Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kocaelispor Kayyuma Devredildi!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Hiç üzülmem..

Üzüleceğim en son kulüplerden biridir Kocaelispor..

Kapansın mümkünse de.
    Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

vah vah vah cok uzuldum... buyukluk sallamakla olmuyormus degil mi kocaelisporlu kardesler.. amator kumede basarilar .

Yorum

- Verilen Mücadele açısından gerçekten çok etkileyici.Hakikaten zor durumdalar.Hayırlısı olsun...
        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
        ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

Kocaelispor sömürülerek bu hale getirildi şaşalı dönemlerini araştırın başkanı kimdi

Yorum

İlk olarak İlyas Özdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kocaelispor sömürülerek bu hale getirildi şaşalı dönemlerini araştırın başkanı kimdi
            Dönemin belediye başkanı olan Sefa Sirmen zamanında çok iyiydi takım çünkü belediyeden alıyordu kulübe yediriyordu şimdi durum tersine döndü.İbrahim Karaosmanoğlu kulübe Sefa zamanında ki gibi fazla yardımda bulunmuyor.Daha sonra son zamanlarda başına gelen başkanlar kulubün yedi bitirdi bunların başında Muharrem Çelik ve Serhan Gürkan geliyor.Bir yandan üzülüyorum bir yandan da umursamıyorum.İst. takımları Kocaeli ye maça geldiklerinde çiçeklerle karşılanıyorlar bizler ise stadda ana avrat küfür yiyoruz.Bundan bir kaç gün önce kendi aramızda yaptığımız toplantıda konuşuldu.Bjk amigosu Allen Kocaeli maçına geldiğinde krallar gibi karşılanmız.O gün ki maçta Kocaeli taraftarı bir kaç genç bjk taraftarına laf atmışlar.Bu bir şekilde Allene ulaşıyor ve daha sonra o laf atan taraflar bulunarak Allen ve Kocaeli taraftarların önünde dövülüyor.Ve yinede vicdanen kulübün kapatılmamasını isterim.Oradan ekmeğini çıkaran çok insan var.

BMN KOCAELİ--BMN ANKARA
            Lazanat' lı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
            Yükleniyor...
            X
            WhatsApp Resmi İletişim