Futbolcu da izleyecek mi bize? Bknz Rune Lange!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Giray Bulak
Daraltma
X
-
Acaba boşta kaldığı zamanda ne tür hazırlık yaptı bu göreve layık olabilmek için? Herhangi bir eğitim aldımı? Daha önceki tecrübelerinin bi b.ka yaramadığını biliyoruz. Kendini ne yönde geliştirdi acaba?
Bence neden geldi diye sormak yerine ilk önce bu sorulara cevap bulmamız lazım...
Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
adamsa şenol güneşle beraber istafa eder yedinci hafta...
değilse bilmem...
(yedi hafta verdim çokmu oldu...)Delinse yer, çökse gök yansa kül olsa dört yan,
Yüce dileğe doğru yine yürürüz yayan.
Yıldırımdan tipiden kasırgadan yılmayan,
Ölümlerle eğlenen tunç yürekli Türkleriz…
Yorum
-
İlk 8 hafta da Şenol Güneş giderse yerine getirilecek adam diye birini bulmuşlar, "Genel Koordinatörlük" diye de görev vermişler...En son hamdi_61 tarafından düzenlendi; 26.07.2012, 08:27.diğerlerinden farklı...öteki...
Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!
Yorum
-
Trabzonsporda bilirkişi durumunda olan olası kötü gidişte sesini çıkaracak kişilere kulüp bünyesinde görev vererek susturma hamlesi oluyor bu.Daha önce Özkan Sümer Ahmet Suat Özyazıcı Serdar Bali gibi kişilere görev verilmesi gibi.Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
çok bilen arkadaşlarımız var gerçekten,
bahsedilen görevleri layıkıyla yapabilecek birisi giray bulak,bugün herkesin övdüğü ve şenol güneşin yerine bile layık gördüğü mustafa akçayla jenerasyondan ve beraber de çalışmış bir isim. aynı zamanda da alt yapı konusunda bilgili genç isimlere önem veren trabzonspor ruhunu taşıyan bir isimdir.///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
Bu zihniyetten camia olarak kurtulduğumuz zaman Trabzonspor'un yeniden doğuş günü olacaktir diye düşünüyorum...İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonsporda bilirkişi durumunda olan olası kötü gidişte sesini çıkaracak kişilere kulüp bünyesinde görev vererek susturma hamlesi oluyor bu.Daha önce Özkan Sümer Ahmet Suat Özyazıcı Serdar Bali gibi kişilere görev verilmesi gibi.
Bazıları tarafından kabul edilmese "Derin Trabzonspor" gerçeği maalesef kulübümüzün doğru yönetilmesine engel olmaktadır.
Biz genç Trabzonspor Kulüp üyeleri olarak önümüzdeki genel kurullarda bu durumu sona erdirmeye çalışmalıyız diye düşünüyorum..
Bunun yapılabilmesi için de kulüp üye sayısının mümkün olduğunca arttırılması gerektiğini düşünüyorum. Lütfen çevrenizdeki imkanı olan renkdaşlarımızı kulüp üyeliği konusunda yönlendiriniz. 100.000 üye kampanyası da bence "Derin Trabzonspor" tarafından sonlandırılmıştır, keşke devam edebilseydi....
Giray Bulak hocaya da başarılar dileyelim yine de....
Yorum
-
Öncelikle inşallah hayırlı olsun.
Şahsi kanaatim,Tolunay'dan bu yönde faydalanılmasıydı.
Daha genç,ufku daha geniş,vizyonu olan,hırslı,dinamik,geleceğe dair beklentileri olan biri ...Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum