Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ofspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ofspor

Bi kaç tane Ofspor topiği vardı ama kötü hatıralar barındırdığından ve yeni bi sezon başladığından yeni topic açmak istedim.İddialı bi başkan,3.ligin üzerinde bi kaliteye sahip kadro ve bu sene açılan "Ofspor Taraftarlar Derneği" ile bu sene kesinkes 2.ligi hedefliyoruz.İlk maçımız Karsspor'la, ama Karsspor galiba ligden çekilmiş,ne fikstürde var ne puan durumunda.

En büyük rakibimizin Sürmenespor olması dileğiyle

Ofsporumuza da başarılar diler 2. Lig e çıkıp üst liglerdeki Trabzonumuzu temsil eden takım sayımızı artırmalarını ve Trabzonsporumuza oyuncu yetiştirmelerini temenni ediyorum
    Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

Ofspora Yeni Sezonda İkinci lig yolunda başarılar dilerim

Bordo Mavi Beyaz

Yorum

ofsporumuza başarılar..
        ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

her zaman ki gibi başarılar diliyoruz ama sonuç hüsran olmaz inslh.

sürmene rakip olur ama bizi zorlayamaz

Yorum

OfSpor'umuza BaşarıLar DiLiyorum.. Bu sene çok farkLı oLacak inşaLLah.
            Kötü Günün Cefasini Çekmeyen, iyi Günün de Sefasini Süremez!

Yorum

Hopa yı 4-0 la net bi skorla geçtik,ilk hafta 10.dakikada kaçırdığımız penaltı ve kendi kalemize attığımız golle gelen yenilginin moral bozukluğunu atlattık bi nebze de olsa.

Bu hafta çarşamba günü Değirmendere deplasmanındayız,takımımıza destek için tribündeyiz

Yorum

ahanda maçın golleri http://www.youtube.com/watch?v=nHJD8zY25H8&eurl=
                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

İlk olarak Oflu144 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hopa yı 4-0 la net bi skorla geçtik,ilk hafta 10.dakikada kaçırdığımız penaltı ve kendi kalemize attığımız golle gelen yenilginin moral bozukluğunu atlattık bi nebze de olsa.

Bu hafta çarşamba günü Değirmendere deplasmanındayız,takımımıza destek için tribündeyiz
                  her zaman ve her yerde kar da kışta ofsporlayız

Yorum

her sene buyuk paralar harcayıp bir sonuc alınamadı umarım bu sene 2 lige cıkarlar. ofumuza basarılar...
                    Trabzonspor, çiçegin kokusunun yaziya dökülememe halidir benim icin.. twitter @hakankont

Yorum

bu sene de zor.evinde ezeli rakibin araklıya yeniliyosan nasıl şampiyon olacaksın.

Yorum

barıs arkadasım neden belirtmiyorsun araklının 3 1 yendıgını sizi yaa araklı bu acımaz
                        busene ofspor'ada basarılar
                        "t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar

Yorum

barış sen bu resimlerde varmısın laa

Yorum

yok o gün Osasuna maçı vardı merkezdeydim gidemedim.ama beğendiysen Ofspor Tar. Der. forması hediye edebilirim

Yorum

görev başında ki bi topçuya rüşvet mi teklif ediosun laa

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X