işteee sürmenemin gücü budur yaaaa yakışırrr
Sürmenespor | 3. Lig 4. Grup
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
-
Beklentilere cevap veremedim

Sürmenspor’dan istifa eden Orhan Cinemre beklenilen başarıyı yakalayamadığı için üzgün olduğunu ifade etti
Sürmenespor’da önceki gün istifa eden Teknik Direktör Orhan Cinemre yaptığı açıklamada Yeşil-Beyazlı yönetim kurulunun kendilerine güvendiğini ancak beklentilere cevap veremedikleri için yardımcı antrenör Raşit Çalık ile beraber görevlerinden ayrıldığını söyledi. Bu zamana kadar alınan istenmeyen sonuçların tek sorumlusunun kendisi olduğunu belirten Cinemre, “Takıma yeni heyecan gelmesi için görevimden ayrıldım. Ancak bu görevimden ayrılmamda en büyük sebeplerden biri şansızlıklar hatalar ve konsantre olamamamızdır. Takımın değişime ihtiyacı vardı” dedi.
Başarılı Olacaklardır
Sürmenespor’un güzel işler başaracağına inandığını ifade eden Cinemre, “Sürmenespor başarıyı hak ediyor. Biz bu başarıyı Sürmenespor’a getiremediğimiz için zaten ben iki hafta önce Divriğispor maçından sonra istifamı yönetime bildirmiştim. Ancak yönetim bu istifamı kabul etmeyip arkamda olduğumu söyledi. Sonradan çıkılan iki müsabakada bana güvenenleri mahcup ettim. Böyle olmaması gerekiyordu. Alınan başarısız sonuçlarda dış etkenleri de unutmamak gerek. Ancak gelinen noktada kötü tablo yok. Takım ruhu var. Yeni kanın takıma yarayacağına inanıyorum. Bana destek veren Sürmenespor yönetimine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.TÜRK;E KEFEN BİÇENİN SONU KORKUNÇ OLUR;Yorum
-
İnşallah bu istifalar bizi daha da kötüye sevketmez.Yorum
-
Sürmene ‘Bankoğlu’ dedi Yeşil-Beyazlı yönetim Mustafa Bankoğlu’nu takımın başına getirdi
Sürmenespor hocasını buldu. Orhan Cinemre ile yollarını ayıran Yeşil-Beyazlılar Mustafa Bankoğlu’nu takımın başına getirdi. Bir çok ismi gündümine alan Yeşil- Beyazlılar önceki akşam Mustafa Bankoğlu ile birlikte bir araya gelerek her konuda anlaşma sağladı.
Sürmenespor'un çiceği burnundaki yeni teknik direktörü Mustafa Bankoğlu dün takımla birlikte ilk çalışmasına çıkarkeken Asbaşkan Süleyman Özyiğit yönetim kurulu kararının çoğunluğu hoca konusunda Mustafa Bankoğlu isminde karar verdiklerini belirterek" Aldığımız kötü sonuçlardan dolayı kan değişikliğine gitmek zorunda kaldık. İnşallah yeni hocamızla birlikte başarılı sonuçlar alırız” dedi.TÜRK;E KEFEN BİÇENİN SONU KORKUNÇ OLUR;Yorum
-
Hayırlı uğurlu olsun...
Başarılar Sürmenespor'umuza.Yorum
-
-
eni sayfa açarız Sürmene Teknik Patronu Bankoğlu:
Sürmenespor Teknik Direktörü Mustafa Bankoğlu Gümüşhanespor maçını kazanarak yeni bir sayfa açmak istediklerini söyledi. Sahada kazanma adına herşeyini ortaya koyacak bir takım hüviyetinde olacaklarını vurgulayan Bankoğlu, “Gümüşhanespor ligin iyi ekiplerinden bir tanesi. Bulundukları konum bunu gösteriyor. Ancak bizde kalitemizin farkındayız. Oyuncularımız var olan yeteneklerini ortaya çıkarmaları durumunda maçın üstesinden rahat gelecektir” şeklinde konuştu.TÜRK;E KEFEN BİÇENİN SONU KORKUNÇ OLUR;Yorum
-
Sürmene’de dev kapışma 3. Lig 4. Grup lideri Gümüşhanespor, Sürmenespor ile deplasmanda karşılaşıyor
ZOR KARŞILAŞMA
3. Lig 4. Grup’ta pazar mesaisinde Sürmene’de önemli bir karşılaşma oynanacak. Grubun açık ara lideri Gümüşhanespor, saat 15.00’te Sürmenespor ile deplasmanda karşılaşıyor. Aldığı başarısız sonuçlar sonrasında teknik heyet değişikliğine giden Sürmenespor’da galibiyetten başka bir sonuç düşünülmüyor. Teknik Direktör Mustafa Bankoğlu, bu karşılaşmaya dönüm maçı gözüyle baktıklarını ve hedeflerinin 3 puan olduğunu söyledi.
GEREKEN YAPILIR
Gümüşhanespor’da ise tek hedef galibiyet serisini bu maçta da sürdürmek. Teknik Direktör Mehmet Kaya, çok zor bir maça çıkacaklarını hatırlatarak, “Rakibimizin gücünü biliyoruz. Kesinlikle kolay bir maç olmayacak. Kazanmak için çok iyi mücadele etmemiz gerekir, biz de gerekeni yapacağız” diye konuştu. Bu arada günün diğer maçlarında Ankara Demirspor Kastamonuspor, Ünyespor da D.Ç.Divriğispor ile karşı karşıya geliyor.TÜRK;E KEFEN BİÇENİN SONU KORKUNÇ OLUR;Yorum
-
bugünkü macta sürmenespora basarilarİstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..Yorum
-
-
-
-
Hükmen yenilgi mi, Yoksa beraat mi?

Sürmenespor’da TFF’nin verdiği karar şok etkisi yaratırken şimdi gözler verilecek karara çevrildi
Sürmenespor’da gözler TFF Yönetim Kurulu’nun vereceği karar beklenmeye başlandı. Ligin üçüncü haftasında oynana Ünyespor karşılaşmasında gördüğü kırmızı kart nedeniyle tedbirli olarak disiplin kuruluna sevk edilen, ardından kulübe herhangi bir yazı gelmeden TFF’nin resmi sitesinden oyuncunun 3 maç ceza aldığının öğrenilmesi üzerine 6. haftada Bulancakspor müsabakasında görev yapan futbolcu Ali Kemal Terzi’nin oynatılması üzerine bir gün sonra kulübe gönderilen yazıda, “Oyuncunun cezası 4 maçtı. Cezalı oyuncu oynattınız. Oyuncuya dört maç kulübünüze de 15 bin YTL para cezası verilmiştir” denilmesinin yankıları sürüyor.
Gerekli İtiraz Yapıldı
TFF, yönetmeliklerde bulunan “Karar en geç 15 gün içerisinde kulübe bildirilmelidir” kurulana uymazken Sürmenespor’un, TFF’nin resmi internet sitesinde yayınlanan bilgiler doğrultusunda hareket etmenin cezasını çekip çekmeyeceğini merak ediyor. Yeşil-Beyazlı kulüp yetkilileri, gerekli savunmayı TFF’ye ve itirazlarını da Tahkim Kurulu’na iletirken şimdi yönetim kurulundan çıkacak kararı beklemeye başladılar. Bugün ve Perşembe günü bir araya gelecek olan TFF Yönetimi konuyla ilgili bir karar verecek. TFF’ye göre kırmızı kart cezalısı futbolcu oynatan Sürmenespor hükmen mağlup sayılacak…
Şimdi Karar Bekleniyor
Ancak TFF’nin bilgilendirme konusunda eksik kaldığına ve web sitesinde yayınlanan bilgiye riayet edilmediğine dikkat çeken Sürmenespor kulübü Yönetimi, mağdur edilmemeleri gerektiğine inanıyor. 1-1 Biten Bulancakspor müsabakası sonrasında futbolcu Ali Kemal Terzi’ye verilen 4 maçlık ceza ve kulübe verilen 15 bin YTL’lik cezanın da kaldırılmasını isteyen Yeşil-Beyazlılar, mağduriyetlerinin giderilmesini bekliyor. TFF ile kulüp arasında konuyla ilgili yapılan yazışmalarda Kulübe Bulancakspor maçı öncesinde gerekli uyarının yapıldığı savunulurken Sürmenespor böyle bir uyarı almadıklarını dile getiriyor.TÜRK;E KEFEN BİÇENİN SONU KORKUNÇ OLUR;Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum