Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Avrupa'da Türk Takımların Rakipleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Fener'in, cimbomun, beşiktaşın nesi Türk takımı yahu?

Gerçi Kayseri belki Türk takımı statüsüne girebilir ama onlara da kıl oldum.

Yorum

Dinamo Kiev-Fenerbahçe maçında çekilen bir resim. Pankartta "Kürtler evlerinizi patlatırken biz de sizi saha da ezeceğiz" yazıyor.

Bir üst mesajdaki düşüncemde bi değişiklik olmasa da şu Ukraynalılara iyi bir dayak atasım geldi.

Geçen sene bize laf eden Fenerlilerin de yenmek artık boynunun borcudur. Yennmesinler de görelim.

Yorum

Herşeye ragmen bu takımlar bizimle aynı vatanı paylaşıyor...Ne demek bunların neresi Türk...Kardeşim onlar bizim rakibimiz...Herşey zıttıyla vardır...Onlar olmasa bizim de pek bi anlamımız kalmaz..

Nasıl olurda böyle bi pankart acan rus p.çlerini desteklersiniz anlamıyorum...
        Sürmekte olan savaşlar geçmişin ölmediğini vurgular canım...

Yorum

su an uefada 16. yik yani sl ye 1 takim gidecek bi kac sira tirmanmamiz lazim
          takimlarimiz iyi oynarsalar 10. siraya kadar tirmanabiliriz yani ins fenerde kievi eler bütün takimlarimiz yenmeli bu hafta
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Puan lazım ülkeye puan.
            İnsan sevdiğini bırakmaz... FATİH AKIN

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
            Yükleniyor...
            X
            WhatsApp Resmi İletişim