İlk olarak Misina tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ofspor
Daraltma
X
-
Zafer eminmisin?İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemaçı tv vermişti,,,of tek kale oynadı
Bende maçı izledim Anadolu Selçuklu tek kale oynadı gördüm
Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemaçı tv vermişti,,,of tek kale oynadıyahu tek kale derken kendi kalesinde.......İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZafer eminmisin?
Bende maçı izledim Anadolu Selçuklu tek kale oynadı gördüm
Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Sahamızda Balıkesirspora mağlup olduk.
Ofspor 1-2 Balıkesirspor
49.dakikada golümüzü Hicabi attı.58 ve 84.dakikalarda yediğimiz gollerle mağlup olduk.
Maçın özeti.
http://www.youtube.com/watch?v=Pxh4N...ayer_embedded#!Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Denizli Belediyespor deplasmanından 1 puanla dönüyoruz.
Denizli Belediyespor 2-2 Ofspor
Gollerimizi 29.Dakikada Cem Demir,54.Dakikada Arslan Çakıroğlu attı.
Deplasmanda 1 puan iyidir.ligde 17 puanla 11.sıradayız.En son Fatih Öztürk tarafından düzenlendi; 09.12.2012, 15:24.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Deplasmanda Tokatspora mağlup olduk.
Tokatspor 3-0 Ofspor
Teknik direktör İsmail Batur ile yönetim geçtiğimiz hafta ortasında karşılıklı anlaşarak İsmail Baturun ayrılması yönünde karar verilmişti.İsmail Batur Tokat maçıyla beraber Ofspordaki görevini noktaladı.ligde iyi sinyaller vermiyoruz.düşme potasının hemen üzerindeyiz.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Hayırlı olsun, inşallah daha iyi olur takım.İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni teknik direktörümüz Tolgay Kerimoğlu.bundan önce 2 defa daha Ofsporu çalıştıran Kerimoğlu ile 3.defa anlaşıldı.Tolgay hoca, Tugay Kerimoğlunun abisidir.hadi hayırlısı.''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum