avrupalı fener
guınese haber verelim deftere yazsın
Bildiğim kadarıyla guınese yetkilileri rekoru canlı izleyerek kayıtlara geçiyor.Yani bunu geçemezler.Ama fazlada beklemezler gibime geliyor.Bu fb her an bir rekora daha imza atabilir.
fb dışındakileri desteklesek olmaz mı ? Şahsen yunanlılarla yaptıkları maçlar dışında fb yi destekleyemiyorum istesemde bunu yapamıyorum.erciyese atılan 6 gol sonrası fb yi dünya takımı ilan edip yere göğe sığdıramayanların kiev maçı sonrası nerde olduklarını merak ediyorum.Birileri şu gerçeği kabullenmeli fb dış kuvvetlerden gelen destekler olmazsa ligde ilk beşe giremez.
fb mağlubiyetlerinden sonra mutlumu oluyorum? Hayır.Hakem yokmuydu maçta diye eğleniyorum hepsi o kadar
fb dışındaki tüm takımalrımıza Avrupa kupalarında başarılar diliyorum.
kimseye kimseye zorla destek vermek zorunda değil..zaten kimsenin desteği ya da kösteği sonucu değiştirmiyor.. ama ben böyle başlıklardan hazzetmiyorum açıkçası.. yok o eziktaş yok bu çizik taş.. biz kendi işimize bakalım.. görüldüğü gibi bizim takım da çok matah sayılmaz.....kendine güvenen insan karşısındaki tebrik eder ya da üzüntüsünü paylaşır..başkalarının başarılarını hazmetmek büyüklükten gelir eziklikten değil..
yine de ben inanıyorum ki herhangi bir türk takımı (fb bile olsa) kupada final oynasa herkes canı gönülden onu destekler.. çünkü o anın havası çok farklı..
Mümkünse Trabzonspor hariç herhangi bir takım final oynamasın.Oynarsa da ben desteklemem, cevap hakkı doğmasın kimseye, bu konuda böyle düşünüyorum.Varsa yoksa Trabzonspor, diğerleri için içim bile titremez.
Az kaldı biz de geçiyorduk dün tarihe.. fenerden 1 dk sonra yedik golü.. üstelik penaltı da gol olsaydı üst üste 2 kez rum takımına elenerek ayrı bir tarih yazabilirdik! Gülme komşuna mı denir artık her neyse.. onlardan da komşu olmaz ya..
kimseye kimseye zorla destek vermek zorunda değil..zaten kimsenin desteği ya da kösteği sonucu değiştirmiyor.. ama ben böyle başlıklardan hazzetmiyorum açıkçası.. yok o eziktaş yok bu çizik taş.. biz kendi işimize bakalım.. görüldüğü gibi bizim takım da çok matah sayılmaz.....kendine güvenen insan karşısındaki tebrik eder ya da üzüntüsünü paylaşır..başkalarının başarılarını hazmetmek büyüklükten gelir eziklikten değil..
yine de ben inanıyorum ki herhangi bir türk takımı (fb bile olsa) kupada final oynasa herkes canı gönülden onu destekler.. çünkü o anın havası çok farklı..
Türkiyede hertürlü masabaşı oyunlarıyla şampiyon olan benim futbolcumun emeğini,taraftarımın umudunu,mutluluğunu kafasına vura vura zorla elinden aldıktan sonra günlerce,aylarca yaptıkları bütün pislikleri görmezden gelerek ne kadar büyük olduklarını konuşanlara birilerinin haddini bildirmesi gerekiyor, günümüzün şartlarında (çıkar, menfaat) bu Türkiye'de mümkün olmuyor.Ve hakettikleri cevabı avrupa kupası maçlarında alıyorlar hemde yüzyılın takımı olarak,hemde transfere en çok para harcayan takım olarak.Çıktıkları her avrupa kupası maçında süper ligde aldıkları haksız puanlar tek tek önlerine diziliyor ve bu beni mutlu ediyor.Çalınan emek değil hakedilen mağlubiyet mutlu ediyor beni.Ayrıca fenerbahçe cumhuriyeti diye pankart asan bir takım Türkiye Cumhuriyetinin takımı olamaz.Cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran namerttir.Vatan bölünmez tektir.
Avrupa kupası maçlarında hangi takım final oynarsa oynasın onu desteklerim,destekledimde.fb hariç demiyorum onların finale çıkabilme gibi bir lüksleri yok maalesef
Baktılar tarihe başka türlü geçemiyecez.Bu şekilde tarihe bir geçiş yapalım dediler.Zaten tarihte isyan etmişti artık "şunları tarihe sokalımda ağlamasınlar" diye
Yeryüzü boşaldı habersiz miyiz ?
Güneşe göç var da kalan biz miyiz ?
Bir son dakika haberine göre Rüştü 22 saniye ile kırdığı Avrupa Kupaları tarihinin en erken golü rekorunu daha da geliştirmek için çalışmalara başlamış.Alınan duyumlara göre yeni hedefi Santra dan ilk 5 saniye içinde gol yemekmiş...
"Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...
Yorum