bunları es geçmeseler bizle nasıl yarıştıracaklar fenerbahçeyi.bunlara alışacağız maalesef...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Mehmet Topuz'un Yumruğu (Eskiye mi Dönüyoruz?)
Daraltma
X
-
yazıklar olsun . istanbul takımları resmen kollanmaya devam ediyor. hakemler adil olsa hak edene cezasını verse bunlar busene küme bile düşerler. ey aykut kocakafa konuşsana yalama!2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
Cengiz hocam bunların yüzüne vuracaksın çirkefliklerini ozaman susarlar. başka türlü bu arsız adamların susacağı yok.İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRakiplerimizin bize yapmaya çalıştığını biz niye yapıyoruz? ortada konuşacak konu kalmadı galiba!!!2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
Yarın sabah fenerlilere günaydından sonra ilk söyleyeceğim şey bu yumruk olacakİlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCengiz hocam bunların yüzüne vuracaksın çirkefliklerini ozaman susarlar. başka türlü bu arsız adamların susacağı yok.
Yorum
-
Sessiz kalırsak çok canımız yanar.İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRakiplerimizin bize yapmaya çalıştığını biz niye yapıyoruz? ortada konuşacak konu kalmadı galiba!!!
Onlar bir yapıyorsa bin yapmalıyız. En ufak yanlışta ortalığı yangın yerine çevirmemiz lazım. Rahat bırakmamamız lazım.
Ligin 2. yarısında devreye futbol dışı dinamikler girecek. Kurda kuşa ite köpeğe yem olmamak için her zaman istim üzerinde olmak lazım.Es gibt kein richtiges Leben im falschen
Yorum
-
ama bizim de bu psikolojiye çok takılmamız gerekiyorİlk olarak Ozan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSessiz kalırsak çok canımız yanar.
Onlar bir yapıyorsa bin yapmalıyız. En ufak yanlışta ortalığı yangın yerine çevirmemiz lazım. Rahat bırakmamamız lazım.
Ligin 2. yarısında devreye futbol dışı dinamikler girecek. Kurda kuşa ite köpeğe yem olmamak için her zaman istim üzerinde olmak lazım.
Yorum
-
ceyhun yumruktan sonra kuzu moduna girmese karşılık verse ikiside atılırdı ama adam yumruğu yemiş şaşkın şaşkın bakıyor etrafına, hakeme tepki gösterme felanda yok... enteresan gerçekten."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Satılmışlığını cümle aleme göstermek isteyen bazı beyin yoksunları bu pozisyonu bile hakemin yumruk olarak yorumlamadığından dolayı kart gösterilmediğini söylüyor ..
İnsan neresiyle gülüp neresiyle kızacağını şaşırıyor ..
Adi herifler ..
Ne yüzle bize laf eder bu reziller anlayamıyorum, sindiremiyorum .. Ama bu sene herkesi yeneceğiz, 7'rmeyeceğiz ..
Més que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum