şiddete sonuna kadar karşı olan ben Ümit Özat'ın sonuna kadar yanındayım, az bile yapmış... İlhan demek ki yaşadıkları onu böyle bir ruh haline sokmuş ben kızamıyorum...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ümit Özat ve Taraftar Arasındaki Yumruklaşma!
Daraltma
X
-
Abi haklı ya da haksızdan ziyade futbolun içerisinde böyle şeylerin olmasına karşıyım ben. Taraftar yapar anlarım. Ama hiçbir futbolcu ya da hoca, haklı olsa bile bunu yapmamalı. Milyonların gözü önünde olmamalı böyle şeyler. Tasvip edilemez bunlar.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Acaba bu taraftar grubu neden hocasının üzerine bu kadar gidiyor? Basit bir sevmeme mi?Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Biraz sonra Maratonda gösterirler elbet bakalım neymiş dertleri...BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Yorum
-
Ankaragücü yense yenilse berabere kalsa kısacası her türlü sonuçtan sonra bir grup Ankaragücü taraftarı Ümit Özat'a sürekli kalayı basıyor.Takımın yediği golden sonra takımı desteklemesi gerekirken takımın aleyhine davranan taraftara karşı hırsla bir şeyler söylemiş.Tribünden inip kendisine saldırmaya çalışan kişiyi biraz hırpalamış.
Çok'ta suçlamamak lazım Ümit'i.Bu insanlarda aile sahibi.Sürekli ananıza karınıza kardeşinize küfür edilse sizde çileden çıkardınız.Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
Aynen Katılıyorum.İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnkaragücü,Başkanından,taraftarından,muhalefetinden,kardeş takımından hocasına kadar falso.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum