Şike yapmakla gurur duyan zihniyeti anlayamadım.Neyse tecrübe önemli bir husus inşallah bu sene hem tecrübe hemde şampiyonluk gelecek...İlk maç ilk galibiyet...Teşekkürler Sürmenespor
SÜRMENE IĞDIR'I DEVİRDİ: 1-0 İLK YARI SES YOK Sürmenespor?dan altın vuruş. Ligin ilk maçında Iğdırspor ile deplasmanda karşı karşıya gelen Yeşil-Beyazlılar sahadan 1-0 galibiyetle ayrılarak 3 puanın sahibi oldu. Karşılaşmaya kontrollü başlayan Sürmenespor rakibi önünde zaman zaman yakaladığı pozisyonları değerlendiremezken ilk yarı 0-0 beraberlikle tamamlandı. SAVUNMA DİRİYDİ İkinci yarıya rakibine oranla daha iyi organize olan Sürmenespor 47. Dakikada aradığı gole kavuştu. Bu dakikada Yeşil-Beyazlılar geliştirdiği atakta Mehmet Emin?in kendi kalesine attığı golle 1-0 üstünlüğü yakaladı. Karşılaşmanın geri kalan bölümlerinde özellikle savunmada başarılı işlere imza atan Yeşil-Beyazlılar, Iğdır forvetine gol izni vermezken sahadan 1-0 galip ayrılmayı başardı.
HAKEMLER: Onur Salık ***, Murat Günerhan ***, Namet Yıldırım *** IĞDIRSPOR: Yunus **, Serkan ***, Tuncay ***, Halis *, Önder **, M. Emin **, (Dk. 78 Murat ?), İsmet ** (Dk. 75 Ekrem ?), Yusuf * (Dk 65 Mehmet *), Zafer *, Mehmet Salur **, Sultan * SÜRMENESPOR: Mustafa ****, Temel ***, M. Reis ***, Levent ***, Süleyman ****, Barış ****, Aşkın ***, Erdem *** (Dk. 75 Erkan **), H. Rahman ***, (Dk 83 Murat Karadirek *), Fatih Akpınar ***, (Dk 88 Murat Şaş ?), Şükrü **** GOL: Dk 47 Mehmet Emin (K.K) (Sürmene)
En son Mehmet_Mercanlı tarafından düzenlendi; 11.09.2006, 15:00.
HAKETTİK
Sürmenespor Teknik Direktörü Osman Kastan lige galibiyetle başlamanın kendilerine büyük moral olduğunu söyledi. Iğdır karşısında ne yaptığını iyi bilen bir ekip olduğunu söyleyen başarılı teknik adam, "Hak ettiğimiz bir sonuçla sahadan ayrıldığımıza inanıyorum" dedi. Sürmenespor?un bu ligde var olduğunu herkese göstereceklerini de dile getiren Teknik Direktör Osman Kastan, "Bizi kimse hor görmesin. Sürmenespor adından bu sezon sıkça söz ettirecek. Zaman bizi haklı gösterecek" dedi.
Şike yapmakla gurur duyan zihniyeti anlayamadım.Neyse tecrübe önemli bir husus inşallah bu sene hem tecrübe hemde şampiyonluk gelecek...İlk maç ilk galibiyet...Teşekkürler Sürmenespor
yok hemşerim şike falan yok,lobinin güçlü olduğundan bahsetmek istedi de anlatamadı heralde,yoksa ne şikesi.
Yorum