Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Samsunspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Herkes layığını bulur.
    Herkes haddini bilecek.
    Herkes rakibini tanıyacak.
    Hey gidi Samsun hey.Sen daha cin olmadan Trabzon çarpmaya kalkarsan,suratında Osmanlı tokadı gibi küme düşme patlar...
    Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Uploaded with ImageShack.us

samsunspor logosunu bu sekilde degistirmeli bence
      En son ESER tarafından düzenlendi; 07.04.2012, 22:52.

Yorum

• Samsun'u hakem Hüseyin Göçek düşürdü.
        İlk yarıdaki Sivas maçında 3-2 Sivas üstünlüğü varken, Samsun'un son dakikada attığı net golü vermemişti .
        Aynı hakem bugünkü maçı da yçnetti ve maç 1-0 iken Uğur Boral'a yapılan net penaltıyı vermedi.
        Başkalarının hataları yüzünden bir takım düşünce üzülüyor insan.
        harbi harbi üzüldüm.
        Hakem Çıkıp adam gibi maç yönetseydi de öyle düşseydi Samsun gram üzülmezdim.

Yorum

• İlk olarak yigits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ligin ikinci yarısında Avni Aker'de yendik ya o yüzden düştüler!

evet kesin biz düşürmüşüzdür bunlarısamsunda yağmur yağsa trabzondan biliyolar (haşa)..beter olsunlar..hayır anlamadığım madem şike serbest artık, trabzona laf atacağınıza fenerin yalakası sivası satın alsaydınız yaa..
          En son SEDER tarafından düzenlendi; 07.04.2012, 23:04.
          Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• agliyoruz be samsun

Yorum

• Ben de üzüldüm Samsun'un düşmesine. En azından maçlarını boş stada karşı oynamıyorlardı Antalyaspor gibi.
              '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
              Kazım Koyuncu

Yorum

• Düşme deyeydim...ağzım dilim lal olaydı...Benim yüzümdeeeeen..

Özkan SÜMER

Yorum

• mesut bakkal yüzünden düştüler.fink'i çıkardı samsun bitti.
                  Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    mesut bakkal yüzünden düştüler.fink'i çıkardı samsun bitti.
                    bence de büyük hataydı....hem orta saha düştü hem de yerine giren Anıl hiç bir şey üretemedi...

Yorum

• herkes layık olduğu yere
                      "Bakkaldan dondurma çalarken yakalanan ama içinden çıkan bedavasının hakkı oldugunu savunan çocuk Fenerbahçelidir"
                      (ALINTIDIR)

Yorum

• ekigoyu alsak sunlardan, fena olmaz

Yorum

• Zuhahaaa dustu sehri gavaralar

Yorum

• koyacağını sanmam..Kaç oldu 7 mi 8 mi..Rekor için tebrikler..Yapılmayanı yaptınız..

Yorum

• Size her yer küme.
                              ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                              Kazım Koyuncu

Yorum

• Samsunsporu pek sevmem ama düsmelerine üzüldüm,yazik oldu biraz.

Isi daha erkende siki tutmalari lazimdi,petkovic tercihi hataydi.
                                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X