Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2012 Avrupa Sampiyonasini Alamadik..

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

2012 Avrupa Sampiyonasini Alamadik..

<H3>2012 Avrupa Sampiyonasi'ni alamadik</H3>
    <DIV id=metin>Türkiye, 2012 Avrupa Sampiyonasi ev sahibi adaylari arasinda ilk 3'e kalamayarak elendi.

2012 Avrupa Sampiyonasi'na Türkiye, Yunanistan ve Italya'nin yani sira Hirvatistan-Macaristan, Polonya-Ukrayna gibi ülkeler de ev sahipligi için ortak basvuruda bulunmustu.

Basvurular sonunda UEFA her adayin ayri ayri ele alindigi yaklasik 40'ar sayfalik raporlar hazirlayarak, aday ülkeleri Genel Kosullar, Politik Destek, Futbolun Toplumdaki Yeri, Stat Durumu, Konaklama Imkânlari, Ulasim ve Güvenlik gibi basliklar altinda degerlendirmisti.

UEFA Yönetim Kurulu hazirlanan bu rapor dogrultusunda bugün 2006 Aralik'inda kesinlesecek ev sahipligi için mücadele edecek üç ülkeyi belirledi. Ancak Türkiye bu üç aday arasina giremeyerek, 2012'ye ev sahipligi yapma sansini yitirdi.</DIV>

Dinsizin hakkindan imansiz gelir iste Baris'im.[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Sen bir Futbol sehri Trabzon'u almazsan böyle olur iste!
    - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

Biçakçi xxxxx gördün mü ?

Bu yeterli sanirim...[img]smileys/smiley1.gif[/img]Edited by: Badaloglu
      Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

Allah büyük. Türkiye için kayip bu açidan bakinca üzülüyoruz. Ama Trabzon dururken kayseri sehrini alan zihniyete de bir ders olur insallah.

Trabzonspor √
        Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
        İki Renk ve Asalet √
        BordoMavi.Net √

Yorum

iyi oldu.[img]smileys/smiley7.gif[/img]
          "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

İlk olarak halil ibo tarafından gönderildi
            Biçakçi xxxxx gördün mü ?
            gördü abi gördü [img]smileys/smiley5.gif[/img]xxxxx simdi naapçan[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Arkadaslar, bize yakisir sekildefikirlerimizi yazalim...Edited by: Badaloglu
            Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
            Olmak ister isen bu yolda mahir,
            Harabat ehlini hor görme şakir,
            Defineye malik viraneler var.

Yorum

Türkiyem için bi kayip olsada,üzüldüm diyemem futbolun mabedi Trabzonumu bu isin disinda tutanlar dersini almis oldu böylece muratlarina eremediler ne iyi oldu.
              KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
              Necip Fazıl Kısakürek

Yorum

ne yalan söyliyim,hiç üzülmedim,aksine çok sevindim.
                N e K ö T ü !

Yorum

2016 Avrupa sampiyonasina talip oluruz [img]smileys/smiley2.gif[/img]
                  Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                  Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

sevindim, bak suana kadarbugünün en güzel haberi!
                    75 en hizli tur, 68 pole pozisyon, 154 podyum, 91 grand prix zaferi ve 7 dünya sampiyonlugu.. yasayan en büyük efsane MICHAEL SCHUMACHER

Yorum

Artik içinde kalmasin diye 2012 Avrupa Pastirma Sampiyonasi düzenlersin Kayseri'de...

Yorum

Mazlumun ahi yerde kalmaz

süper lig :Trabzonspor

2.Lig Play Off : Akçaabat Sebat Spor

3.Lig 2. Grup : Arsin Spor, Arakli Spor, Degirmendere Spor, Of Spor

Dünya Sampiyonu : Trabzon Lisesi

Gözün kör mü Biçakçi bu takimlarda TRABZONLULAR oynuyor bu mu zoruna migitti "ALMA MAZLUMUN AHINI ÇIKAR AHESTE AHESTE"
                        UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

oh iyi oldu
                          YÖNETIM ISTIFA...

Yorum

Bu konuda bu forumda pek üzülenin olacagini zannetmiyorum.Çünkü adamlarin planlarinda Trabzona yer yoktu.Ülkemiz için bir kayip olsada asil kayip bu organizasyonun Trabzon haricinde gerçeklestirlecek olmasiydi.Buna hiç dayanamazdim.

Bursa-Konya-Kayseri... biyir Biçaki, sen turnuvana devam et...Olmadi 2016-2020-2050'ye kadar aday olabilirsin...Ama sonuç malum her seferinde fiyasko olacaktir.Çünkü Avrupalilar bizi bizden daha iyi biliyorlar.Gerçekleri adamin suratina sak diye çarpiyorlar.Biz yapinca yarabbi sükür oluyor.[img]smileys/smiley1.gif[/img]

Istanbulda Sampiyonlar ligi finalki yapildida herkes ne kadar büyük is basardigimizi anlatti.Oysa bunu birde maçi seyreden taraftarlara sorsaydiniz ya!Adamlari dolandiran taksicilerden tutunda, servis minübüsü ile korsan yolcu tasiyanindan tutunda,30 Avroya 1 kutu bira satanlari tutunda, yatak çarsafini bayrak diye yutturanher firsatidegerlendiren isportaci esnafini daha kimse unutmadi.Bakmayin o zaman Senez Erzig'in gayreti olmasa böyle bir maçi dagin basina kimse veremezdi.

Levent Biçakçi kiiiim?Avrupa futbol sampiyonasi düzenlemek kiiim?Ofsaydi bile bildigine inanmiyorum.
                            TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

türk futbol tarihinde birakin bir sayfa daha bir kelime bile yazmamis sehirlerle aday olan levent biçakçiya güzel bir ders olmustur bu..hiç üzülmedim...hatta sevindim...kayseri ye, antalyaya yeni stad yapilacak, tv.den dünya kupasi maçi seyredicem oralarda trabzona birsey yok...oohh..
                              Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

Çalışıyor...
                              X