Rakipler puan kaybedince bizim kendi evimizdeki 4 puan kaybımız kötü oldu puan puandır bjk fb puan kaybetmiş şu anda 2,inci sırada olmak takıma güven ve hava verecekti en basit gözüken Antep maçıni her şartta almamız lazımdı şu anda ilk üç hayel değil ancak en kötüsü taraftarın takima güveni yok trübünler boş kalıyor
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
25/26 Trendyol Süper Lig
Daraltma
X
-
Çok açık oynuyorlar. Benzer golden iki defa yediler.İlk olarak wakaeme tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekonya daha iyi oynuyor az akıllı oynasalar atacaklarAkıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSizin Allah belanızı versin...Oğlum Torreira'nın hareketine hangi akla hizmet kırmızı kart vermezsiniz satılmış köpekler, bunların Türkiye liginde dokunulmazlığı mı var ???
Avrupa döşüyorlar işte böyle olunca...
Nasıl bir düzen ya bu tiksindim resmen...
kırmızı kartla uzaktan yakından alakası yok
konyalı oyuncu kaydığı için çarpışma oluyor ayaklarda
futbolu bilmek lazım pozisyonları değerlendirirken
o pozisyonda herkes torera ya odaklanıyor yada izliyor, bide konyalı oyuncuyu izle ne yapıyor diye
konyalı oyuncu kaymasa muhtemelen toreira yere basacak, kaydığı için çarpışma yaşanıyor
ligin kalitesinin düşük olması gs ye yarıyor, bireysel kalite ile yol alıyorlar
buyur bi daha izle ama mulekayıTEKKEBALL
Yorum
-
"Konyalı kaymasa Torreira yere basacak"...İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
kırmızı kartla uzaktan yakından alakası yok
konyalı oyuncu kaydığı için çarpışma oluyor ayaklarda
futbolu bilmek lazım pozisyonları değerlendirirken
o pozisyonda herkes torera ya odaklanıyor yada izliyor, bide konyalı oyuncuyu izle ne yapıyor diye
konyalı oyuncu kaymasa muhtemelen toreira yere basacak, kaydığı için çarpışma yaşanıyor
ligin kalitesinin düşük olması gs ye yarıyor, bireysel kalite ile yol alıyorlar
buyur bi daha izle ama mulekayı
Bunu Newton, asırlar önce buldu zaten. Yer çekiminden dolayı ayak yere basacak da, rakibin bileğine basma özgürlüğü yok. "Kaymasa" diyerek pozisyonu masumlaştıramazsınız. Kaymış işte. İlk hamleyi yapmış. Konyalı sakatlansa Allah korusun, "Ayağını Torreira'nın altına sokmuş, haketmiş müptezel" mi diyeceğiz?
Sıkça referans gösterilen Trio programı, pozisyonla alakalı olarak "1 cm yukarı bassa kırmızı olurdu" demiş. 1 cm! Ya rab, sen ne hassas gözler bahşetmişsin kullarına! Gel gör ki, hakemlik yaparken bırak 1 cm'yi, 1 metreyi göremediler. Mesleği bırakınca hepsinde metrik hassasiyet gelişti.
1 cm mi? Dalga mı geçiyorsunuz? Düpedüz kırmızı kart bu. Bu kırmızı değilse, Okay niçin atıldı geçen hafta? Kerem ayağını koymasaydı oraya! Oranızdan buranızdan teamül uydurmayın.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
"Konyalı kaymasa Torreira yere basacak"...
Bunu Newton, asırlar önce buldu zaten. Yer çekiminden dolayı ayak yere basacak da, rakibin bileğine basma özgürlüğü yok. "Kaymasa" diyerek pozisyonu masumlaştıramazsınız. Kaymış işte. İlk hamleyi yapmış. Konyalı sakatlansa Allah korusun, "Ayağını Torreira'nın altına sokmuş, haketmiş müptezel" mi diyeceğiz?
Sıkça referans gösterilen Trio programı, pozisyonla alakalı olarak "1 cm yukarı bassa kırmızı olurdu" demiş. 1 cm! Ya rab, sen ne hassas gözler bahşetmişsin kullarına! Gel gör ki, hakemlik yaparken bırak 1 cm'yi, 1 metreyi göremediler. Mesleği bırakınca hepsinde metrik hassasiyet gelişti.
1 cm mi? Dalga mı geçiyorsunuz? Düpedüz kırmızı kart bu. Bu kırmızı değilse, Okay niçin atıldı geçen hafta? Kerem ayağını koymasaydı oraya! Oranızdan buranızdan teamül uydurmayın.
ayak rakibe doğru mu yoksa yere doğru mu ? konyalının ayağı geliyor ve çarpışma oluyor
bu mantıkla onaçu skriniar pozisyonuda faul olur , iptal edilen golde, ama pozisyon temiz diyoruz , neden ? skriniar onaçu nun dirseğine kafa atıyor
benzer şekilde konyalı oyuncuda toreira yere basacakken kayarak geldiği için ayağı altında kalıyor
bu tarz pozisyonlara genelde çarpışma deniyor,
ha konyalı oyuncu kayarak gelmeden olduğu yerde durur ve diğer oyuncu yerde olan ayağa bu şekil basarsa o zaman kırmızı tartışılır
şu örneği çok görürüz, oyuncu yerdedir diğer oyuncu kafa topuna çıkmıştır ve düşerken yerde olan ayağa basmıştır, bu tarz pozisyonlara kırmızı kart verilmiyor, şansızlık deniliyor, hatta bu tarz çarpışmalarda ciddi sakatlıklar olduğunu görüyoruz
pozisyonları yorumlarken bence futboluda bilmek gerekiyor, genelde kuralcı hakemler futbolu bilmiyorlar ve haliyle kötü hakem oluyorlar
felipe nin kontra atağının kesildiği pozisyon, arda kardeşler, oyunu hızlandırmakta hakemlerin görevi,yada iyi hakemlerin,kuralcılar ise buna bakmazlar, buda oyunu bilmek alanına girer
ek olarak, topa dokunmak her pozisyonda lehine avantaj sağlamaz,belki faul alma avantajı sağlar,
bizde ise genelde topa dokunan her oyuncu bütün hakem avantajlarını alıyor, avrupada böyle bişey yok
topa dokunmak ile topun kontrolünün sende olması farklı şeylerdir, konyalı oyuncu topa dokunuyor ama kontrolsüz şekilde yapıyor bunu, böyle olunca buna çarpışma deniyor,eğer ayakta iken topa dokunsa rakip o şekil bassa kırmızı tartışılır
ayrıca pozisyonu dikkatli izlersen ayak yukarı doğu kalkmıyor, yere doğru hareket ediyor
türk hakemliğinin en önemli problemi basit kırmızı kartlar ve basit penaltılardır,VAR ile yapıyorlar genelde bunu, buda bazı takımların penaltı ve kırmızı kart jokerini kullanmasını sağlıyor maçlarda
ben kontrolsüz şekilde kayarak topa dokunacağım, sonra rakibin ayağı ayağımın altında kalacak, sonra kırmızı kart,hadi ordan derler , işte bu kafa onaçu nun buz gibi golünü yedi fb maçında, ben hava topuna çıkacağım, rakip dirseğime kafa atacak, sonra gol iptal olacak, komedi
''Ayağını Torreira'nın altına sokmuş, haketmiş müptezel" mi diyeceğiz?''
skriniar a diyorsak bunada diyebiliriz, ama ben genede demem , muleka bu pozisyonda amacın ne diye sorabilirim, niye kayarak geliyorsun aga, işte futbolu bilen hakemler bu tarz amatör ve yeteneksiz oyunculara prim vermiyorlar ve oyna devam diyorlar
benzer şekilde skriniara da dirseğe niye kafa atıyorsun der avrupalı hakemler,çünkü pozisyonu değil futbolu yorumlayıp karar veriyorlar, buda iyi hakem demekEn son jairzinho tarafından düzenlendi; 23.09.2025, 09:47.TEKKEBALL
Yorum
-
yeteneksiz topçu demişken yeni farkettim, tekrar izleyince, top mulekaya doğru geliyor, tam bi komedi, bunlarda genelde süper ligde oluyor , yetenekli oyuncu sayısı az çünkü
top sana doğru geliyor, aga topu kontrol etsene first toch ile, niye kayıyorsun aga (belki zeminin azizliğine uğramıştır, hakkını yemiyeyim)
0.4 saniye durdur,
0.5 te bi daha durdur
komedi
top mulekaya geliyor , tekte topu kontrol edeceğine kayıyor,sonra kırmızı kart, işte bunlar futbolu bilmemekten kaynaklı yorumlar
0.6 saniye, bence toreira nın sakatlanma riski daha fazlaymış bu pozisyonda, ucuz kurtulmuşEn son jairzinho tarafından düzenlendi; 23.09.2025, 09:36.TEKKEBALL
Yorum
-
Onauchu'yla bunun ne alakası var? Torreira'nın sırtı mı dönük? Olsa olsa Zubkov - Kozlowski'yi karşılaştırırsın, onda da faulü yapan rakipti. Siz dünden razı olduğunuz için hakem ayağı ezilen Zubkov'a değil onlara verdi topu. Al işte; ha Arda Kardeşler, ha senin bakış açın. Ama bütün hakem yorumcuları Arda'nın kararına yanlış dedi. "Zubkov ayağını niye oraya koymuş" demedi. Seveyim sizin Gs hassasiyetinizi!İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
ayak rakibe doğru mu yoksa yere doğru mu ? konyalının ayağı geliyor ve çarpışma oluyor
bu mantıkla onaçu skriniar pozisyonuda faul olur , iptal edilen golde, ama pozisyon temiz diyoruz , neden ? skriniar onaçu nun dirseğine kafa atıyor
benzer şekilde konyalı oyuncuda toreira yere basacakken kayarak geldiği için ayağı altında kalıyor
bu tarz pozisyonlara genelde çarpışma deniyor,
ha konyalı oyuncu kayarak gelmeden olduğu yerde durur ve diğer oyuncu yerde olan ayağa bu şekil basarsa o zaman kırmızı tartışılır
şu örneği çok görürüz, oyuncu yerdedir diğer oyuncu kafa topuna çıkmıştır ve düşerken yerde olan ayağa basmıştır, bu tarz pozisyonlara kırmızı kart verilmiyor, şansızlık deniliyor, hatta bu tarz çarpışmalarda ciddi sakatlıklar olduğunu görüyoruz
pozisyonları yorumlarken bence futboluda bilmek gerekiyor, genelde kuralcı hakemler futbolu bilmiyorlar ve haliyle kötü hakem oluyorlar
felipe nin kontra atağının kesildiği pozisyon, arda kardeşler, oyunu hızlandırmakta hakemlerin görevi,yada iyi hakemlerin,kuralcılar ise buna bakmazlar, buda oyunu bilmek alanına girer
ek olarak, topa dokunmak her pozisyonda lehine avantaj sağlamaz,belki faul alma avantajı sağlar,
bizde ise genelde topa dokunan her oyuncu bütün hakem avantajlarını alıyor, avrupada böyle bişey yok
topa dokunmak ile topun kontrolünün sende olması farklı şeylerdir, konyalı oyuncu topa dokunuyor ama kontrolsüz şekilde yapıyor bunu, böyle olunca buna çarpışma deniyor,eğer ayakta iken topa dokunsa rakip o şekil bassa kırmızı tartışılır
ayrıca pozisyonu dikkatli izlersen ayak yukarı doğu kalkmıyor, yere doğru hareket ediyor
türk hakemliğinin en önemli problemi basit kırmızı kartlar ve basit penaltılardır,VAR ile yapıyorlar genelde bunu, buda bazı takımların penaltı ve kırmızı kart jokerini kullanmasını sağlıyor maçlarda
ben kontrolsüz şekilde kayarak topa dokunacağım, sonra rakibin ayağı ayağımın altında kalacak, sonra kırmızı kart,hadi ordan derler , işte bu kafa onaçu nun buz gibi golünü yedi fb maçında, ben hava topuna çıkacağım, rakip dirseğime kafa atacak, sonra gol iptal olacak, komedi
''Ayağını Torreira'nın altına sokmuş, haketmiş müptezel" mi diyeceğiz?''
skriniar a diyorsak bunada diyebiliriz, ama ben genede demem , muleka bu pozisyonda amacın ne diye sorabilirim, niye kayarak geliyorsun aga, işte futbolu bilen hakemler bu tarz amatör ve yeteneksiz oyunculara prim vermiyorlar ve oyna devam diyorlar
benzer şekilde skriniara da dirseğe niye kafa atıyorsun der avrupalı hakemler,çünkü pozisyonu değil futbolu yorumlayıp karar veriyorlar, buda iyi hakem demek
Abi bize az yapıyorlar. Adalet, hak, vicdan filan konuşmak anlamsız. Yemin ediyorum delirtirsiniz insanı. Skriniar diyorsun bana... Skriniar'ın çenesine gelse gelmiştir Onuachu'nun kolu, herif gözünü tutup yattı on dakika. O yavşağı bana örnek gösteriyorsun haklı çıkmak için.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
- Beğen 1
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Onauchu'yla bunun ne alakası var? Torreira'nın sırtı mı dönük? Olsa olsa Zubkov - Kozlowski'yi karşılaştırırsın, onda da faulü yapan rakipti. Siz dünden razı olduğunuz için hakem ayağı ezilen Zubkov'a değil onlara verdi topu. Al işte; ha Arda Kardeşler, ha senin bakış açın. Ama bütün hakem yorumcuları Arda'nın kararına yanlış dedi. "Zubkov ayağını niye oraya koymuş" demedi. Seveyim sizin Gs hassasiyetinizi!
Abi bize az yapıyorlar. Adalet, hak, vicdan filan konuşmak anlamsız. Yemin ediyorum delirtirsiniz insanı. Skriniar diyorsun bana... Skriniar'ın çenesine gelse gelmiştir Onuachu'nun kolu, herif gözünü tutup yattı on dakika. O yavşağı bana örnek gösteriyorsun haklı çıkmak için.
tartışmalı pozisyonları objektif şekilde yorumlarım her zaman , gene burada geçmişte olan pozisyonları nasıl yorumladığım kayıtlıdır
genelde de tutarlıdır yorumlarım, belli bir mantığı vardır
ve neden o şekilde yorumladığımıda açıklıyorum, basit şekilde kırmızı kartdır yada değildir deyip geçiştirmiyorum
beğenen beğenmeyen olur orasını bilememTEKKEBALL
Yorum
-
Erteleme maçı olduğu için mi böyle?İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBöyle maç mı olur la Kayseri'den statü gereği 10 eksik sekiztaş'dan 3-5 eksik saçma sapan ertelenen bir maç yoksa bu maçı Kayseri böyle bir farkla kaybedilir mi??
Başlarım statüye, Kayseri yerinde olsam maçı zamanında oynardım madem ben de.
Neredeyse bu kadronun hali ne, Kayseri küme düşürülmeli yazacaktım
( ゚д゚)
- Beğen 1
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum