Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig Maçları | 2012-2013

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben hakemlere güveniyorum Murat hocam ....
    Erdal Abi artık bazı hakemler eskisi gibi direk sonucu etkileyecek hatalar(!) pek yapmıyor..

Bazı maçlarda görüyoruz faullerde çok yanlı oluyorlar. Takım sert futbolla karşı karşıya kalıp bazen puan kaybedebiliyor. Arkasında hakem oluyor ama gözle görülür ofsayttan gol, penaltı vb hatalar olmadığı için geçiştiriliyor..

TFF'nin 2-3 tetikçi hakemi olduğunu düşünüyorum.. Diğerleri güvenilir kısmen..

Yorum

• Hakem konusunda Cüneyt Çakır gerçekten şuan en iyisi.
      OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben buna pek inanmıyorum Erdal en iyi adamları Guti seneye ne yapar belli değil Aurelio seneye oynayabilir mi çok emin değilim belli bir sağ bekleri yok stoperleri arkaya atılan her topta bomba bence Necip öyle söyledikleri kadar değil Ernst her geçen gün düşüşte Bobo kalırmı kalmaz mı belli değil Holosko ömrü boyunca istikrarsız Nobre ahı gitmiş vahı kalmış solbekte İsmail köybaşınıı kazanırsa ne ala sence bu tablodan takım çıkar mı?Bunlar kesin transfer yapmak zorundalar yani al başa tekrar uyum falan
        Şenol abi bizde Colman ve Selçuk gitse biz ne yapacağız...sol bekte ve forvette de problem var şu an..kesin çözülecek mi belli değil...beşiktaşın beyni Quaresma ve Guti Şuster tüm sistemini onlara göre kurmuş..hani bizdeki Selçuk ve Colman gibi...ama forvetleri bizden daha iyi kabul edelim
        ölümüne trabzon !

Yorum

• Ben hiç güvenmiyorum..ligimizde hakem falan yok..tutarlı karar yok çünkü hakemler takımların durumuna göre karar veriyorlar..

Ulan diyor hakem "Alex'i atarsam fener bu maçı alamaz ve yarıştan kopar.." aynen böyle oldu İBB maçında..neyine güvenelim bunların..

Eskişehir ve Antalya maçlarımızın 0-0 bitme nedeni hakem düdükleridir..maçı soğutmak için kasıtlı çalınan düdükler..hakemi alan düdüğü çalıyor maalesef..

Herkese iyi geceler..
          Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            O alkışlamıştı abi..neyse sorun bunlar değil..

Avrupa'da bu tür hareketlerin çoğuna artık kart verilmiyormuş..yani olayın samimiyeti insiyatifi olumlu yönde kullandırtıyor hakemlere..bizim hakemler olayın gelişimine bakmadan,direkt harekete bakıp kartı basıyorlar..

Mesela ilk hafta Volkan Şen'in gs maçında eliyle topu tutmasına Abdullah Yılmaz 2. sarıyı vermemişti..insiyatifini kullanmıştı..Markus o hareket için "ben de vermezdim" demişti..gs takımı nerdeyse maçın tekrarını isteyecekti..
            İstanbul'daki Gs - Hacettepe maçını hatırlıyor musun, Murat. Hacettepe 1-0 öndeyken şimdi adını hatırlayamadığım zenci futbolcuları kendisine yapılan bir faulden sonra çok masumane bir şekilde yerdeyken eliyle kart yok mu işareti yapmış ve Süleyman Abay'dan ikinci sarıyı yiyerek oyundan atılmıştı. Sonra da Gs maçı 2-1 kazanmıştı.

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şenol abi bizde Colman ve Selçuk gitse biz ne yapacağız...sol bekte ve forvette de problem var şu an..kesin çözülecek mi belli değil...beşiktaşın beyni Quaresma ve Guti Şuster tüm sistemini onlara göre kurmuş..hani bizdeki Selçuk ve Colman gibi...ama forvetleri bizden daha iyi kabul edelim
              Armağan ben Beşiktaştan kimseyi göndermiyorum ki hiç söylemedim ama benim transferde önceliğim orta sahaya tıpkı Selçuk Colman gibi oyunun 2 yönünü de oynayabilen biri mesela sonra forvet sonra bir solbek
              Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• Yine mesela bakıyorum Bursa'nın hallerine bizim eski halimize benzetiyorum...Herkesle kavgalı, herkesin onu düşman bildiğini sanan...Sanki Bursa bizim yerimizi alarak bizi yukarı itti...Açarım bunu bir ara...Ama o gözle bir bakın isterim...
                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Abilerim bu sene 'o' sene demi?
                  OSCAR CARDOZO

Yorum

Umut başlığına yazamadığın için burada gizliden gizliye Umut'u mu eleştiriyorsun, Armağan.

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yine mesela bakıyorum Bursa'nın hallerine bizim eski halimize benzetiyorum...Herkesle kavgalı, herkesin onu düşman bildiğini sanan...Sanki Bursa bizim yerimizi alarak bizi yukarı itti...Açarım bunu bir ara...Ama o gözle bir bakın isterim...
                      Erdal bunu duygusallıkla söylemiyorum haklısın ama biz onlar kadar hiçbir zaman çirkefleşmedik.

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Abilerim bu sene 'o' sene demi?
                        Evet Tunahan bu sene o sene

Yorum

hadi bobo ya eyvallah diyelim de nobre- holosko -ali kucik.. bunlar mi iyi forvetler.?

Yorum

Takım ne kadar iyi olursa olsun Babamın yada benden büyüklerin olumlu konuşması beni daha çok umutlandırıyor.
                            Olacak ya bu sene olacak
                            OSCAR CARDOZO

Yorum

Hayır o sene 2 sene sonra...Avrupa'da final abi ...
                              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Vakitler hayr ola, hayırlar feth ola, şerler def ola diyelim.

Herkese iyi geceler...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim