Burak, Bu Kadar Yalancılık Olur Mu?
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
ya zaten beşiktaşıda izliyorum. çok da iyi top oynamıyolar yani nereye kadar giderler bilemiyorum.ha böyle hakem oyunlarıyla en fazla şerefsiz şampiyonluk alırlar.sonra avrupada ezikler gibi olurlar. sonra istanbul medyası da senelerce konuşur bizim takımlarımız nerde yanlış yapıyo diye.Yorum
-
maradonada elle gol attı oluyo böyle seyler ahlaksız adam atmıs konusuyo koskoca bjk camiasına laf atmaya gerek yok
o adam bizim takımda olup o golüde atabilirdi objektif olun biraz lütfenYorum
-
Koskoca bjk camiasına laf atmayalımmı? şöyle diyeyim ozaman topunun canı cehennemeİnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.Yorum
-
Yorum
-
TSira_Şimal YıldızıYorum
-
El değmemiş bir lig !!
Özdemir: Burak'ın elliyle düzeltip attığı gole tepkileri bekliyoruz...
Alim Tunçay
Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili ve Basın Sözcüsü Nihat Özdemir, Beşiktaş-Konyaspor maçında siyah-beyazlı futbolcu Burak'ın eliyle düzeltip attığı golden sonra diğer kulüplerin tepkilerini merakla beklediklerini söyledi.
AA muhabirinin sorularını yanıtlayan Nihat Özdemir, Fenerbahçe'nin geçen sezon Konyaspor ile deplasmanda yaptığı maçta Anelka'nın elle attığı golden sonra Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor'un büyük tepki gösterdiğini hatırlatarak, ''Anelka'nın elle attığı golden sonra bu 3 kulüp 'El değmemiş bir lig istiyoruz' diye pankartla maçlara çıkmışlardı. Bakalım Burak'ın dün elinin yardımıyla attığı golden sonra o kulüpler ne gibi tepkide bulunacak'' dedi.
Fenerbahçe'nin kendi işine baktığını vurgulayan Özdemir, ''Anelka'nın Konyaspor'a attığı o golden sonra yer yerinden oynamıştı. Demekki böyle şeyler oluyormuş. Bakalım 'El değmemiş bir lig istiyoruz'' diye pankartla çıkanlar şimdi ne tip açıklamalar yapacaklar. Biz sadece olanları seyrediyoruz, kendi işimize bakıyoruz. Bakalım diğerleri ne yapacak?'' diye konuştu.Vatan Toprağı Kutsaldır, Kaderine Terk Edilemez. M. K. ATATÜRKYorum
-
Haklısın objektif olmak gerek... Ama Arjantin'e, Brezilya'ya, Almanya'ya vb. ülke takımlarına bakarken objektif olurum. Ama tutupta bana istanbulun üç kız kardeşlerine karşı objektif olmamı önerirsen, orda dur derim. Objektif olabilmem için, önce onların da Trabzonspor gibi emek hırsızlığı yapmadan bu arenada mücadele etmesini beklerim. Bizim onlardan farklı yanımız, Trabzonspor haksız bir puan dahi almış olsa, bunu delikanlıca söyleyebilme erdemine sahip olmamız.
Kusura bakma, bu takımlara karşı objektif olamam. Onlar, başarıya giden her türlü çirkef yolu mübah sayan, bir tür ucubedir. Ve bu istanbulun üç kız kardeşi yüzünden Türk futbolu bir yere gelemiyor. Bu kadar basit... Anadolu'da parlayan gençleri nasılda öğüttüklerini anlatmama gerek yok sanırım.Yorum
-
zafer biryol vardı bi aralar herkesin çekindiğ. konyadan aldılar adam kayboldu gitti şimdi. yazık etti kendine zafer.
mesajı yanlış başlığa yazmışım.
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
Kocaeli'ye 108. dakikada atmışlardı sanırım.Daha ligin 2. hafatası.Oyunda duraklama yokken.Alayına isyan Ölümüne Trabzon...Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum