Burak, Bu Kadar Yalancılık Olur Mu?

Daraltma

Unconfigured Ad

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • selcuk
    • 29.05.2004
    • 27757
    • Amasya

İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi
    ben 24 yaşındayım...Bir kere bile herhangi bir hakemin bizim lehimize bir hata yaptığını görmedim nedense...

Aynı zamanda bir Konyalı olarak dün Konyaspor a yapılanları kınıyorum ve adalet dağıttığını sananlara lanet olsun diyorum...
    okadarda yapma yani bizede ara sira oluyor ama bizim ayricaligimiz bi trabzonlu cikip ayni sitem yapiyor hakeme biz yinede dogruyu yapiyoruz
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• sametaydin
      • 20.04.2005
      • 6441
      • Mühendis
      • Kocaeli

ya zaten beşiktaşıda izliyorum. çok da iyi top oynamıyolar yani nereye kadar giderler bilemiyorum.ha böyle hakem oyunlarıyla en fazla şerefsiz şampiyonluk alırlar.sonra avrupada ezikler gibi olurlar. sonra istanbul medyası da senelerce konuşur bizim takımlarımız nerde yanlış yapıyo diye.

Yorum

• Tansu Onur Erdoğan
        • 18.01.2005
        • 2338
        • Ship Agent
        • Samsun

maradonada elle gol attı oluyo böyle seyler ahlaksız adam atmıs konusuyo koskoca bjk camiasına laf atmaya gerek yok

o adam bizim takımda olup o golüde atabilirdi objektif olun biraz lütfen

Yorum

• immortal_TS
          • 17.07.2005
          • 3163
          • Muhasebe
          • İstanbul

Koskoca bjk camiasına laf atmayalımmı? şöyle diyeyim ozaman topunun canı cehenneme
          İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.

Yorum

• Tansu Onur Erdoğan
            • 18.01.2005
            • 2338
            • Ship Agent
            • Samsun

İlk olarak immortal_TS tarafından gönderildi
            Koskoca bjk camiasına laf atmayalımmı? şöyle diyeyim ozaman topunun canı cehenneme
            sen baskalarına saygı duymazsan baskalarıda sana saygı duymaz

bu kadar basit

Yorum

• Sevgi
              • 06.10.2004
              • 5004
              • Muhasebe

İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi
              ben 24 yaşındayım...Bir kere bile herhangi bir hakemin bizim lehimize bir hata yaptığını görmedim nedense...
              Abartmayalım lütfen.

Futbolcular İstanbul takımlarından birisine transfer olunca milletvekili gibi dokunulmaz olduklarını biliyorlar
              TSira_Şimal Yıldızı

Yorum

• cabri
                • 01.06.2004
                • 1115
                • Eğitimci
                • İstanbul

El değmemiş bir lig !!

Özdemir: Burak'ın elliyle düzeltip attığı gole tepkileri bekliyoruz...

Alim Tunçay

Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili ve Basın Sözcüsü Nihat Özdemir, Beşiktaş-Konyaspor maçında siyah-beyazlı futbolcu Burak'ın eliyle düzeltip attığı golden sonra diğer kulüplerin tepkilerini merakla beklediklerini söyledi.
                AA muhabirinin sorularını yanıtlayan Nihat Özdemir, Fenerbahçe'nin geçen sezon Konyaspor ile deplasmanda yaptığı maçta Anelka'nın elle attığı golden sonra Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor'un büyük tepki gösterdiğini hatırlatarak, ''Anelka'nın elle attığı golden sonra bu 3 kulüp 'El değmemiş bir lig istiyoruz' diye pankartla maçlara çıkmışlardı. Bakalım Burak'ın dün elinin yardımıyla attığı golden sonra o kulüpler ne gibi tepkide bulunacak'' dedi.
                Fenerbahçe'nin kendi işine baktığını vurgulayan Özdemir, ''Anelka'nın Konyaspor'a attığı o golden sonra yer yerinden oynamıştı. Demekki böyle şeyler oluyormuş. Bakalım 'El değmemiş bir lig istiyoruz'' diye pankartla çıkanlar şimdi ne tip açıklamalar yapacaklar. Biz sadece olanları seyrediyoruz, kendi işimize bakıyoruz. Bakalım diğerleri ne yapacak?'' diye konuştu.
                Vatan Toprağı Kutsaldır, Kaderine Terk Edilemez. M. K. ATATÜRK

Yorum

• sweetrose
                  • 15.10.2004
                  • 2939
                  • Hakkari

tek senaryo====bir çok oyun....

alışılmış sahneler

Yorum

• k@ndemir

binlerce dansöz var

Yorum

• Remzi
                      • 17.09.2005
                      • 7796
                      • Bursa

büyük takımlara gelince ne oldum delisi olanlardan nefret ediyorum.
                      Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• kutoz

İlk olarak esTeban tarafından gönderildi
                        maradonada elle gol attı oluyo böyle seyler ahlaksız adam atmıs konusuyo koskoca bjk camiasına laf atmaya gerek yok

o adam bizim takımda olup o golüde atabilirdi objektif olun biraz lütfen
                        Haklısın objektif olmak gerek... Ama Arjantin'e, Brezilya'ya, Almanya'ya vb. ülke takımlarına bakarken objektif olurum. Ama tutupta bana istanbulun üç kız kardeşlerine karşı objektif olmamı önerirsen, orda dur derim. Objektif olabilmem için, önce onların da Trabzonspor gibi emek hırsızlığı yapmadan bu arenada mücadele etmesini beklerim. Bizim onlardan farklı yanımız, Trabzonspor haksız bir puan dahi almış olsa, bunu delikanlıca söyleyebilme erdemine sahip olmamız.

Kusura bakma, bu takımlara karşı objektif olamam. Onlar, başarıya giden her türlü çirkef yolu mübah sayan, bir tür ucubedir. Ve bu istanbulun üç kız kardeşi yüzünden Türk futbolu bir yere gelemiyor. Bu kadar basit... Anadolu'da parlayan gençleri nasılda öğüttüklerini anlatmama gerek yok sanırım.

Yorum

• Burçak
                          • 31.05.2005
                          • 29451
                          • İnşaat Teknikeri/Su Ürünleri Mühend
                          • Trabzon

zafer biryol vardı bi aralar herkesin çekindiğ. konyadan aldılar adam kayboldu gitti şimdi. yazık etti kendine zafer.

mesajı yanlış başlığa yazmışım.
                          En son Burçak tarafından düzenlendi; 26.08.2006, 20:11. Sebep: yanlış yere yazılmış mesaj
                          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                          Gerçek budur. ☆

Yorum

• Selman

İlk olarak lazutlarlivera tarafından gönderildi
                            Sanki ben bu seneryoyu bi yerden hatırlıyorum.2002-2003 yılı.Kargaların 100. yılı.Her türlü şerefsizlikle şampiyon oldukları sene.
                            Kocaeli'ye 108. dakikada atmışlardı sanırım.Daha ligin 2. hafatası.Oyunda duraklama yokken.Alayına isyan Ölümüne Trabzon...

Yorum

• Analyzer

İlk olarak coach tarafından gönderildi
                              Bunların alayı konsepsiz...
                              Katılıyorum

Yorum

• marcelinhots

eğer nasıl oluyorda fenerbahçe yapınca pankart yapıyoruz bunada yapmalıyız.

Yorum

Content Ads

Daraltma

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...