Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

25/26 Trendyol Süper Lig

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Erteleme maçı olduğu için mi böyle?

Başlarım statüye, Kayseri yerinde olsam maçı zamanında oynardım madem ben de.

Neredeyse bu kadronun hali ne, Kayseri küme düşürülmeli yazacaktım
    Aynen erteleme maçı sözde.

Türkiye ligi abi normal şeyler bunlar zaten 😊😊
    S.V.A.K.O
    FATİH TEKKE

Yorum

• Kayseri inşallah bize karşıda böyle açık oynar.
      İlk golde Rafa 50 metre sürdü sanırım.

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

tartışmalı pozisyonları objektif şekilde yorumlarım her zaman , gene burada geçmişte olan pozisyonları nasıl yorumladığım kayıtlıdır

genelde de tutarlıdır yorumlarım, belli bir mantığı vardır

ve neden o şekilde yorumladığımıda açıklıyorum, basit şekilde kırmızı kartdır yada değildir deyip geçiştirmiyorum

beğenen beğenmeyen olur orasını bilemem
        Beğenip beğenmeme değil konumuz. Karar da verilmiş; alan almış istediğini. Mesele adil olmayan düzeni kabullenişiniz. Onuachu pozisyonunu örnekledin, neresi benziyor Torreira'nınkine, soruyorum?

Bugünkü Türk futbolunda haklı olmanın hiçbir karşılığı yok. Sabaha kadar "Trabzonspor haklı" densin... Neye yarıyor? Vicdanlar soğur belki. Onun dışında menajer çetesi, hakemler aracılığıyla istedikleri neticeyi aldırıyor.

Sonra hakem çıkıp "Benim ailem var" "İlk hatam değildi" diyor. Millet de yumuşuyor: "Ay zavallı çocuk, çok üstüne gidildi. Fatih Tekke yüzünden oldu". Biz de Mehmet Dalman'ı, Mustafa Abiyi hatırlayıp iç geçiriyoruz.

Cem Dizdar piçi dün diyor ki, "Ben hakem konuşmam ama Trabzonluları Fatih Tekke haftalardır doldurdu. Trabzonspor, Antep'i yense bu kadar kıyamet kopmazdı."

Ne demiş Fatih Tekke: "Kötü koku alıyorum."
        Ne zaman demiş: Üç hafta kazanırken.

Yani gel de sövme!

Laptopla hakeme giden Mourinho için "Adam kendinden emin ki kanıt sunuyor" diyordu.

Bu "hakem konuşmam" diyen it, yıllar önce, Dorukhan Bjk'deyken bize ofsayttan gol attığında "Niye iptal ediyorsun? Bak, Dorukhan'ı seven Bjkli çocuk yatağa üzülerek girdi" diye ofsaytı veren yani kuralı işleten hakemi eleştirmişti. Hatırlıyor musunuz? Ben unutmuyorum bu piçleri. Sabah yediğimi unutuyorum artık fakat bu şerefsizlerin pislikleri hep hafızamda.

Kural... Adalet... Bir hükmü var mı? Samsun maçında iptal edilen golümüzün sebebi neydi? Kim açıkladı kuralı? Kimse!

Torrerira için "1 vm yukarı gelse kormızı olur" dediler. Soruyorum tekrar, o 1 cm nereden ölçtünüz? Hangi kural bunu söylüyor? Kozlowski, Zubkov'a bastı; faulü Antep aldı. Hadi bana kuralla izah edin bütün bunları.

Haklı olmanın değeri yok bu ülkede. Masada, ekranda, Ankara'da güçlüysen kazanırsın. Forman sarı kırmızıysa, Muleka'nın ayağı kırılsa da kırmızı çıkmaz. Forman sarı lacivertse Duran dirsek atabilir, Brown rakibin baldırına basabilir. Sitah beyazsa, rakibin kafasına tekme atan Orkun'a bir maç ceza verilir. Oyna devam...
        En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 25.09.2025, 07:33.
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• jpositve Üstadım, Rafa'nın hat-trickini üç gol olarak sayacak mısınız?

Cham atınca "Rakip zayıftı, bunu saymayalım" diyordunuz ya... On oyuncusunu oynatamayan Kayseri yeterince güçlü müydü? Yoksa kendi oyuncumuzu gömüp el oğluna iltifata devam mı?
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Bu GS çok kısmetli.

Yorum

• Şu anda aveller Singo övüyor, yok adamın hızlıymış fizikliymiş, adamın üzerinden top atıp geçmiş bilmem ne... Bu adama 30 milyon Euro verdiler, bir zahmet Alanya'ya karşı hızlı olsun. Alanyaspor'u toplasan 30 milyon Euro etmez.

Adama sormazlar mı, madem o kadar fizikli, hızlıydı falan da Frankfurt'tan 5 yerken neredeydi diye?

Yahsi Bati 51:28

Yorum

• Gs Avrupa'da rezil oluyor ama ligde Guardiola dönemi Barçası gibi kolay modda takılıyor.

Oyuncularının mentali çok güçlü, ben üst üste kupalar sonrasi Avrupa'ya önem verip ligi sallamazlar düşüşe geçerler diye düşünüyordum ama ligde çok rahat takılıyorlar. Anadolu takimlari bunlari zorlayamıyor.

Alanya çelme taksa iyi olacak. Yine farkı açıp gidecekler.
                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• alanya'nın tek eksiği özgüven

Yorum

• Şu alanya kadar oynayamayacağız gsye karşı ya o koyuyor insana

Yorum

• hadi pereira bastır kopar puanı

Yorum

• geri zekalı yaa

Yorum

• liverpool rölantide beşler bunları. alanya fena bastı ama olmadı yine şansla kazandı concon kızlar

Yorum

• Tekke sonrası Joao Pereira'yı istiyorum
                            Yahsi Bati 51:28

Yorum

• İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Tekke sonrası Joao Pereira'yı istiyorum
                              ertuğrul gitmeden gelmesin

Yorum

• Kale ağzından dışarı dikmeseydi gerizekalı maçın hakkı yerini bulurdu.

Maestro 22 yaşında böyle oynuyorsa (yaşı şüpheli) üstüne koyduğu takdirde 2-3 seneye müthiş bi çar olur.

Piyasa da yükseldi 4-5e de bırakmazlar bi dahaki yaz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X