Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

25/26 Trendyol Süper Lig

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

penaltı gol olsa maç bitmişti. şimdi bitirmiyor
    ( ゚д゚)

Yorum

ulan ertooo
      ne tabata ne topuz
      bize hakem al
      hakemler daha ucuz
      https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
      Eze eze 2021-2022.
      #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

göztepe'de hareket edemeyen kimse yok. biz merkezde okay, nwakaeme oynatıyoruz.
        İşin komiği hoca bi değişiklik hakkını eve götürdü hem de Salih, Mendy yanında otururken. Tek kelimeyle ayıp.

Yorum

Bu istanbul takımları kendi arasında lig kursun.Bizi de bu pisliklere artık alet etmesinler.Üçünün de temiz şampiyonluğu yok.Sadece hakemler beni niye az kolluyor diye bjk daha çok ağlıyor

Yorum

İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu istanbul takımları kendi arasında lig kursun.Bizi de bu pisliklere artık alet etmesinler.Üçünün de temiz şampiyonluğu yok.Sadece hakemler beni niye az kolluyor diye bjk daha çok ağlıyor
            duran'ın dirseği aklamak için yunus'un bizim maçtaki dirseğini örnek gösteriyorlar. yüzsüz bunlar.
            ( ゚д゚)

Yorum

Cenk aldı, Aptalisca kaçırdı.
              Bu Febeş iflah olmaz...

Yorum

Bosuna bu kadar para harciyoruz.su iki Kulüp hem pervarsizca Para harciyorlar hemde sinirsiz kollama ile yola devam ediyor.

Herkese benden bir tavsiye Trabzon haric Yurtdisinda 4 Büyük ligten bir takim tutun veya destekleyin izleyin.

En azindan bu Toxik Türk ligi ortamdan kurtulursunuz. Futbol izlemenin asil nedenine dönersiniz stres atma eylenme güzel birsey izleme belki Basari.
                En son Ertan1982 tarafından düzenlendi; 17.08.2025, 09:11.
                çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

Açıkçası, zamanında da böyle hakem tarafından itiliyorlardı. Fakat son 3 sezondur bu iş iyice çığırından çıktı.
                  Benim anlamadığım niye Anadolu kulüpleri çıkıp bir bildiri veya basın toplantısı düzenleyip, böyle devam ederse maçlara çıkmıyoruz demiyor. Demek ki onlarında işine geliyor.
                  son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

İlk olarak kayseriliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Açıkçası, zamanında da böyle hakem tarafından itiliyorlardı. Fakat son 3 sezondur bu iş iyice çığırından çıktı.
                    Benim anlamadığım niye Anadolu kulüpleri çıkıp bir bildiri veya basın toplantısı düzenleyip, böyle devam ederse maçlara çıkmıyoruz demiyor. Demek ki onlarında işine geliyor.
                    Çünkü artık Anadolu takımı diye bir şey yok. Hepsinin başkanı ya Saray'dan icazetli bir yerel figür ya da üç İstanbul takımından birinin kongre üyesi iş adamı...

Bunlar mı ses çıkaracak? Onları geçtim, Ertuğrul Doğan çıkardı mı? İki kelimeyi bir araya getirmekten aciz herifin teki. Gitti bir de Kulüpler Birliği başkanı oldu. Sanki her haltı başardı, bir orası eksik... Ama önemli olan CV. Hayatında göremeyeceği unvanlar edindi.

Siz böyle bir düzende olsanız, ses çıkarır mısınız? Geçen hafta net kırmızı kart verilmedi Kocaeli'yi, Doğan'ın haberi bile yoktur.
                    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Çünkü artık Anadolu takımı diye bir şey yok. Hepsinin başkanı ya Saray'dan icazetli bir yerel figür ya da üç İstanbul takımından birinin kongre üyesi iş adamı...

Bunlar mı ses çıkaracak? Onları geçtim, Ertuğrul Doğan çıkardı mı? İki kelimeyi bir araya getirmekten aciz herifin teki. Gitti bir de Kulüpler Birliği başkanı oldu. Sanki her haltı başardı, bir orası eksik... Ama önemli olan CV. Hayatında göremeyeceği unvanlar edindi.

Siz böyle bir düzende olsanız, ses çıkarır mısınız? Geçen hafta net kırmızı kart verilmedi Kocaeli'yi, Doğan'ın haberi bile yoktur.
                      Orası öyle, fakat garip olan her kulübün taraftar grupları var, onlar bile sessiz. Ben bu işe dur diyecek birileri elbette çıkar diye umuyorum.
                      Bizim başkan zaten başkan falan değil.
                      Başka bir kulübün üyesi olup, rakip bir kulübe başkanlık yapmak nasıl bir iştir anlamıyorum. Bu duruma kim izin veriyor, hadi TFF yancı, UEFA niye ses çıkarmaz?
                      son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

İlk olarak kayseriliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Orası öyle, fakat garip olan her kulübün taraftar grupları var, onlar bile sessiz. Ben bu işe dur diyecek birileri elbette çıkar diye umuyorum.
                        Bizim başkan zaten başkan falan değil.
                        Başka bir kulübün üyesi olup, rakip bir kulübe başkanlık yapmak nasıl bir iştir anlamıyorum. Bu duruma kim izin veriyor, hadi TFF yancı, UEFA niye ses çıkarmaz?
                        Ortama ses cikartani iceri alip senelerce cürütme ortami artik.Adam öldür eroin sat kari sat ama paran varsa en fazla evhapsi alirsin.Ama Vatan icin hakkin icin haksizlik icin ses cikartirsan direkt alinirsin icer.

Karanlik zamanlarda yasiyoruz ve cogu kisi bunu kabulendi.
                        çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

Eğer o pozisyon penaltıysa, geçen hafta Onuachu'ya arkadan taban giren Kocaelilinin idam edilmesi gerekir.

Lan öyle penaltı mı olur? Böyle yavşak hakemler bizim lige mahsus.
                          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

İlk olarak samatyaboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Cenk aldı, Aptalisca kaçırdı.
                            Bu Febeş iflah olmaz...
                            böyle penaltıyı alan da veren de ahlaksızın önde gidenidir. Ligimizde değişen hiçbir şey yok maalesef

Yorum

Halil yeter be..
                              ( ゚д゚)

Yorum

Auta bak, müthişsin yardımcı
                                ( ゚д゚)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X