Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Samsunspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak tugçe55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sbk nin prenslerİ bu sene avrupa mÇlari oynuyor senİde beklerİz hÜseyİn:
    Prensleri değilde, prensesleri izlemeye gelebilirim.

Onunda kapanma olayı vardı sanırım, SBK ile yakından ilgilenen arkadaşlarım öyle bir şeyler söylüyordu. Büyükşehir'in büyük takımına bir alanda destek gelmiş demek ki yoluna devam ediyor.

Erkek basketbolda, birinci ligde olmasını istediğim takımlardandı. Efes'i, Karşıyaka'yı izleyecektik zamanında. Destek gelmedi büyük takıma, bayanlara verilmesi en azından iyi olmuş.

Yorum

BurÇak bafrasporla oynarsinn
      Bafrasporlada oynarız. Şehirde nasılsa 7 tane Profesyonel futbol takımı var. elbet biriside onla oynar.
      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
      Gerçek budur. ☆

Yorum

• Tuğçe55,

Daha önce senin girdiğin bilgisayardan giren ve siteden atılan samsunxopat ve LAZİGOLAR55 ile bağlantın nedir?

Bu arada yukarıda gördüğüm kadarıyla arada güzelce bir Trabzonspor taraftarına sallamışsın. Tamam Anadolu takım taraftarlarının üye olmalarına izin verdik. Ama yazdıklarınıza biraz dikkat edin. Sizi rahatsız edecek mesajları raporlayın bizler gereğini yaparız. Ama sakın Trabzonspor taraftarını "boş konuşmak" ile suçlamayın.
        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• kocaeliye biz 10.000 kişi cok gittik zamanında trabzonada geldik 25 otobüs kazım yeterki takımız iyi olsun

Yorum

• Tuğçe taraftarlıkmı anlatıyorsun taraftarlık kavga dövüşse o Şirinlerdeki abilerine sor bakalım otobüslerinin nasıl taşlandığını nasıl dayak yediklerini ben Bolu'da yaşıyorum Bolu-Samsun maçını canlı izledim Trabzonspor'a etmediğiniz küfür yoktu sinirden küplere bindim dalacaktım o şirinlere orda burda Trabzon'a sövmek kolay o maçta notunuzu verdim sizin Samsunspor'dan nefret ettiğim kadar fbden etmem bir gün olur Samsun ,Trabzon'a gelir o şirinlerinizide tanırız gerçi tanıyorlar bizi demiştim ama uzun zaman oldu unutmuşlardır onun için bir an önce Süper Lig'e çıkın kusura bakmayın ama çok çirkefsiniz
            Kazimişi gzas vorert

Yorum

• ilhan abi iyi bir noktaya temas etmiş,

şirine ya da şirin ya da şirinoş go home

Yorum

• onlar arkadaşım biz rahatsız edecek msj yazmıyrz arkadaşım insan gibi konuşuyoruz surda kardeşiz hepimiz dedik şimdi ne olduda o msj anlamadım ilhan

Yorum

kocaeliye biz 10.000 kişi cok gittik zamanında trabzonada geldik 25 otobüs kazım yeterki takımız iyi olsun
                  iyi sallıyosun ha. sizin okadar taraftarınız yok ki ))
                  Gerçek budur. ☆

Yorum

• oflu bütün samsuna maal etme küfür eden kendine eder biz istemeyiz küfür olsun KARADENİZ burası

Yorum

• burçak bir türlü kabüllenmiyosunuz neyse bye size

Yorum

• oflu şirinler dayak mı yedi gülerim ben buna

Yorum

burçak bir türlü kabüllenmiyosunuz neyse bye size
                          daha karpuz kesecez ya nereye öyle hemen.
                          Gerçek budur. ☆

Yorum

• sen kes karpuzu

Yorum

sen kes karpuzu
                              Sana da yedirecektik ama

Yorum

sen kes karpuzu
                                misafir perveriz biz. ama çok fazlada ısrar etmeyiz. sen bilirsin
                                Gerçek budur. ☆

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X