Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tebrikler İ.Melih Gökçek

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tebrikler İ.Melih Gökçek

Yaptığı usulsüz hareketlerle 2009-10 sezonu Süper Lig'inde düşme potası heyecanını yok etmeye sebep olan İ.Melih Gökçek bu sene de 1.Lig'in heyecanını yok edecek. Haber aşağıda.

Senesini hatırlayamıyorum ama Avni Aker'de oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçında Fenerbahçeli seyircilerin çıkarttığı olaylar sonucunda Fenerbahçe'ye saha kapama cezası verilmişti. Ancak Başbakanın karardan hemen sonra Fenerbahçeli olduğunu açıklaması ardından çıkan karar iptal edilmişti. Türkiye'de siyasiler spora karışmasın artık. Bırakınız futbol oyundan öte bir şey olmasın.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in usulsüz para aktardığı yönündeki iddialarla gündeme gelen Ankaraspor’un Türkiye Futbol Federasyonu tarafından tescili iptal edildi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in “usulsüz para aktarma” iddialarıyla gündeme gelen Ankaraspor’un tescilinin iptal edilmesine karar verildi.

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu dün yaptığı toplantıda aldığı kararla, 1. Lig takımlarından Ankaraspor A.Ş.'nin tescilinin iptal edilmesine karar verdi. Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu kararı ”Ankaraspor A.Ş.'nin Türkiye Futbol Federasyonu nezdindeki taahhütlerine uymamak ve Süper Lig'den Bank Asya 1. Ligi'ne düşürülmesine ilişkin PFDK kararını onaylayan Tahkim Kurulu kararı kesin olmasına rağmen bu karar aleyhine dava açmak suretiyle, TFF düzenlemelerini ciddi ve sürekli bir şekilde ihlal etmesi nedeniyle” aldığını açıkladı.

Ankaraspor A.Ş.’nin TFF üyeliği de askıya alınırken, kulüp hiçbir kategoride müsabakalara katılamayacak. Fikstüre göre Ankaraspor A.Ş. ile maçı olan takımlar ise o haftayı maç yapmadan geçirecek. Bu uygulama 2010-2011 sezonunda Ankaraspor A.Ş.'nin faaliyet göstermeyi planladığı A2 Ligi ve diğer tüm alt yaş liglerinde de geçerli olacak.

Danıştay 1. Dairesi'nin 25-05-2010 tarihli kararı ile Ankara Büyük Şehir Belediye'sinden Ankaraspor'a usulsüz para aktarıldığı gerekçesiyle, Melih Gökçek ve Ankaraspor yöneticileri hakkında yargı yolu açılmıştı.
    "Ben bir müzisyenim, ondan sonra biraz Karadenizliyim, ama hepsinin ötesinde ben bir devrimciyim." Kazım KOYUNCU

Güzel bir senaryoydu oynandı, Ankaraspor'a ihtiyaç kalmadı ve bunlar oldu...Ankaragücü artık elinde...Tepe tepe kullansın..
    21.12.2009 Unutmayacağız...
    ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
    Cemil Usta
    Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

Her devrin adamı Melih. Bu herifi bir gün kodese tıkarlarsa o gün benim için bayramdır, mübarek gündür.
      "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

İlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Güzel bir senaryoydu oynandı, Ankaraspor'a ihtiyaç kalmadı ve bunlar oldu...Ankaragücü artık elinde...Tepe tepe kullansın..
        Evet aynen plan buydu..

Yorum

Bütün planlar Ankaragücünü ele geçirmek içindi

Yoksa kim takar Ankarasporu

Taraftarı bile yok.
          Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

Hiçbir belediye özellikle büyükşehir belediyeleri futbol işine girmesin. Asli görevlerini yapsınlar.
            Trabzonspor √
            Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
            İki Renk ve Asalet √
            BordoMavi.Net √

Yorum

Ankaraspor dönecek, bedelini ödeyecekler!

Gökçek, "Tahkim Kurulu artık geçerliliğini yitirmiştir Ankaraspor davalarını kazanıp Süper Lig'e dönecek, federasyon yöneticileri ceplerinden tazminat ödeyecek" dedi
              Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve tescili iptal edilen Ankaraspor kulübünün onursal başkanı Melih Gökçek, "Ankaraspor Süper Lig'e geri dönecek. Federasyon ve yöneticiler ceplerinden çok yüklü bir para ödeyecek" dedi. TSYD Kupası'ndaki Ankaragücü- Gençlerbirliği maçının devre arasında SABAH'ın sorularını yanıtlayan Gökçek, Ankaraspor'un Tahkim Kurulu kararıyla düşürüldüğünü hatırlatıp, "Anayasa Mahkemesi'nin kararları var. Tahkim Kurulu geçerliliğini yitirdi. Bu nedenle bu işin peşini bırakacak değiliz. Maddi tazminat davamız lehimize sonuçlanacak. Önce federasyon kasasından, yönetim kurulu üyeleri de ceplerinden bu parayı ödeyecekler" iddiasında bulundu.

Yorum

Gökçek adam akıllı işler yapmış gibi, birde futbola karışıyor. Önce kendi işini adam gibi yapsın.
                ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

Hani yeni kanun çıkartılıyordu belediyeler profesyonel futboldan çekiliyordu ne oldu o kanuna?
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

ankara futbolu seninle rezil oluyor .düş artık ankaranın yakasından...

Yorum

İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hiçbir belediye özellikle büyükşehir belediyeleri futbol işine girmesin. Asli görevlerini yapsınlar.
                      şirket klüpleri elini çekerse iyi olur Türk Telekom-Efes Pilsen--İstanbul Büyükşehir Belediye Spor kriter getirilsin deplasmana şukadar taraftar getirmesi lazım yada kendi evinde şu kadara oynamalaı vs

Yorum

Şimdi de Ankaragücü olayları. Tekrar tebrikler İ.Melih Gökçek ve ailesi...
                        "Ben bir müzisyenim, ondan sonra biraz Karadenizliyim, ama hepsinin ötesinde ben bir devrimciyim." Kazım KOYUNCU

Yorum

İlk olarak İskender66 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ankaraspor dönecek, bedelini ödeyecekler!

Gökçek, "Tahkim Kurulu artık geçerliliğini yitirmiştir Ankaraspor davalarını kazanıp Süper Lig'e dönecek, federasyon yöneticileri ceplerinden tazminat ödeyecek" dedi
                          Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve tescili iptal edilen Ankaraspor kulübünün onursal başkanı Melih Gökçek, "Ankaraspor Süper Lig'e geri dönecek. Federasyon ve yöneticiler ceplerinden çok yüklü bir para ödeyecek" dedi. TSYD Kupası'ndaki Ankaragücü- Gençlerbirliği maçının devre arasında SABAH'ın sorularını yanıtlayan Gökçek, Ankaraspor'un Tahkim Kurulu kararıyla düşürüldüğünü hatırlatıp, "Anayasa Mahkemesi'nin kararları var. Tahkim Kurulu geçerliliğini yitirdi. Bu nedenle bu işin peşini bırakacak değiliz. Maddi tazminat davamız lehimize sonuçlanacak. Önce federasyon kasasından, yönetim kurulu üyeleri de ceplerinden bu parayı ödeyecekler" iddiasında bulundu.
                          Ne kadar ileri görüşlü mübarek bi adammış..Aynen dedikleri çıkıyor ...Şu adamların aynısından her kahvehanede 3-5 tane vardır... Bunlarada şans verilse demekki belediye başkanı olmadı kulup başkanı olabilirler pekala.. Peki arada Fatmagül'ün suçu ne???????

Yorum

Ayıptır , günahtır , yazıktır isim yapmak adına 100 yıllık küluplere böyle şeyler yapılmaz .
                            Twitter Adresim

Yorum

Ankara takımları pek bir işe yaramıyorlardı yarayacaklarıda yoktu sonucunda hayırlı bir işe vesile olmuş ankaragücü,gençlerbirliğide düşerse güzel olur.
                              Önce TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim