Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bülent Ataman'a Kim Sahip Çıkacak ?

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

adam delikanli gibi cikmis konusmus bana Turkiye de bunu yapacak ikinci bir futbolcu gosteremez kimse... Yalniz kulubumuzun bu noktada taraf olacagini dusunmuyorum

Yorum

sahip çıkılması gerekli.. arkasında durulması gerekir her söylediği şey doğru çünkü.. kendi pisliklerini örtmek için başkalarını suçluyolar.

Yorum

bizim yönetim veya digerleri kendi takimimiz trabzonspora sahip cikamiyorki gidip bülent atamana sahip ciksinlar

Yorum

İlk olarak buyukiskender tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          adam delikanli gibi cikmis konusmus bana Turkiye de bunu yapacak ikinci bir futbolcu gosteremez kimse... Yalniz kulubumuzun bu noktada taraf olacagini dusunmuyorum
          Nerede bizimkilerde o omurga!

Günahların Takımı pankartına bile sahip çıkamadılar.

Bir Süper Lig takımının yedek kalecisi,Trabzonspor camiasını yönetimimiz,başkanımız olacak müsveddelerden daha iyi temsil etmiştir.Bu utançla kalkıp bir de konuşacaklar ha...

Yorum

Kulübümüz Bülent Ataman'ı savunmayacaksa biz savunalım. İyi bir avukat ücreti ne kadardır? Aramızda toplayabilir miyiz? Aramızda avukatlar var mıdır?

Bülent profesyonel futbolcu ve elbette bu paraya ihtiyacı yok ama onun yanında olduğumuzu göstermeliyiz.
            Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

Unutulacak Bülent'te herkes gibi.
              Anıyoruz buradan pek kıymetli yöneticilerimizi.
              ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

Fbli birileri başka bi takım için birtakım laflar atsaydı ortaya, herkesin ağzına pelesenk olurdu, çarşaf çarşaf yazılırdı gazetelerde,saatlerce konuşulurdu bu mevzu.

Oysa bu haber, çoktan unutuldu! Unutturuldu! Medya ve yönetimimiz sayesinde!
                "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

Yazık çocuğa, doğruları söyledi ve tü kaka oldu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                  WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                  Yükleniyor...
                  X