Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sürmenespor | 3. Lig 4. Grup

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 25. HAFTA

04-04-2008
    14:30

SÜRMENE - bulancak
    __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• 3 Lig 4 gurupta oynanan maçta Sürmenespor evinde Bulancakspor ile beraber kaldı

Sürmene:1-Bulancak:1
      Türkiye 3.ligi 4 gurupta bu gün oynanan maçta Sürmenespor evinde Bulancakspor ile 1-1 beraber kalarak 2 puan kaybetti. Karşılaşmanın ilk yarısı ev sahibi ekibin baskısı altında geçerken yeşil Beyazlılar bu yarıda gol kaydına muavfak olamadı. 2 yarıya mutlaka galibiyet golü için çıkan Sürmenesopr'da oyuna 46.dakikada Özgür'ün yerine giren Mustafa Demirbağ'ın 55 dakikada girdiği bir ikili mücadelede sol omuzu çıktı.Ambulansla hastaneye sevk edilen Mustafa'nın tedavisine başlandı
      Karşılaşmanın bu yarısında gelişen Bulancakspor kontraatakları Sürmene kalesinde tehlike yarattı.Karşılaşmanın 80 dakikasında konuk ekip Bulancakspor aradığı golü 80.dakikada Ali ile buldu.
      Karşılaşmanın bu skorla biteceği sanılırken Sürmenespor maçın uzatma bölümlerinin 2.dakikasında Gökhan'ın golü ile skora eşitliği getirince maç ikinci yarıda atılan karşılıklı gollerle 1-1 berabere sonuçlandı

Yorum

• Sürmenespor-Gümüşhanespor.........3 - 0

Yorum

• Tebrikler Sürmene'mize...

(UEFA)

Yorum

• SÜRMENE SPOR - 3 - 0 - Gümüşhanespor

26.HAFTA PUAN DURUMU

1: Kastamonu.......51
            2: Gümüşhane......38
            3: Araklı..............37
            4: SÜRMENE.........37
            5: Bulancak..........35
            6: Ünye...............25
            7: Erzincan..........24
            8: Divriği.............23

Yorum

• 15/04/09 14:30
              gümüşhane - erzincan

19/04/09 14:30
              Araklı spor - SÜRMENE SPOR
              bulancak - kastomunu
              ünye - divriği

Yorum

• Coştuk gidiyoruz..

(UEFA)

Yorum

• Her sene geç açılıyoruz inşallah seneye baştan başlarız tebrikler sürmenem ..
                  SÜRMENELİİİ...
                  https://twitter.com/karabekir61

Yorum

• Araklı-Sürmene Derbisi

TFF 3. Lig 4. Klasman Grubu takımlarından Sürmenespor, hafta sonu deplasmanda yapacağı Araklıspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Aydın, önceki maçlarda oynadıkları futbolu sahaya yansıtmaları halinde, Araklıspor maçında galip gelebileceklerini söyledi.

İki takımın da ligden düşme gibi bir korkusu olmadığını ifade eden Aydın, ''Bu nedenle iki takım için de stressiz bir maç olacak'' dedi.

Maçın dostluk içerisinde geçmesini arzu ettiklerini kaydeden Aydın, ''Bu maçın kazanan ve kaybedeni olmayacak. Sonuç ne olursa olsun iki takım açısından da hiçbir şey değişmeyecek. Hak eden ve iyi oynayan kazansın. Geçen hafta Gümüşhanespor karşında farklı galip geldiğimiz maçta ortaya koyduğumuz futbolu bu maçta da sahaya yansıtabilsek, galip gelebiliriz'' diye konuştu.

spor61.net
                    Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Sürmene'de Rakip Kastamonu
                      TFF 3. Lig 4. Klasman Grubu'nda hafta sonu sahasında Kastamonuspor ile karşılaşacak Sürmenespor'un teknik direktörü Mustafa Bankoğlu, lig lideri rakipleri karşısında futbol adına güzel işler yapma gayreti içinde olacaklarını söyledi.

Bankoğlu, Kastamonuspor'un lig lideri olduğunu anımsatarak, ''Haftalar öncesinde lig liderliğini garantilediler. Bizim de zirve iddiamız kalmadığı için rahat bir maç olacak ama biz zorlu rakibimiz karşısında sahada futbol adına güzel işler yapma gayreti içinde olacağız'' dedi.

Ligin bitimine 2 hafta kaldığını ifade eden Bankoğlu, ''Kalan maçlarımızı en iyi bir şekilde tamamlamak istiyoruz. Baştan beri genç oyuncuları kazanma gayreti içinde olduk ve bu oyunculara fırsat verdik. Çok deneyimli ve tecrübeli rakiplerimize karşı iyi futbol ortaya koydular. Ben bu konuda oyuncularımın performansından son derece memnunum, daha da iyi olacağız'' diye konuştu.

spor61.net

Sürmene Gelecek Yıl Favori
                      TFF 3. Lig takımlarından Sürmenespor'da, kulüp başkanı Akın Aydın, başarılı bir sezon geçirdiklerini söyledi.
                      Aydın, 23 Haziran tarihinde genel kurula gideceklerini belirterek, ''Başkanlık için şu an aday değilim ve aday da çıkmadı. Hafta içinde vekilimiz Cevdet Erdöl ile bir araya geleceğiz, yeterli desteği görürsem aday olacağım, yoksa aday olmayacağım, çünkü maddi ve manevi olarak yoruldum'' dedi.
                      Sürmenespor'un sezon başında hedefinin şampiyonluk olduğunu ifade eden Aydın, şöyle devam etti:
                      ''Küçük bir şehir olduğumuz için şampiyon olmamız çok zor, çünkü kendi katkılarımızla buraya kadar geldik. Başarılı bir sezon geçirdiğimize inanıyoruz, tabii ki sezon başında hedefimiz şampiyonluktu ama dokular tutmayınca ikinci yarı takıma gençleştirme operasyonu yaptık. Şu an mukavelesi olan 17 genç futbolcumuz var. Sürmenespor seneye 3-4 takviye ile zirveye oynar''

www.spor61.net
                      En son Kazım Uzunboy tarafından düzenlendi; 31.05.2009, 20:59.
                      Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• "Şimdilik Aday Değilim"
                        TFF 3. Lig takımlarından Sürmenespor'un kulüp başkanı Akın Aydın, bugünün şartlarında genel kurulda başkanlığa aday olmayacağını söyledi.

Aydın, 20 Haziran'da olağanüstü genel kurul kararı aldıklarını anımsatarak, ''Kongrede yeniden başkanlığa aday olabilmem için Ankara'da girişimlerde bulundum, ama gereken desteği maalesef göremedim. Ben de yoruldum. Bugünün şartlarında kongrede aday olmayacağım'' dedi.

Genel kurulda aday olması için kendisine bir çok yerden baskı da olduğunu ifade eden Aydın, ''Bu takım için bu şehrin zengin iş adamlarına çok iş düşüyor. Bizim amacımız el ele vererek Sürmenespor'u iyi bir yerlere taşımaktı, ama gereken desteği göremedik. 3. Ligde bir kulübe başkanlık yapmak çok zor, geliriniz yok denecek kadar az. Ben de maddi ve manevi olarak yoruldum. Tekrardan aday olarak sıkıntı yaşamak istemiyorum'' diye konuştu.

www.spor61.net
                        Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Sürmenespor'da, yeniden kulüp başkanlığına seçilen Akın Aydın'ı kutluyor, başarılar diliyoruz.

Yorum

• Kutlama

Sürmenespor'da, yeniden kulüp başkanlığına seçilen Akın Aydın'ı kutluyor, başarılar diliyoruz.

www.trabzonspor.com
                            Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Sürmene'de İç Transfer
                              TFF 3. Lig 4. Grup ekiplerinden Sürmenespor, iç transferde geçen sezon Akçaabat Sebatspor'dan aldığı kaleci Tacettin ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüp asbaşkanı Cem Sürmen ve kulüp basın sözcüsü Süleyman Küçükali'nin hazır bulunduğu imza töreninde Tacettin ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllık sözleşme imzalandı.

Tacettin, Sürmenespor'da başarılı bir sezon geçirdiğine inandığını belirterek, ''Başarılarımı bu sezon da devam ettirmek istiyorum. Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim'' dedi.

Kulüp asbaşkanı Cem Sürmen ise Tacettin'in kişiliği ve performansından memnun olduklarını ifade ederek, ''Bir takım için tecrübeli ve güven veren kaleci çok önemlidir. Tacettin, geçen sezon bu kulüpte başarılı bir sezon geçirmiştir. Tacettin'in tecrübelerinden diğer genç oyuncularımız da azami ölçüde yararlanacaktır'' diye konuştu.

www.spor61.net
                              Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Hayirli Olsun Başkanımıza Başarilar Diliyorum

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X