 500 kişiyi bir araya getiremiyoruz,hatta çoğu maçı 200 civarı seyirciyle oynuyoruz.Of'ta olduğum sürece her sene en az 4-5 maçına gidiyorum,eskiden çok genç gelirdi maça şimdi gözlemlediğim kadarıyla baya azaldı.yeni stad için Eskipazar tarafı düşünülüyormuş,herhalde kimse maça gitmesin diye uğraşıyorlar.
                  Haaa haaaa Eskipazar mi, yapmasinlar yeni stad falan daha iyi
                  Lig çikinca taraftar azaliyor bazen evet, ben de anlamiyorum... ptt'de daha yogun ve heyecanli taraftari olan bazi takimlar süperlige yükselince bos stada oynuyor, garip garip seyler... herhalde amaca ulastiktan sonra taraftarda heyecan kalmiyor, ama o lige çikana kadar yirtiniyorlar, yirtinmayin o zaman arkadas
                  Resimlerden ve vidyolardan biliyorum ben de, 2007 2008 o aralar bayagi heyecanli taraftar vardi, sehirde bir hava vardi... simdi hiçbir sey yok... oysa ne güzel gençler oynuyor bu sene, yas ortalamasi çok düsük, isteyen isiran hirsli topçular var... aslinda sahayi yüksek kalitede yapsalar bu gençler daha da iyi oynar, tarlada oynamak güzel futbolu da engelliyor

Yorum

• Aynen kardeşim

Yorum

• 10 maçta alınan puan yederli değil ama yenilen sadece 1 gol var.
                      O da penaltıdan.
                      Bu takım atmaya başlarsa kimse tutamaz.
                      ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Bu hafta yenip 3 puan almışız yahu....

ancak takımın çok ciddi bir gol sorunu var maalesef....
                        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• 11.Hafta

Ofspor 2-2 Denizli Bld

İkinci yarının ilk bölümünde 2-0 öne geçtik fakat yediğimiz 2 golle berabere kaldık.kendi sahamızda fırsatları tek tek tepmeye devam ediyoruz.

Yorum

• Hay agzina yanayim açtik som agzimizi, 20puan yapacaz dedik, olmadi... üstelik 90'da gol yemisiz 2-2 olmus.... hem de fuzuli bir takima... Etimesgut'u yenemezsin tamam, ama Denizli bld. kötü bir takim yaa, kendi evindesin yeneceksin arkadas...
                            Sakarya yense bari de Etimesgut farki açmasa... devre arasi tecrübeli ve bu ligin üstünde olan 2 topçu alinirsa, 1.olarak çikabiliriz bence...

Yorum

• 12.Hafta

Payasspor 2-1 Ofspor

Çarşamba günü deplasmanda oynadığımız maçta ligdeki 2. mağlubiyetimizi aldık.öne geçtik,rakip biri penaltıdan 2 gol attı,maçta 2 kırmızı kart gördük.
                              En son Fatih Öztürk tarafından düzenlendi; 06.11.2015, 00:47.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim