Sonradan oyuna girip takımının 9 maçlık yenilmezlik serisini bitirdi Yusuf Sarı. Casper gibi insanların içinden geçmeyi düşündü heralde.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
25/26 Trendyol Süper Lig
Daraltma
X
-
Salih'in topsuz alanda net basmasına penaltı + kırmızı kart vermedi hakem. Yine hakem desteği geldi ama Sergen'in de restleştiği rakiplere karşı geri adım atmaması takdir edilesi. Nuri r yaptı mesela. Ben Fatih hocadan da bunu beklerdim. Hatta daha fazlasını beklerdim. Senin herhangi bir başarın yok, kendini kanıtlaman saldırman lazım ama Trabzon gibi kanın damarda durmadığı yerde milleti sakinleştirmeye çalışıyorsun.
Hocadan beklediğimiz oyuna iki tane genç atma hamlesini Sergen yaptı maçı çözdü. Biz de bekliyoruz ki Salih oynasın, kanat yok Onuralp oynasın. Hoca herkesi gönder yerini transferle doldur derdinde. Sana hiçbir zaman en iyi arabayı vermeyecekler, bahane üretmeyi bırak.( ゚д゚)
- Beğen 3
Yorum
-
GS ile oynadığımız, ayağımıza gelen firsati kaçırdığımiz maçtan beri söylüyorum, bjk toparlanacak ve ligi üzerimizde bitirecek. Hatta dar kadrosuyla buralara kadar gelme başarısı gösteren Göztepe önümüzdeki haftalar dagilmazsa bizi geçme olasılığı var.
Her boka bahane göstere göstere ligi 5.bitirip Avrupa'ya gidemeyecez.
Ama olsun gelişiyoruz, botokslu başkan falan geleceğin kadrosunu kuruyor 3 senedir, seneye kesin şampiyonuz falan.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
- Beğen 1
Yorum
-
Çukura büyük ihtimal, saha bk gibiydi.İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Çime mi takıldı o?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum