İlk olarak hızligonzalaz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
25/26 Trendyol Süper Lig
Daraltma
X
-
Ben bjkden kimseyi almam, belki rafa silva ama oda canı isteyince oynuyor, Zubkov çok ağır eleştiriliyor, dün ki en net 2 pozisyonumuzda da Zubkov vardı, hele o kafa nasıl çıktı bizim şanssızlığımız, ben şahsen takımımdan memnunum, milletin çöplerini de takımda istemiyorum helede 3 ist takımlarından, devre arasında da 1-2 oyuncu illaki alınır, kanatlara o zaman ligin ikinci yarısında daha iyi bir Trabzonspor göreceğimize eminim.
No one wins. One side just loses more slowly.
-
Artıları yedek klübesi çok zengin ki gs den bile zengin, eksileri orta sahaları yavaş ve atletik değil ama bir şekilde kaliteli ayaklarla skoru buluyorlar,İlk olarak hızligonzalaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Şl’ye bu sene çok ihtiyacımız varNo one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
en iyi araba onlarda ama en iyi şoför bizde.İlk olarak hızligonzalaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Ön hattı bizden iyi dediğin takım 18 gol atmış, biz ise 17 gol atmışız. Orkun’a 30 milyon vermiş olsak belki biz de 18 atardık veya muçi çöpünü oynatmamış olsak dün 18’i bulmuştuk( ゚д゚)
Yorum
-
İyi şoför, muçiye 80 dakika tahammül etmezdiİlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
en iyi araba onlarda ama en iyi şoför bizde.
Yorum
-
İki maçtada 0 gol attık, o senenin günahı Avcıya yazar, Avcının oyuncularını takımdan temizleyince bak takım nasıl kendine geldi.İlk olarak hızligonzalaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim için kırılma anı, şampiyon olduğumuz sene birincinin de şl’de ön eleme oynamak zorunda olmasıydı. Ön elemede elendik ve çok önemli bir gelirden olduk. Orada büyük haksızlık oldu. Başkalarının başarısızlıklarının cezasını biz çektikNo one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Ön libero pişmanlıktırİlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeinsport Ndidi ile röportaj yaparken altta istatistiklerini verdi, ikili mücadele 6/2 söyleyeceklerim bu kadar
Yorum
-
pina - savic - batagov - mustafaİlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Ben bjkden kimseyi almam, belki rafa silva ama oda canı isteyince oynuyor, Zubkov çok ağır eleştiriliyor, dün ki en net 2 pozisyonumuzda da Zubkov vardı, hele o kafa nasıl çıktı bizim şanssızlığımız, ben şahsen takımımdan memnunum, milletin çöplerini de takımda istemiyorum helede 3 ist takımlarından, devre arasında da 1-2 oyuncu illaki alınır, kanatlara o zaman ligin ikinci yarısında daha iyi bir Trabzonspor göreceğimize eminim.
-------oulai - folcarelli
zubkov ------rafa-----cerny
----------onuachu
uygun maliyetle, yarısı performans birileri bile gelse müthiş iş olur. bizde o mevkilerde oynayan adam yok.( ゚д゚)
Yorum
-
O maliyetlere daha kalitelilerini alırız, ikisninde yaşı baya var, Cernynşn daha bir esprisini göremedim ben Trabzonsporun sağ kanadına layık görmen için seni baya etkilemiş olmalı,İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepina - savic - batagov - mustafa
-------oulai - folcarelli
zubkov ------rafa-----cerny
----------onuachu
uygun maliyetle, yarısı performans birileri bile gelse müthiş iş olur. bizde o mevkilerde oynayan adam yok.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Maçta biri bjk top yapamaz dedi konu oradan açıldı. Sergen hoca olsa 2-0'da bu takım top çevirtir maçı alırdı. Orta saha ve hücumu top yapacak yetenekte, oyuncuları kaliteli dedim. Konu nerelere evrildiİlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
O maliyetlere daha kalitelilerini alırız, ikisninde yaşı baya var, Cernynşn daha bir esprisini göremedim ben Trabzonsporun sağ kanadına layık görmen için seni baya etkilemiş olmalı,
Cerny 6, Ndidi 8, Orkun 30 milyon euro diye bu adamlar kötü topçu olmuyor. Biz sola 3-5 milyona Cerny tarzı birini, 5-6 milyona Rafa tarzı bulacağız işte bunu diyorum. Devre arasına kadar Olaigbe'nin zorlanmasından yanayım orası ayrı mevzu.( ゚д゚)
Yorum
-
penaltı rekorundan sonra kırmızı rekorunu da kıracaklar
her maç rakibe kırmızı çıkıyor
https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
bence fbde çok bir sey yok, kirmizi öncesi de toparlanma falan olmadi, bildigin kirmizi kart diriltti herifleri... 25dk âcizdiler, maç farka gidecekti...
sergen'in yanlisi salih'i oyuna almakti, sorsan orta alani güçlendirdi, girdikten sonra ne yapti 1 tâne faydali hareketi var mi ? ndidi yalniz kaldi, elestirenlere katilmiyorum daha iyisini yapmasi zordu... oraya djalo'yu alsa sarkik libero/3.stoper gibi, hiziyla atak keserdi rakibi durdururdu bir seyler yapardi, salih hepten bommbbooosss fuzuli biriTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
- Beğen 1
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum